Tesla a minosegellenorzes csucsa.

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 14., hétfő 18:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 14., hétfő 17:26
Láttam a videót én is, bár ott 3 emberről írtak. Számomra teljesen egyértelmű a történet. Emberünk a fék helyett a gázra lépett és úgy is maradt a lába (tapossa a pedált végig). Hogy most csak szimplán balfék volt és bepánikolt, vagy esetleg kábult, részeg, az kérdéses. Nem tud az autó alap esetben így elszabadulni (ha tudna is több módon meg lehetne állítani), ahogyan a Dunába sem tud begurulni magától. (Ha érdekel valakit, akkor szívesen kifejtem ezeket).Realista24 írta: Elon Musk.
Tesla egy szar.
Itt vagy kiserik?![]()
Mi a velemenyed a folyamatosan gyorsulo, ket ember halalat okozo Teslas esetrol?
Erre mérget nem vennék, bár a belátható időn belül mindenkinek mást jelent.zsuninnyo írta:
Van ra igeny, de vagy csak az ember vezet/kozlekedik, vagy csak a gep. A ketto egyutt (belathato idon belul) sohasem fog mukodni.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 14., hétfő 17:05
Van ra igeny, de vagy csak az ember vezet/kozlekedik, vagy csak a gep. A ketto egyutt (belathato idon belul) sohasem fog mukodni.Steve írta: Amúgy ezekre az önvezető autókra van igény?
Én mentem itt az Ikeanak és az SL(stockholmi bkv) az önvezető buszával.Jópofa volt, meg minden, de csak azért mert a lányom viccesnek gondolta. Amúgy van érv mellette,meg ellene is szerintem.
Viszont az autók esetében én azt az elvet vallom, hogy aki nem akar vezetni, az válasszon más megoldást a közlekedésre.Nem értem a miértjét, hogy egyszer személyre szabottan kocsival akar valaki utazni tömegközlekedés helyett, majd közben nem akar vezetni.
Nem tudom mennyi igény van erre? Csak én nem látom a lényegét?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 14., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. november 14., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 14., hétfő 16:38
Halfkey írta: Nemtudom, lehet kiserik volt azReggel láttam a Reddit threadet, de jobban belegondolva valszeg azóta jött volna már hivatalos reakció ha fake.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 14., hétfő 16:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 14., hétfő 16:27
Ja hogy meg csak az sem biztos, hogy valid?Halfkey írta: Redditen challengelték hogy igazi-e a videó. Én nemtudom megállapítani, csak FYA.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 14., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 14., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 14., hétfő 9:16
Jogos, ha ez a cel, akkor valami kicsi szar, jo vizallosaggal is megteszi, de gondoltam, nem nyomorogni akar. De ha a kiskifli nagykifli a cel, akkor kiserik javaslata a nyero.ziro4vr írta:Csak nem egy jó kis brokeback mountain lesz készülőben? Neymaros pizsid ne hagyd otthon..hehetheoriginal írta: mondjatok nekem pls kurvajo es bevált, 3 szemelyes sátrat, ami nem kétmillió HUF, csak mert 500 gramm es 30 centisre összecsomagolható.
de azert 3-4 kilonal ne legyen több, meg vizallosag, ilyesmi![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 14., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 14., hétfő 9:13
16.000 a Dechatlonban, a többi csak a szeszen múlik. Köszipuszihehetheoriginal írta: mondjatok nekem pls kurvajo es bevált, 3 szemelyes sátrat, ami nem kétmillió HUF, csak mert 500 gramm es 30 centisre összecsomagolható.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 14., hétfő 9:11
Csak nem egy jó kis brokeback mountain lesz készülőben? Neymaros pizsid ne hagyd otthon..hehetheoriginal írta: mondjatok nekem pls kurvajo es bevált, 3 szemelyes sátrat, ami nem kétmillió HUF, csak mert 500 gramm es 30 centisre összecsomagolható.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 14., hétfő 9:00
Horgaszsatrakbol kiindulva, hogy akarsz 3-4 kilos satrat a vazzal egyutt?hehetheoriginal írta: mondjatok nekem pls kurvajo es bevált, 3 szemelyes sátrat, ami nem kétmillió HUF, csak mert 500 gramm es 30 centisre összecsomagolható.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 14., hétfő 8:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 13., vasárnap 9:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 21:36
Máris értelekdortev írta:Igazából a lényeg röviden annyi, hogy az AeroWitter az alap Twitter alkalmazást tuningolja fel olyan funkciókkal, amik jobbá/áramvonalasabbá/használhatóbbá/fókuszáltabbá teszik a Twitter használatát. A telepítéséhez a gyári Twittert le kell darálni, mert egyazon alkalmazásként érzékeli az Android. Konyhanyelven nagyjából ennyi.Realista24 írta: Aranyosak vagytok a szakmai válaszokkal, imadnam ha a felet érteném![]()
Ránézek majd, ha túl sokat látom. De már nagyon unom a sírást amit lever hogy a twittert merik fikázni emberek.![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 11., péntek 21:34
Igazából a lényeg röviden annyi, hogy az AeroWitter az alap Twitter alkalmazást tuningolja fel olyan funkciókkal, amik jobbá/áramvonalasabbá/használhatóbbá/fókuszáltabbá teszik a Twitter használatát. A telepítéséhez a gyári Twittert le kell darálni, mert egyazon alkalmazásként érzékeli az Android. Konyhanyelven nagyjából ennyi.Realista24 írta: Aranyosak vagytok a szakmai válaszokkal, imadnam ha a felet érteném![]()
Ránézek majd, ha túl sokat látom. De már nagyon unom a sírást amit lever hogy a twittert merik fikázni emberek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 21:27
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem