hehetheoriginal írta:
tipikus "mindenkiköcsög" helyzet, egyik gerjeszti a masikat.
senkinek a felfogasa nem fog valtozni, ha "erovel" / kulso beavatkozassal nem valtoztatnak rajta valahogy.
De amíg az nem szabálytalan, hogy valaki irritáló (Vini) addig az, hogy felrugdalják meccsenként 10szer az igen. Nem 50-50 itt az arány, egyértelműen a bírók hibája, hogy nem fogják ezt meg, ha már az észlény spanyol védők csak így tudják tartani. A 3.után adnia kell egy sárgát a védőnek, rögtön nem tudna tovább parasztkodni, és nem a második félidő közepén
Félreértés ne essék nekem sem szimpi amit Vinicius csinál, elmúlt pár hetben pofán csapnám minden meccsen én is, de attól még ez nem lenne szabályos

Azt meg tudom magyarázni, hogy miért ilyen: fiatal, fel lett sztárolva, plusz ha már emlegetted a nagy role model is ezt csinálta (prime éveiben, amikor még foglalkozott vele bárki

). De azt, hogy a bírók ezt miért engedik nem lehet megmagyarázni sehogy. Illetve de, Szuperliga
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"