Errol van szo.kiserik írta:Persze, ebben igazad van, csak én azt látom, hogy a spanyol csapatok, főleg a kisebbek, abban látják a játékunk megfolytását, hogy agyonrúgják Vinit. Érdemes megnézni, hogy hogyan alakulak a Vini ellen elkövetett szabálytalanságok az korábbi és az utóbbi meccseken. Baromi nehéz úgy játszani, hogy következmények nélkül egyből agyonrúgnak, ha megkapod a labdát, főleg életed első VB-je előtt. hibás hozzáállás a Vinié, de érthető számomra.Babinho írta:
Én sok dologgal egyet értettem veled a héten Vinivel kapcsolatban, de egyet látni kell...az elmúlt két hónap összképét. Nem a játékkal foglalkozik, hanem az őt ért igazságtalansággal. Megette őt ez a harc. Elvesztette. Nem hatékony, szarul játszik. Hogy igaza van e? Kit érdekel? Egy támadó egyet tehet. Megrázza magát, és góllal válaszol. Lerázza magáról az ideget. De nem tudja elengedni...
Es egyebkent ez megint egy olyan dolog, hogy ha tudja, hogy az ellenfelei kvazi barmit megtehetnek, vagy agyonrugjak ot de max sarga, akkor visszaveti a jatekat, mert kevesbe bevallalosabb, nem meri meghuzni azt a mozdulatot, amit elotte igen.