Na hat igen....Realista24 írta:Fizessen o nekem.hehetheoriginal írta:
Inkabb fizesd be a havidijat![]()

De amugy te hasznalod az o tulajdonat....
Facebooknal ez mas kerdes, ott személyes infok meg minden fos is van
De nem ertek hozza annyira
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 10:26
Na hat igen....Realista24 írta:Fizessen o nekem.hehetheoriginal írta:
Inkabb fizesd be a havidijat![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 10:25
Fizessen o nekem.hehetheoriginal írta:Inkabb fizesd be a havidijatRealista24 írta: Miert kell nekem Musk tweetjeit latni, ha nem is követem?
Remelem nem tilt ki, ha letiltom.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 11., péntek 9:48
En eddig azt hittem, hogy valamikor bekovettem es azert latomRealista24 írta: Miert kell nekem Musk tweetjeit latni, ha nem is követem?
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 9:45
Inkabb fizesd be a havidijatRealista24 írta: Miert kell nekem Musk tweetjeit latni, ha nem is követem?
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 8:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 10., csütörtök 16:44
Sokaig? Az egyik legfiatalabb, ha nem a legfiatalabb szakma egyaltalan. Raadasul az eletunk egyre nagyobb szeletet teszi ki, nagyban hozzajarulva az emberiseg kenyelmehez / fejlodesehez. Ez mar mindig velunk marad, sot, egyre tobb kell majd belole. Szoval ne legyel negativ ezzel kapcsolatban, art az egeszsegnek!nmate írta: Én mindig nagyon negatív vagyok és sokszor továbbra sem hiszem el, hogy valami ennyire jó meló legyen, mint a szoftver fejlesztés és fent is tudjon maradni ilyen szinten sokáig.Mindig keresem, hogy na, ez hol tud megbukni, egyelőre persze sosem lett igazam.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 10., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 10., csütörtök 14:57
Akkor legyen Bezos, ugyanaz mind2géza írta: Musk emlitese altalaban meg szokta idezni itt kiseriket. Hozom a popcornt.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 10., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 10., csütörtök 13:59
Ameddig nem egy Musk fele elmebeteg a fonokod, es erted mit csinalsz, nincs mitol tartanod a jovoben.nmate írta: Ilyenkor amikor ezeket látom, kicsit pozitívabban állok a saját jövőképemhez![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 9., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 9., szerda 21:29
Ez nem olyan mintha, hanem ezt full kezdok - juniorok takoltak ossze.ferni írta: Kikerült a Kréta kódja, mindenki ezen röhög aki ért hozzá egy picit is, azt mondják olyan, mintha valami full kezdő összetákolt volna valami förmedvényt, természetesen milliárdokért![]()
![]()
![]()
https://www.reddit.com/r/programmingHun ... eszleteit/
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 21:27
ki lepődik meg ezen?olyan, mintha valami full kezdő összetákolt volna valami förmedvényt, természetesen milliárdokért
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 9., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 9., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. november 9., szerda 20:53
Lehet, hogy akik kevesebbet tudnak, nekik egy nehezebb idoszak jon (nagyobb jobhopperkedes talan, azert az megviseli az embert amugy).nmate írta:Nem erre gondoltam.zsuninnyo írta: Gondolom itt a kreta feltores es crypto zuhanas kapcsan jott ez most fel
Leépítések metánál pl., de ahogy írod jön az egész faang. Belelapátoltak minden szar kis it projektbe pénzt az elmúlt 5 évben. Meglátjuk mik élik túl, melyik megrendelők fognak fizetni ugyanígy márciusban és mennyire lesz kisebb cégeknél is leépítés - szerintem meghúzzák sok helyen a nadrágszíjat és ez az egész le fog csorogni, de ne legyen igazam.
Persze, fejlesztők kelleni fognak mindig, fizu sem lesz alacsonyabb, csak nagyobb lesz a verseny. Innentől meg már volt téma, nagyon sok lélektelen munkahely van szvsz, hiába a sok pénz - és itt lesznek először megszorítások.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 9., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 20:27
az ilyen heti riportokon kivul semmi produktivat vagy hasznosat eloallitani nem képes, másokon élősködő parazitákkal van manapság a bajNem érteni kell hozzá hanem jó helyen ismerni embereket
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 9., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 20:13
Működik az.Halfkey írta: Az hagyján de még fizetnek is érte. Azért remélem meg tudod oldani a nagy kèpletet és bemásolni a linket a browseredbe, ha már https nélkül nem tudta kezelni a fórum![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem