Nem tudom ki hálóz be. Az autopilot nem véletlenül autopilot. A repülőkön lévő autopilotról kapta a nevét. Az sem száll fel meg le, csak szinten, sebességen és úton tartja a repülőt. Itt is ez van: autopilot=adaptív tempomat + sávtartó. Ez minden Teslában alapfelszereltség és mellesleg rohadt jól működik.Realista24 írta: Elolvastam az FSD, Autopilot meg EA leirasokat.
Hat baszod, ez mekkora parasztvakitas. Behalozza az embert, hogy onvezeto autoja lesz, aztan igazabol csak mocskos sokat kell, hogy fizess vezetestamogato extrakert.
Befosok ezen.
Én nem csalóznám le. Nem azt mondja, hogy kész az önvezetés, hanem azt, hogy majd kész lesz. Persze a dátumok soha nem stimmelnek viszont ez így még mindig csak igéret. Amit megvesznek az emberek az egy béta program. Kicsit sem olyan, mint pl a VW, akik úgy értékesítettek autót, hogy nem volt kész. Vagy a BMW, akik odaadják a kocsit, de egy jópár dolog csak akkor fog működni, ha lesz chip. Persze gondolom ezek nem csaló cégek.zsuninnyo írta:Nem, en hulye vagyok, es nem tudom mik ezek. En azt mondtam, hogy ez a csalo idiota minden evben megigergeti es eladja a semmit. Ezert joggal hihetik az emberek, hogy onvezeto.kiserik írta: Te tudod, hogy mi az az Autopilot? És az EAP, vagy az FSD béta? Nagyon is lehet hibáztatni azt, aki ilyen marhaságokat hisz. Ahhoz, hogy a rendszert használni tudd, el kell fogadnod egy elég komoly szöveget, ahol minden le van írva. Az is, hogy NEM ÖNVEZETŐ és a sofőré a felelősség. Az ígéretet pedig vagy megveszed, vagy nem. Senki nem kötelez arra. Ami felróható ezzel kapcsolatban, hogy autóhoz köti nem felhasználóhoz. Ez tényleg egy rohadt nagy szemétség, de mégegyszer mondom, nem kötelező megvenni.
https://www.youtube.com/watch?v=o7oZ-AQ ... hitExposed
A "nem kotelezo akkor megvenni" elv pedig akkor nyugodtan alkalmazhato barmilyen csalora, mert nem kotelez senki, hogy hulyeseget vegyel / csinalj.
Az is megér egy sort, hogy míg a nagy autógyártók kimondva 100.000 km-es élettartamra gyártották az autóikat az utóbbi években (Mercedes, BMW), addig a Tesla a 8-9 éves autóit is ugyan úgy támogatja, frissíti. Nem az a célja, hogy 2-3 évente vegyed az újat.