VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 10., csütörtök 10:25

filatáska írta:
Pad'em írta: Lloris
Konaté Varane Hernandez
Pavard Cama Tchoua Theo
Nkunku Benzema Mbappé

Talán, de kpn a két csikónk kevés lesz, ráadásul együtt általában szarok. Viszont a Veretout, Rabiot, Fofana, Guendouzi sorban egyértelműen ők a legjobbak.
Bár nem követtem a válogatott meccseiket, szinte biztos vagyok benne hogy Camavinga nem lesz kezdő, látva az idei teljesítményét + ismerve Deschampot. Teszem hozzá teljesen jogosan.
Nagyon fiatal még, taktikailag nagyon fegyelmezetlen, egy VB-n ez nem fér bele.
Elmondta Didier, hogy sokat kell meg tanulnia, persze hibazik is, viszont amikor a palyan van, akkor tortenik valami, es jo egy ilyen jatekos a keretben.

Mas: BREAKING: Marco Reus is out for the World Cup due to injury, according to
@SkySportDE
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 10., csütörtök 10:19

Pad'em írta: Lloris
Konaté Varane Hernandez
Pavard Cama Tchoua Theo
Nkunku Benzema Mbappé

Talán, de kpn a két csikónk kevés lesz, ráadásul együtt általában szarok. Viszont a Veretout, Rabiot, Fofana, Guendouzi sorban egyértelműen ők a legjobbak.
Bár nem követtem a válogatott meccseiket, szinte biztos vagyok benne hogy Camavinga nem lesz kezdő, látva az idei teljesítményét + ismerve Deschampot. Teszem hozzá teljesen jogosan.
Nagyon fiatal még, taktikailag nagyon fegyelmezetlen, egy VB-n ez nem fér bele.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. november 10., csütörtök 9:03

mentamas írta:
halamadrid írta: Mocsok nagy kókler Dösamp, ezt eddig is tudtuk, de összesen 2 szélsőhátvédet behívni egy VB-re???

Coman vagy a középhátvéd Lucas Hernández játszik majd ott?
Azt lehet-e tudni, hogy miért csak 25 játékost hívott be a megengedett 26 helyett? :roll:
Szerintem a Milanos kapus miatt, nem tudni még helyre jön-e addig.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 10., csütörtök 8:51

Bárhogy is van, a támadósor elég bitang, meg a védelem sem rossz azért. A kp viszont szűk keresztmetszet lehet.

Mondjuk kinézem, hogy az első meccsen Giroud, teknős, Grízes kezd. :mrgreen:
Nem illik.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. november 10., csütörtök 8:48

mentamas írta:
Azt lehet-e tudni, hogy miért csak 25 játékost hívott be a megengedett 26 helyett? :roll:
azt mondta, hogy neki a 26 már túl sok :lol:

Mendy idén xar. ha jó a sportpszichológusa, akkor a vb kudarcot a szünetben átbeszélik és nyomnak egy restartot.
ha nem szedi össze magát, szinte biztos csapatot vált a nyáron
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2022. november 10., csütörtök 8:20

halamadrid írta: Mocsok nagy kókler Dösamp, ezt eddig is tudtuk, de összesen 2 szélsőhátvédet behívni egy VB-re???

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. november 10., csütörtök 7:55

Ja, félreértés ne essék, a kritika teljesen jogos. Csak érzésre már bárki lehetne a helyén csak ne Ő. Azért ilyen Requilon és a többi saját nevelés szintet bőven üti összességében, még ha épp formán kívül is van.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. november 10., csütörtök 7:44

RealMadridFanatic írta: Ha Mendy ekkora kerékkötő megnézném az itteni véleményeket, ha a "helyére" behívott Theo falábúskodna a balon.

Túltoljátok ezt. Én is látom a korlátait, sokszor ügyetlenkedik és esetlegesek a megoldásai, de közel sem annyira gyenge, mint ahogy itt be van állítva. Nyilván Marcelo és Roberto Carlos után éles a kontraszt, de talán nem kellene mindenkit az adott poszton minden idők top3 játékosaihoz mérni.
Szerintem nincs túltolva semmi. Lehessen már kimondani hogy egész szezonban kurvagyenge védekezésben, támadásban meg soha nem is volt jó. Én utálom Deschamps-ot de teljesen jogos, hogy nem hívta be.

A rayo elleni performanszra Carvajallal együtt minimum 3-4 meccsre padra kéne tenni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 10., csütörtök 7:43

RealMadridFanatic írta: Ha Mendy ekkora kerékkötő megnézném az itteni véleményeket, ha a "helyére" behívott Theo falábúskodna a balon.

Túltoljátok ezt. Én is látom a korlátait, sokszor ügyetlenkedik és esetlegesek a megoldásai, de közel sem annyira gyenge, mint ahogy itt be van állítva. Nyilván Marcelo és Roberto Carlos után éles a kontraszt, de talán nem kellene mindenkit az adott poszton minden idők top3 játékosaihoz mérni.
Iden sajnos kerekkoto, es szerintem azert olyan latvanyos a visszaesese, mert elorefele nem volt kifejezetten extra, a vedekezese top3 volt Europaban, most viszont top30 sincs.

Es amig pl. Marcelo ha nem is vedekezett paradesan, kompenzalta a tamadasok segitesevel, ami a francianal hianycikk.

Ekkora ekezest mondjuk szerintem sem erdemel, tekintve, hogy mekkora szezont futott tavaly is, es nagyon kellett a duplazashoz, valamint a sokak altal balra preferalt Alaba is kuka azon a poszton.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. november 10., csütörtök 7:28

Ha Mendy ekkora kerékkötő megnézném az itteni véleményeket, ha a "helyére" behívott Theo falábúskodna a balon.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. november 10., csütörtök 6:54

3 védős rendszer lesz
baloson pl. Coman és Theo is tud játszani.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 9., szerda 23:01

Keylor Navas közösségi oldalain jelentette be, hogy bár benne volt a VB keretben, sérülés miatt ki kell hagyni a tornát. :(

Akármennyire ki voltam most a hét kezdetén a srácokra, és főképp Mendyre (utána Carvajal jön), egyértelmű volt nálam, hogy ott lesz a keretben. Oké, sokszor előfordultak alapvető képességbeli hibák, de szerintem egyetlen fontos meccs sem ment el rajta, mert eddig alapkezdő volt nálunk, és nem csak a szerencse miatt, riválisa sem volt, akit ki kellett volna szorítania a kezdőből, ez most úgy néz ki, hogy elkezdte megbosszulni magát Nálunk, na meglássuk, hogy igazi kókler e Deuchamp, vagy géniusz, hogyha VB címet tud védeni azzal az elképzeléssel, amit csak ő szeretne.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. november 9., szerda 21:50

ferni írta: Lehet szidni Mendyt, de BLt nyertünk vele, kritikus mentése is volt és ha kezdőben van nagyon jó a winrate, alig kapunk ki vele.

Lehet szidni mennyire botrány ezer éve de a számok mást mondanak.

Igen, most katasztrofális, de ennyire nem kéne temetni, nagyobb gond van jobb oldalt szerintem.

Mendy nagyon beton tud lenni, ez is egy nagy kincs.
Összekapja magát és rendben lesz, de az fix kéne a nyakára egy fiatal minimum.
:salute:

Majd jövőre Fran/Miguel vagy egy új Tóbiás balhátvédben.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 9., szerda 21:46

Lehet szidni Mendyt, de BLt nyertünk vele, kritikus mentése is volt és ha kezdőben van nagyon jó a winrate, alig kapunk ki vele.

Lehet szidni mennyire botrány ezer éve de a számok mást mondanak.

Igen, most katasztrofális, de ennyire nem kéne temetni, nagyobb gond van jobb oldalt szerintem.

Mendy nagyon beton tud lenni, ez is egy nagy kincs.
Összekapja magát és rendben lesz, de az fix kéne a nyakára egy fiatal minimum.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 21:44

varane nem ugy volt, hogy serult?
thereisonly1ronaldo

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. november 9., szerda 21:37

Azert ez kemeny, deschampsnak is leesett hogy emberunk mennyire keves. Ha ezekutan sem akarunk majd szelso poszton erositeni akkor hulyek vagyunk.
Ezt továbbra is évek óta mondják itt nagyon sokan, arról már senki nem beszél, hogy kit kéne elhozni. Gyanítom mindenki nagyon szeretné, ha jönne Davies vagy Mendes, de őket nem fogja elengedni a csapata. Szóval, akkor ki jöjjön?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 9., szerda 21:35

Lloris
Konaté Varane Hernandez
Pavard Cama Tchoua Theo
Nkunku Benzema Mbappé

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2022. november 9., szerda 21:38-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. november 9., szerda 21:33

Mocsok nagy kókler Dösamp, ezt eddig is tudtuk, de összesen 2 szélsőhátvédet behívni egy VB-re???

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 9., szerda 21:21

Azert ez kemeny, deschampsnak is leesett hogy emberunk mennyire keves. Ha ezekutan sem akarunk majd szelso poszton erositeni akkor hulyek vagyunk. Mondjuk nekunk ez csak jo, nalunk kezdo, es igy mar 2 kezdonk fog pihenni telen

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. november 9., szerda 20:54

Lucas Hernandez játszott bőséggel baloson, Theo-val ketten lehozzák azt a posztot. Ha meg Deschamps 5 védővel játszik végig, akkor Mendy az előre játéka miatt nem opció. Akkor inkább az a fura, hogy mondjuk Digne nem ment.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Vissza: