Azt mindjárt gondoltam, hogy hozzám lesz valami mondandódRealista24 írta: Azt mindjárt gondoltam hogy nem látod a mentális kizokkenest.
Nálad ezek nem sárgalapos megmozdulások. Te írtad.Halfkey írta:Igen, ezt mondomAz, hogy már nyújtott kézzel mennek felé, és úgy lökdösik, rángatják, vagy egyenesen neki rontanak és egy bodycheck-kel földreviszik az mind mind apróbb szabálytalanság.De gondolom nálad kimaradt egy nem.
Én értem hogy másképp ítéljük meg mi súlyos szabálytalanság mi nem, de ezt te sem gondolhatod komolyan. Amikor más arcához nyomkodom az ujjam úgy fröcsögök az szerinted nem mentális kizökkenés? Akkor a játékra fókuszálok?Én nem nagyon látom a dobálást, pofázást, mentális kizökkenést
Mindenki azért kiált, hogy Tchou nevelje meg ezeket a taplókat Case helyett. Sajnos senki nem állt ki Rodrygo mellett, egyedül Vini. Megvárta az akció végét a focira fókuszálva (mentális dolog, igaz?) és utána csinált amit csinált. Véleményezhető, hogy jó volt e vagy sem, de egyedül ő tett valamit azért, mert Rodrygot agyonütötték.