kezdő szint sosem lesz itt, de padra elég
mindig meglepődök, mikor sokan a padon is aranylabdás, top játékosokat szeretnének látni

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 10., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. november 10., csütörtök 14:40
Azért ezzel vitatkoznék, mármint nem a sebességévelraul 4 ever írta: Ceba azon túl, hogy a csiga lefutotta, meg kapart, egyébként semmit nem mutatott azokon a meccseken, és a középpályán amúgy is fullhouse van, a sérülésből visszatért, de amúgy sosevoltformában játékos helyett is a hetek óta gyengélkedő Cama felé billen a mérleg..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 10., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 10., csütörtök 14:17
Valahol kíváncsi lennék, hogy nézne ki egyszer egy :filatáska írta:Hazard csak akkor lép pályára, ha már csak ifisták lennének bevethetőek a posztján.realistahuni írta: Vini leültetésével egyetértek, csak az arcoskodás megy mostanában. Ceba is kezdhetne vagy Hazard. Nem számoltam idén a belgával, de annyira langyos mindenki elől, hogy lehet mégiscsak kellene. Marianot hagyjuk, mb2 szint.
Egyértelmű számomra, hogy ezzel motiválják a távozásra.
Na nem mintha sokkal többet érdemelne.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 10., csütörtök 12:28
Hazard csak akkor lép pályára, ha már csak ifisták lennének bevethetőek a posztján.realistahuni írta: Vini leültetésével egyetértek, csak az arcoskodás megy mostanában. Ceba is kezdhetne vagy Hazard. Nem számoltam idén a belgával, de annyira langyos mindenki elől, hogy lehet mégiscsak kellene. Marianot hagyjuk, mb2 szint.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. november 10., csütörtök 11:58
Vini leültetésével egyetértek, csak az arcoskodás megy mostanában. Ceba is kezdhetne vagy Hazard. Nem számoltam idén a belgával, de annyira langyos mindenki elől, hogy lehet mégiscsak kellene. Marianot hagyjuk, mb2 szint.Pad'em írta: Marca expected 11:
Courtois, LV, Militao, Nacho, Alaba, Valverde, Tchouaméni, Kroos, Asensio, Rodrygo, Vinicius.
Jó, mondjuk Marianót bedobnám hátha szerencsétlenkedik valamit, Vini pad és Rodrygo balszél, de nyilván ilyen nem lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 10., csütörtök 11:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 9., szerda 20:49
Egyszer áruld már el, hogy miért van ennyire a bögyödben a Don? Amióta újból kinevezték, azóta minden alkalommal szapulod, ha kell, ha nem.Yazid írta:De ki? A játékosoknak vagy carlonak? En picit zavarban vagyok, mikor ment a csapatnak carlo fasza most akkor ki a sáros?hehetheoriginal írta: kadizt nem verjük, vissza is lehet adni minden papírt meg bizonyitvanyt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 12:56
Pont CR tavozasa ota mondjuk, hogy ezekkel van a gond, amiket irsz.akkor fel sem vetődött volna itt sok olyan kérdés, ami már évek óta gond.
Pl a 3 öreg helyettesítése, szélső védők kérdése.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 12:55
Én abban látom nálatok a gondot, hogy Modric és Kroos nélkül eltűnik az ész középről. Benzema kiesése egy újabb fontos láncszem bukása. Feltehetően ebben benne van a kora, a tavalyi átlagon felüli szezon.Yazid írta:De ki? A játékosoknak vagy carlonak? En picit zavarban vagyok, mikor ment a csapatnak carlo fasza most akkor ki a sáros?hehetheoriginal írta: kadizt nem verjük, vissza is lehet adni minden papírt meg bizonyitvanyt.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. november 9., szerda 12:40
De ki? A játékosoknak vagy carlonak? En picit zavarban vagyok, mikor ment a csapatnak carlo fasza most akkor ki a sáros?hehetheoriginal írta: kadizt nem verjük, vissza is lehet adni minden papírt meg bizonyitvanyt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. november 9., szerda 10:03
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 7., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 6., vasárnap 19:12
Nincs keretben.Jim írta:helyesPad'em írta: Elvileg Bravo kölök keretben lesz.
kezdőbe vele, had szóljon![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 6., vasárnap 13:41
helyesPad'em írta: Elvileg Bravo kölök keretben lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 6., vasárnap 11:50
Nem is lesz ott holnap. Cadiz ellen se tutiRealista24 írta:Karim off ma is.Realista24 írta: Karim és Rudiger nem edzettek ma a többiekkel.
Talán holnap, ez a terv.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 6., vasárnap 11:31
Karim off ma is.Realista24 írta: Karim és Rudiger nem edzettek ma a többiekkel.
Talán holnap, ez a terv.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. november 5., szombat 20:06
Szeretjük,imádjuk Benzit, tavasszal emberfelettit hozott minden tekintetben(percek,gólok,forma), de baszki ezt az őszt kb nélküle kellett lehoznunk, mert amikor ott is volt, csak testben.Realista24 írta: Karim és Rudiger nem edzettek ma a többiekkel.
Talán holnap, ez a terv.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem