Ferencváros írta:Ma sem játszott rosszul, és még csak 17 éves.
Milyen játékos ő egyébként?
Fiatal

Amúgy nem rossz,lehet belőle valaki úgymond.(most lesz 18 novemberben szóval elég fiatal)
technika azért nagyjából megvan,meg is meri húzni a cseleket néha,azaz megvan a kellő pimaszság (azért arc is,bár ezt inkább a pályán kívülre mondanám,mert hallottam hogy nem egy visszafogott ember.) Rúgótechnikája nem rossz,meglepően higgadtan fejezi be az akciókat,ha úgy kerül a sor. Néha esik kel,de látható hogy alacsony,gyenge,lökdösik,rugdossák szépen.Homorítani tud,ez azért ma is látszott,de nem rendszeresen csinálja.(legalábbis felnőtt szinten,fiatalabbak között gyakrabban előfordult.) Luftot rúghatna kevesebbet
Ami még pozitívum,hogy szerintem fegyelmezett,visszamegy mindig védekezni,vagy épp letámad,hajt.(bár ez ugye ennyi idősen alap kéne hogy legyen,sajnos nem mindig az)
Szerintem NB1es focista lehet belőle,aztán hogy azon felül mi lesz,az inkább már a mentális alapokon nyugszik szerintem.
A szurkolók szeretik,saját nevelés,egerszegi srác,az apja is itt focizott ugye,Kocsárdi visszavonulásával mondhatom,hogy talán ő a kedvenc (Gabó és Pavi mellett).Lehetett is ma hallani,hogy a sokadik kemény,szabálytalan odalépésnél kapták is a savat az ellenfél védői (vissza is vettek

).
Én bízok benne,talán végre lesz egy egerszegi gyerek aki stabil csapattag lehet itt (vagy egy erősebb csapatban),Simonfalvin)bár Dombóvári születésű,középiskolába már idejárt,ZTE nevelés) kívül, akit nem küldenek el (mint Polareczkit,Vitmannt,stbt..).
Benne látok is valamit,nem mint például Balázs Zsoltban...
Kocsis is bárcsak többet játszana