Igazabol ennek a mixet eljuk. Ok fizetnek, hogy lassam, csak nem nekunk.zsuninnyo írta:btw ez nem lenne rossz uzleti modell (elso elgondolasra), hogy kapsz x osszeget / vmit ha koveted.Realista24 írta:
En csak vicceltemilletve pusztan annyi kivansagom van, hogy annak a bejegyzeseit lassam, akit kovetek, vagy amit az megoszt.
Ha akarnam latni Elon agymeneset, kovetnem.
edit: Marmint kb megforditani az alap elkezpelest, hogy ne te fizess azert hogy ne lasd a hirdeteseket vagy reklamokat vagy kiemelt postokat tweeteket mitomen, hanem neked fizetnek / kompenzalnak azert, mert nalad megjelenhet.

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor sem csinalnek social mediat ha milliardos lennek belole, es sajnos az ekreta szinttol is messze vagyokhehetheoriginal írta: Elotted a lehetoseg, valamit e-kreta modra osszetakolni![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
btw ez nem lenne rossz uzleti modell (elso elgondolasra), hogy kapsz x osszeget / vmit ha koveted.Realista24 írta:En csak vicceltemhehetheoriginal írta: Jo akkor van, egy minimalis max, de nem annyi, mint fb-n, attol fugg nyilvan ki mit oszt meg.
Ertem hogy neki kene fizetnie, hogy hasznalhassa a te adataidat, de hat senki nem tartott senkinek fegyvert, hogy regeljen es hasznalja az appot, plane hogy temerdek szenelyes dolgot feltoltson...illetve pusztan annyi kivansagom van, hogy annak a bejegyzeseit lassam, akit kovetek, vagy amit az megoszt.
edit: Marmint kb megforditani az alap elkezpelest, hogy ne te fizess azert hogy ne lasd a hirdeteseket vagy reklamokat vagy kiemelt postokat tweeteket mitomen, hanem neked fizetnek / kompenzalnak azert, mert nalad megjelenhet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En csak vicceltemhehetheoriginal írta: Jo akkor van, egy minimalis max, de nem annyi, mint fb-n, attol fugg nyilvan ki mit oszt meg.
Ertem hogy neki kene fizetnie, hogy hasznalhassa a te adataidat, de hat senki nem tartott senkinek fegyvert, hogy regeljen es hasznalja az appot, plane hogy temerdek szenelyes dolgot feltoltson...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Jo akkor van, egy minimalis max, de nem annyi, mint fb-n, attol fugg nyilvan ki mit oszt meg.
Ertem hogy neki kene fizetnie, hogy hasznalhassa a te adataidat, de hat senki nem tartott senkinek fegyvert, hogy regeljen es hasznalja az appot, plane hogy temerdek szenelyes dolgot feltoltson...
thereisonly1ronaldo
Miért ne lenne személyes info Twitternél is?
- hehetheoriginal
Na hat igen....Realista24 írta:Fizessen o nekem.hehetheoriginal írta:
Inkabb fizesd be a havidijat![]()

De amugy te hasznalod az o tulajdonat....
Facebooknal ez mas kerdes, ott személyes infok meg minden fos is van
De nem ertek hozza annyira
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fizessen o nekem.hehetheoriginal írta:Inkabb fizesd be a havidijatRealista24 írta: Miert kell nekem Musk tweetjeit latni, ha nem is követem?
Remelem nem tilt ki, ha letiltom.![]()
![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
En eddig azt hittem, hogy valamikor bekovettem es azert latomRealista24 írta: Miert kell nekem Musk tweetjeit latni, ha nem is követem?
![]()

Inkabb azt mondd meg, hogy mikor lesz a Jake Paul vs. Andrew Tate meccs

- hehetheoriginal
Inkabb fizesd be a havidijatRealista24 írta: Miert kell nekem Musk tweetjeit latni, ha nem is követem?
![]()

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miert kell nekem Musk tweetjeit latni, ha nem is követem?
Remelem nem tilt ki, ha letiltom.
Remelem nem tilt ki, ha letiltom.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sokaig? Az egyik legfiatalabb, ha nem a legfiatalabb szakma egyaltalan. Raadasul az eletunk egyre nagyobb szeletet teszi ki, nagyban hozzajarulva az emberiseg kenyelmehez / fejlodesehez. Ez mar mindig velunk marad, sot, egyre tobb kell majd belole. Szoval ne legyel negativ ezzel kapcsolatban, art az egeszsegnek!nmate írta: Én mindig nagyon negatív vagyok és sokszor továbbra sem hiszem el, hogy valami ennyire jó meló legyen, mint a szoftver fejlesztés és fent is tudjon maradni ilyen szinten sokáig.Mindig keresem, hogy na, ez hol tud megbukni, egyelőre persze sosem lett igazam.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én mindig nagyon negatív vagyok és sokszor továbbra sem hiszem el, hogy valami ennyire jó meló legyen, mint a szoftver fejlesztés és fent is tudjon maradni ilyen szinten sokáig.
Mindig keresem, hogy na, ez hol tud megbukni, egyelőre persze sosem lett igazam.

Akkor legyen Bezos, ugyanaz mind2géza írta: Musk emlitese altalaban meg szokta idezni itt kiseriket. Hozom a popcornt.![]()

Musk emlitese altalaban meg szokta idezni itt kiseriket. Hozom a popcornt.

Ameddig nem egy Musk fele elmebeteg a fonokod, es erted mit csinalsz, nincs mitol tartanod a jovoben.nmate írta: Ilyenkor amikor ezeket látom, kicsit pozitívabban állok a saját jövőképemhez![]()
Ez nem olyan mintha, hanem ezt full kezdok - juniorok takoltak ossze.ferni írta: Kikerült a Kréta kódja, mindenki ezen röhög aki ért hozzá egy picit is, azt mondják olyan, mintha valami full kezdő összetákolt volna valami förmedvényt, természetesen milliárdokért![]()
![]()
![]()
https://www.reddit.com/r/programmingHun ... eszleteit/
Egyebkent minden allami rendszer ilyen, jo ha tudsz rola.
Itt a lenyeg, hogy van-e gerinced bevallalni egy ilyet (marmint fejlesztokent ), es maris dolgohatsz rajta (juniorkent a penz a motivacio, az erkolcs nem igazan).
- hehetheoriginal
ki lepődik meg ezen?olyan, mintha valami full kezdő összetákolt volna valami förmedvényt, természetesen milliárdokért
nem csak itt van ez igy, legyen az barmilyen epitkezes vagy akármi
de bármit megtehetnek, csak ahogy Halfkey mondta a megfelelő embert kell hozzá ismerni...
thereisonly1ronaldo