Felolem is mindenki ugy teheti tonkre az eletet/egeszseget vagy elhet olyan szerekkel, amilyenekkel csak akar, ha ezt negy fal kozott tudja tartani, vagy legalabb a sajat kis mikro vilagaban.hehetheoriginal írta: nézzük az érveket, miután bolondoztok itt balrajobbra![]()
egy modern társadalomban, 2022-ben az lenne a normális szerintem, hogy minden olyan dolog, ami más embernek nem okoz kárt bármilyen módon, és személyes egyéni döntésen alapul, a saját emberi jogait felhasználva, azt nem kellene büntetni, tiltatni.
tehát alkohol, könnyűdrog, keménydrog, bármi ilyen jellegű cucc, mind legálisnak kellene lennie.
csak ugye pont az usa van benne nyakig, jókora része a világpiaci mozgásoknak a drogkereskedelem, gecisok pénz van benne, ha úton utfélen trafikban tudnál venni 1g kokaint, nyilvan nem lenne akkora üzlet annak a pár embernek.
plusz egesz kozep es delamerika ehenhalna, kihalna es kaoszba fulladna.
es ugye van a R24 féle nézet, hogy mindent tiltani kell, ezt az oldalt is megértem, én abból indulok ki, hogy elert már a vilag olyan szintre, hogy ezt meg lehessen tenni, es nem allandoan atyaskodni meg iranyitani mindenkit, es kinezni mindenkibol, hogy tudja, hogy mi a helyes es normalis.
de nyilvan nem, az emberek nagy resze ostoba ehhez.
De sajnos az van, amit irtal a vegen.