Costa gólszerzési esélyeit azért rontotta a tény, hogy nem játszott...Géci írta:Ne idegelj! AtMára tettem'shutterisland írta:az potyagól volt, courtois ?életben tartották a szentpétervásári reményeket.
![]()
! Ilyenkor hol a nagy tepsi fejű Costa!!??

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 26., kedd 19:56
Costa gólszerzési esélyeit azért rontotta a tény, hogy nem játszott...Géci írta:Ne idegelj! AtMára tettem'shutterisland írta:az potyagól volt, courtois ?életben tartották a szentpétervásári reményeket.
![]()
! Ilyenkor hol a nagy tepsi fejű Costa!!??
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. november 26., kedd 19:54
Hétvégén két mixemet is vitte ez a csodacsapat.. Remélem nem mennek tovább a csoportból!Megraktam a Napolit mixen (:mrgreen:) mert csábító az a 6,2-es odds és azért a Napolinak is menni kell, ha tovább akar menni. Sose bíztem ennyire Callejonba meg Pipitába mint most...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 26., kedd 19:35
Ne idegelj! AtMára tettem'shutterisland írta:az potyagól volt, courtois ?életben tartották a szentpétervásári reményeket.
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 26., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 26., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. november 26., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 26., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 13., szerda 2:11
erről akartam videót, már fenn van, íme.láttátok higuain gólörömét ?![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 10., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 7., csütörtök 14:25
Azon kivul, hogy lattuk a meccseket, ez a statisztika is mindent megmagyaraz. Higuain a csoportkorben nem volt olyan rossz, kezdokent minden masodik meccsen rugott egy golt (mondjuk azt is a kisebb csapatok ellen, de ez vegulis lenyegtelen). Az egyenes kieseses szakaszban, amikor mar komolyabb csapatok jottek es tenyleg kellett volna a teljesitmeny, akkor besult. (eleg csak a Lyon es a Dortmund elleni visszavagokra gondolni)h3x0r írta:Tehat Higuain az utobbi 4 szezonban
- csoportkorben 12 kezdo, 930 perc, 6 gol
- csoportkorben 6 csere, 122 perc, 0 gol
- egyenes kieses 10 kezdo, 685 perc, 1 gol
- egyenes kieses 5 csere, 184 perc, 1 gol
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 7., csütörtök 14:14
A bajnokságban is hol játszott, hol nem, de ott ez kevésbé zavarta, ott statisztikailag jöttek a gólok, függetlenül attól, hogy csere volt vagy fix kezdő sorban. BL-ben látványosan alulteljesített a bajnoksághoz képest.Én csak azt magyaráztam, hogy miért olyan rossz Higué. A 2010es sérülésére meg nem emlékszel? Akkor a csoportkör felét és a teljes tavaszt kihagyta. Abban az idényben, hogyan lett volna fix kezdő?
Furcsa ez a stat, mert én azért úgy emlékszem, hogy a fontos meccseken mindig Benzema kezdett, és inkább ő játszott többet, de itt ez ebből nem ad szignifikáns különbséget.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 7., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 7., csütörtök 13:45
most nem az a lényeg, hogy kinek jobb a statA statjai jobbak Benzemának. Ez eddig is nyilvánvaló volt. Én csak azt magyaráztam, hogy miért olyan rossz Higué. A 2010es sérülésére meg nem emlékszel? Akkor a csoportkör felét és a teljes tavaszt kihagyta. Abban az idényben, hogyan lett volna fix kezdő?
Furcsa ez a stat, mert én azért úgy emlékszem, hogy a fontos meccseken mindig Benzema kezdett, és inkább ő játszott többet, de itt ez ebből nem ad szignifikáns különbséget.
gondoltam, hogy nem véletlenül játszott csak annyit abban az évben, de nem is ez volt a mondandóm lényegeA 2010es sérülésére meg nem emlékszel? Akkor a csoportkör felét és a teljes tavaszt kihagyta. Abban az idényben, hogyan lett volna fix kezdő?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 7., csütörtök 13:43
Kicsit erősnek érzem a hasonlatot...Puding írta:Csak nehogy úgy járjunk, mint Morientessel 2004-ben.Géci írta:Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 7., csütörtök 12:53
A statjai jobbak Benzemának. Ez eddig is nyilvánvaló volt. Én csak azt magyaráztam, hogy miért olyan rossz Higué. A 2010es sérülésére meg nem emlékszel? Akkor a csoportkör felét és a teljes tavaszt kihagyta. Abban az idényben, hogyan lett volna fix kezdő?___Samy___ írta:még egy utolsó szösszenetWow. 28-szor kezdett a 6 év alatt. Még az évi 5 kezdő átlag sincs meg pedig min 8 meccsünk volt évente, de Mou alatt több.
ha higu első 3 évét nem tekintem, mert az szerinted sem mérvadó
32 meccs/20 kezdő/12 csere/8 gól
ugyanez benzemánál így néz ki
32/23/9/18 gól
az egyedüli év, mikor higu nem volt fix kezdő, az a 11/12-es idény volt, a többin általában kezdett
szóval tényleg nem értelek...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 7., csütörtök 11:53
Nem, mert rontja a statisztikátha higu első 3 évét nem tekintem, mert az szerinted sem mérvadó
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 7., csütörtök 11:51
még egy utolsó szösszenetWow. 28-szor kezdett a 6 év alatt. Még az évi 5 kezdő átlag sincs meg pedig min 8 meccsünk volt évente, de Mou alatt több.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 7., csütörtök 10:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 10:27
Ez így igaz.Azért is írtam tegnap,hogy nem ártott volna megverni őket kedden,mert akkor egy potenciális riválissal valszinű kevesebb lenne...ugyanis akkor már nagyon kevés esélyük lett volna továbbjutni...bár a dánok verték a törököket.Az olaszokat meg ismerhetjük,mint klub,mint válogatott szinten,ha továbbvergődnek a csoportból,általában messzire jutnak...Én ehhez a listához hozzácsapnám a Juventust is. Oké, most szenvednek, de ha továbbjutnak, akkor februárig rohadtul feljavulhatnak. Ezért is kéne még most kiütni őket, de a Galatasaray elrontotta a meccslabdát...
HozzászólásSzerző: Puding » 2013. november 7., csütörtök 10:00
Csak nehogy úgy járjunk, mint Morientessel 2004-ben.Géci írta:Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!?![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem