Alulrol jott? Azt nem tudom, hogy milliardosok voltak-e, de piszkos gazdagok (azt meg hagyjuk is milyen penzbol, valoszinuleg koze van a hulyegyerek viselkedesehez).kiserik írta: Köszönöm a felvilágosítást. Az mg példa teljesen fölösleges volt, paraszt vagyok nem hülye, de értékelem. Soha nem gondoltam/mondtam olyat, hogy Musk a világ legokosabb embere és feltalálója és természetesen nem is érthet mindenhez amivel foglalkozik. De! Valamihez rohadtul ért, mert nem született milliárdos a pali. Alulról indult és most legfelül van. Ez nem megy úgy, hogy semmihez sem értesz, csak hazudozol össze vissza. Az, hogy minden cége a megszokottól eltérően áll hozzá a problémákhoz nem a mérnökök találmánya. Ott a Tesla. Megpróbáltak először egy belsőégésűt átépíteni és rájöttek, hogy nem az igazi. Teljesen az alapoktól, minden gyártótól eltérően felépítettek egy saját autót. Persze hogy nem Musk csinálta egyedül, de annak is kell oka legyen, hogy más gyártók nem így tettek/tesznek, pedig ott is vannak mérnökök és pénz is dögivel, aztán csodálkoznak, hogy valami nem kerek. Vagy ott van prés technológia, vagy egy csomó olyan innováció, ami másnak valahogy nem jutott eszébe, pedig ott is vannak kiváló koponyák. Bárki bármit mond, a faszi egy zseni. Ha valaki szerint hazudozásban, akkor abban. Szerintem menedzselésben és a dolgok újragondolásában, de a lényeg, hogy zseni. Ekkora vagyont rohadtul nem puszira osztogatnak (kivéve itthon
).
En nem tudom ramondani, hogy zseni. Meg azt sem hogy okos. Szerintem egy elmebeteg, akit be kene zarni es kezelni, es nem felemelni, mert tobbet art mint hasznal a vilagnak. De persze nem o az egyetlen, rengeteg ilyen idiota milliomos-milliardos van sajnos. De o az egyik leghangosabb hulye a vilagon.