"It just makes sense for us to try and sign him on loan. City aren't playing and we want to keep him fit. It makes more sense than playing golf."
Cukik.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 14., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 13., vasárnap 18:49
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 13., vasárnap 17:45
Hááát ha nem tiltják a munkahelyi viszonyt...Realista24 írta: Azt írják, az egyik csapat két játékosa egy part alkot.
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. november 13., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. november 13., vasárnap 9:10
De hát Kazetta már Lyonban pörget. Kivel van Martin?Realista24 írta: Azt írják, az egyik csapat két játékosa egy part alkot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 13., vasárnap 8:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 13., vasárnap 7:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 13., vasárnap 7:35
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 12., szombat 23:02
ha elengedik az EL-t szerintem jó esélyük vanSierra írta: Az Arsenal egészen szürreális amit idén produkál.Én szurkolok nekik, hogy behúzzák, de nem hiszem hogy kitart a lendületük évvégéig. City sztem bedarálja őket a végére. Mindenestre nagy szenzáció lenne, ha végül nyernének.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 12., szombat 22:24
Oké, de ezt is ballal lőtte.Remy írta: Csóri Öde olvasta Gala posztját, aztán elkattant.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 12., szombat 22:24
EL-ben ott vannak.RaúlCF írta: minden nagycsapat bukdácsol idén ebben a tömött menetrendben. Bayern,City,Pool most mi is benne voltunk egy szar hónapban. idén lehet esély bajnokságokat csenni olyanoknak akik nincsenek európában.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. november 12., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. november 12., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 12., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 12., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 12., szombat 22:05
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. november 12., szombat 22:05
Mondjuk ha az az érvelés, hogy mi köze ehhez a kerethez, akkor minek vette át a keretet. Nem azért hozták, hogy lecsússzanak a top4-ről, hanem pont azért, mert Tuchellel ezt veszélyben látták. A Chelsea-nél folyamatos eredménykényszer van, azzal nem takarózhat majd idény végén, hogy semmi köze a kerethez, mert tudta, hogy mit vesz át. Nyilván komoly gondok vannak ennél a csapatnál, de ezt a védekezést nem fogják tőle elfogadni sokáig, nemhogy az idény végéig.raul 4 ever írta: Csak ha hülyeséget írsz..
Azon túl, hogy szezon KÖZBEN vette át a gyeplőt, mi köze van Potternek a jelenlegi kerethez? Nem kellett volna eladnia az Aimar fejű bh kölyköt nyár végén?
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. november 12., szombat 21:59
Pulisic "csak" 64 millió volt.alexoxladjackoxi írta:Tele vannak középszerrel, nulla koncepció nincs abban a keretben. A 80 millás Havertzek, Pulisicek felsültek.Sierra írta: Jó ez a Potter a Chelsea-nél.Zsinórban 3 bukó, de előtte is csak 2 döntetlen. Vajon meddig hagyják kóklerkedni az embert?
Ennyire azért nem gyenge az a keret.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 12., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 12., szombat 21:51
Mondjuk BL-ben meg simán továbbjutottak... De a PL-ben valami nagyon félrement az utóbbi hetekben. Továrra is azt gondolom, hogy ezekkel a játékosokkal sokkal jobb eredményeket lehetne hozni. Azért húzós ez a 3 vereség zsinórban. Ráadásul abból egy 4-1-es zakó. Na mindegy, szerintem nem lesz egy hosszúéletű edző, aztán majd kiderül.alexoxladjackoxi írta: A katyvaszt a keret összetételére értettem természetesen. A fél csapatot ki kéne vágni, és nyomni egy restart-ot. Nincs garancia rá, hogy Potter mindenképp be fog válni, de ez nem 2 hónap után, és nem a jelenlegi játékosállománnyal fog kiderülni. Ugyanúgy ahogy Artetát is igazolta az idő, ráadásul a Chelsea még messze nincs is olyan mély gödörben, mint két évvel ezelőtt mi.
Engem az idegesít, hogy néha bármit írsz megy rá a downvote. Tényleg tök mindegy mi az, milyen témában. Egyértelműen a személy ellen szól, nem a tartalom ellen sokszor, vagy mert nem ért egyet. Egyszerűen meglátja, hogy ki írta a hsz-t és már megy rá automatikusan.alexoxladjackoxi írta: Amúgy nem értem mit vagytok befeszülve ezen a downvote-ozáson, azért van ott, hogy használjuk, nem? Nem arra szavazunk, hogy feszítsék-e keresztre az illetőt, hanem, hogy egyetértünk-e vele, vagy sem.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem