Am ha hunyoritva nezed, kim gzsong un parokavalhehetheoriginal írta: miss america versenyt milyen jabbaformájú förmedvény "nyerte" geci![]()
![]()
![]()
plusz még transzvesztita is![]()
hányadék![]()
"a császár új ruhája".......

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. november 15., kedd 12:51
Am ha hunyoritva nezed, kim gzsong un parokavalhehetheoriginal írta: miss america versenyt milyen jabbaformájú förmedvény "nyerte" geci![]()
![]()
![]()
plusz még transzvesztita is![]()
hányadék![]()
"a császár új ruhája".......
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 15., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 11., péntek 14:58
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 13:37
erre lenne egy tökéletes megoldás, állami monopólium. ergo nem kéne agyon adóztatni, rögtön olcsóbb lenne és megbízhatóbb, illetve abban sem vagyok biztos, hogy ennek hiányában drágulna-e a egyáltalán a mostani árához képest. természetesen nem szűnnének meg a szintetikus cuccok ettől, de kevésbé lenne elterjedt. illetve több kutatás (tudom tudom, fizetett reklám csakcart írta: Nem ertem a legalizalas hogy oldana meg ezt a problemat. Gondolom most is azert veszik a szintetikus valtozatot mert toredek aron van (fogalmam sincs mennyibe kerulnek, egyiket se vettem még). Ha meg rarakodna a jovedeki ado pluszban a marijuana alapu hivatalos valtozatokra akkor gondolom meg ennyian se vennek majd 10x aron...
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 9., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 13:21
Pedig hidd el megvennék, főleg mert bizonyítottan jótékony hatása van. Viszont amíg a gyógyszeripar érdeke az, hogy az ő kémiai szarjaikat vegyék az emberek, addig nehéz lesz legalizálni.cart írta: Nem ertem a legalizalas hogy oldana meg ezt a problemat. Gondolom most is azert veszik a szintetikus valtozatot mert toredek aron van (fogalmam sincs mennyibe kerulnek, egyiket se vettem még). Ha meg rarakodna a jovedeki ado pluszban a marijuana alapu hivatalos valtozatokra akkor gondolom meg ennyian se vennek majd 10x aron...
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 9., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 9., szerda 13:11
Engem életemben eddig egyszer raboltak ki: Árpád-híd metro aluljáróban, a BRFK mellett.A lutoni rendőrség mellett egy utcával szinte bármilyen drogot megveszel és nincs razzia.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 13:09
Realista24 írta:Veszek egyszer legalisan, megtartom a csekket, amivel bizonyitom az utcai szar eredetet a kovetkezo x idoben.rikko írta:![]()
Gondolom a csekket illik megtartani, főleg ha nem kenyeret veszel, hanem legális drogot.
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2022. november 9., szerda 13:03
Mert ha van most nálam egy bélyeg, akkor honnan tudják hogy az LSD vagy sem? Nem értem a kérdést, elég sok mindent találhatnak nálam most is amit nem tudnak azonnal beazonosítani, hamisított pénzt is van hogy bevizsgálják gondolom úgynevezett műszerekkelcart írta: Es a rendor hogy donti el ha talal nalad egy zacsko fuvet, hogy az szintetikus eredetu vagy rendes boltban vetted? Vegyeszetet is kell tanulniuk az egyetemen?
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 13:02
minden bántás nélkül, de a szintetikus és a sima fű, tök másmilyen már ránézésre iscart írta: Es a rendor hogy donti el ha talal nalad egy zacsko fuvet, hogy az szintetikus eredetu vagy rendes boltban vetted? Vegyeszetet is kell tanulniuk az egyetemen?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 13:01
Veszek egyszer legalisan, megtartom a csekket, amivel bizonyitom az utcai szar eredetet a kovetkezo x idoben.rikko írta:![]()
cart írta: Es a rendor hogy donti el ha talal nalad egy zacsko fuvet, hogy az szintetikus eredetu vagy rendes boltban vetted? Vegyeszetet is kell tanulniuk az egyetemen?
Gondolom a csekket illik megtartani, főleg ha nem kenyeret veszel, hanem legális drogot.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 13:00
cart írta: Es a rendor hogy donti el ha talal nalad egy zacsko fuvet, hogy az szintetikus eredetu vagy rendes boltban vetted? Vegyeszetet is kell tanulniuk az egyetemen?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 9., szerda 12:56
Trumpnak is meglett volna a 2 ciklus, voltak hulye kijelentesei, de az emberek tobbsege meg mindig a penztarcaja szerint szavaz; a gazdasag jol allt, kint elo baratok is mondtak, hogy jo par gyarat visszahoztak keletrol; a fekete ferfiak koreben is rekord alacsony volt a munkanelkuliseg, majd jott a covid, amibol eleve nem lehet jol kijonni, de o meg szarul is kezelte. Erre jott ra a black lives matter nevezetu fél legális fosztogatás, ami fent tartotta a kormany ellenes hangulatot. Ha egy evvel korabban vagy kesobb van a valasztas, behuzza.hehetheoriginal írta:altalaban az idokoziket mindig a másik oldal nyeri, nem jelent semmit, trumpon kivul mindenki 2 ciklust nyomott le.Úgy néz ki, hogy Trump nagyon simán odaver Bidennek.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 9., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 12:51
Ez mar olyan szint, amikor egyszerubb azt mondani, hogy az elet egy olyan betegseg, amit meg senki nem elt tul.kierkegaard írta:A zoldsegekben, gyumolcsokben is vannak toxinok amik sejtolo tulajdonsagokkal rendelkeznek, ettol meg fogyaszthatjuk oket gond nelkul..a rost is egy szintig ok, a mqsik vegletben meg nem.Realista24 írta:
Tanulmanyok...fizetett hirdeteseknek hivnam oket.
A lovaknak adott szteroid is jo hatassal van az ember izmaira, ezt is ki tudja mutatni egy tanulmany, ha eltekintunk tole, hogy melle agyilag zokni leszel egy ido utan. Minden nezopont kerdese.
Sokat lattam, drog, alkohol vagy eppen szteroidokat illetoen, igy inkabb ebbol meritek es alkotok velemenyt, mint tanulmanyokbol.
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2022. november 9., szerda 12:48
Természetesen maradna egy szegény réteg aki azt veszi meg, de összességében nagyon visszaesne ezeknek az arcoknak a bevétele - és ezzel párhuzamosan a kétes minőségű drogok aránya is a piacról.Realista24 írta:Mert a kazincyban fele aron lesz, mint a trafikban.Gonzi írta:
Pont hogy emiatt kéne legalizálni, onnantól kezdve hogy államilag irányított a drogkereskedelem, sokkal nehezebben kerül be a rendszerbe az általad említett szar. Illetve a második mondatod szintén ezzel van szinkronban, ha a piacot elárasztja a rendesen ellenőrzött fű pl. onnantól sokkal nagyobb kockázatot vállal az aki otthon kotyvaszt valamit - és miért venném meg tőle a kazinczy utcában ha a trafikban vehetek normálisat?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. november 9., szerda 12:45
Vannak fizetett hirdetesek is igy van, meg vannak fuggetlen kutatasok a klinikumbol dupla vaktesztes modszerrel.Realista24 írta:
Tanulmanyok...fizetett hirdeteseknek hivnam oket.
A lovaknak adott szteroid is jo hatassal van az ember izmaira, ezt is ki tudja mutatni egy tanulmany, ha eltekintunk tole, hogy melle agyilag zokni leszel egy ido utan. Minden nezopont kerdese.
Sokat lattam, drog, alkohol vagy eppen szteroidokat illetoen, igy inkabb ebbol meritek es alkotok velemenyt, mint tanulmanyokbol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 12:42
Mert a kazincyban fele aron lesz, mint a trafikban.Gonzi írta:Pont hogy emiatt kéne legalizálni, onnantól kezdve hogy államilag irányított a drogkereskedelem, sokkal nehezebben kerül be a rendszerbe az általad említett szar. Illetve a második mondatod szintén ezzel van szinkronban, ha a piacot elárasztja a rendesen ellenőrzött fű pl. onnantól sokkal nagyobb kockázatot vállal az aki otthon kotyvaszt valamit - és miért venném meg tőle a kazinczy utcában ha a trafikban vehetek normálisat?cart írta: Gondolom a legtobb helyen a szintetikus fu miatt van betiltva minden ilyen drog, amit otthon kever CJ a sufniban mutragyabol, es sokkal karosabb mint az alkkohol meg hasonlok.
Ahogy Magyarorszagon is megbuntetnek ha zarjegy nelkuli alkohollal maszkalsz.
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2022. november 9., szerda 12:41
Pont hogy emiatt kéne legalizálni, onnantól kezdve hogy államilag irányított a drogkereskedelem, sokkal nehezebben kerül be a rendszerbe az általad említett szar. Illetve a második mondatod szintén ezzel van szinkronban, ha a piacot elárasztja a rendesen ellenőrzött fű pl. onnantól sokkal nagyobb kockázatot vállal az aki otthon kotyvaszt valamit - és miért venném meg tőle a kazinczy utcában ha a trafikban vehetek normálisat?cart írta: Gondolom a legtobb helyen a szintetikus fu miatt van betiltva minden ilyen drog, amit otthon kever CJ a sufniban mutragyabol, es sokkal karosabb mint az alkkohol meg hasonlok.
Ahogy Magyarorszagon is megbuntetnek ha zarjegy nelkuli alkohollal maszkalsz.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem