Te csak vizet iszol?Realista24 írta: 99%ig biztos voltam benne, hogy az alkohol lesz valakinek a valasza.
Kicsit olyan, mint a gyerek, amikor egyest kap, de hat Pisti is egyest kapott.
Harom allammal arrebb is betiltanam.

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 9., szerda 11:54
Te csak vizet iszol?Realista24 írta: 99%ig biztos voltam benne, hogy az alkohol lesz valakinek a valasza.
Kicsit olyan, mint a gyerek, amikor egyest kap, de hat Pisti is egyest kapott.
Harom allammal arrebb is betiltanam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 11:50
99%ig biztos voltam benne, hogy az alkohol lesz valakinek a valasza.géza írta:Alkohollal vonnek it parhuzamot, inni meg tartani otthon mindenhol legalis, viszont ha ittas allapotban kart teszel, vagy vezetsz az buncselekmeny. Ugyan ez a funel, az nevetseges hogy emberek bortonbe vannak azert, mert volt naluk egy pici Texasban, amikor meg arrebb mennek harom allammal kb a rendorrel egyutt pofekelhetnek.Realista24 írta:
De az miert jo, ha valakit kisebb adag birtoklasaert nem vesznek elo?
Mert jajj, rendor ur, csak egy ket cigire valo volt nalam? De lehet elotte mar eladott egy tömbre valot.
Esetleg utana beszivva ul kocsiba es elüt valakit vagy csak siman kart tesz mas tulajdonaban...stb.stb.
Kabitoszer van nala...nalam ez fekete es feher. Bar rühellem a drogokat, szoval keves temak egyike, de nem hiszem, hogy ebben meg lehet gyozni az ellenkezojerol.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 9., szerda 11:46
Alkohollal vonnek it parhuzamot, inni meg tartani otthon mindenhol legalis, viszont ha ittas allapotban kart teszel, vagy vezetsz az buncselekmeny. Ugyan ez a funel, az nevetseges hogy emberek bortonbe vannak azert, mert volt naluk egy pici Texasban, amikor meg arrebb mennek harom allammal kb a rendorrel egyutt pofekelhetnek.Realista24 írta:De az miert jo, ha valakit kisebb adag birtoklasaert nem vesznek elo?géza írta: Pardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese, csapatok kivonasa Afganisztabol. Ez csak harom olyan pont, amirol mindenki beszelt eddig, de senkinek nem volt toke elmozdulni egyik iranyba se, de a dilettans Bidennek igen.
Plusz nem egy soviniszta, xenofob, rasszista ember, az is segit.
Mert jajj, rendor ur, csak egy ket cigire valo volt nalam? De lehet elotte mar eladott egy tömbre valot.
Esetleg utana beszivva ul kocsiba es elüt valakit vagy csak siman kart tesz mas tulajdonaban...stb.stb.
Kabitoszer van nala...nalam ez fekete es feher. Bar rühellem a drogokat, szoval keves temak egyike, de nem hiszem, hogy ebben meg lehet gyozni az ellenkezojerol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. november 9., szerda 11:21
Az biztos.rikko írta:
Mondjuk Trump trónra lépése esetén kb azonnal megszűnne az orosz - ukrán front.
Gondolom ez egy apró dolog ....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 11:09
De az miert jo, ha valakit kisebb adag birtoklasaert nem vesznek elo?géza írta: Pardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese, csapatok kivonasa Afganisztabol. Ez csak harom olyan pont, amirol mindenki beszelt eddig, de senkinek nem volt toke elmozdulni egyik iranyba se, de a dilettans Bidennek igen.
Plusz nem egy soviniszta, xenofob, rasszista ember, az is segit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 11:08
nem, eleve faszság az egesz téma, es felesleges ilyennel időt huzni, es errol beszelni.Halfkey írta:Ezt amúgy annyira bírom, olyan részrehajló dolog mindig abban a témában elõvenni ezt ami épp kényelmes. Most erre például mit fogadnál el bizonyítéknak? Valaki csak akkor lesz rasszista ha kiáll a tömegek elé és azt mondja srácok, én rasszista vagyok? Ne már, saját szavaiddal élve ne legyél már ilyen érzékeny nebántsvirág, fogadd el hogy akárkinek a megnyilvánulásai alapján ki fog alakulni egy kép róla, még akkor is ha nincs róla bírósági tárgyalás vagy fasz tudja mit akarszteljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 11:07
ez hülyeség, nem is vagyok hajlandó foglalkozni velerikko írta:realfan írta:
engem nem ezek zavarnak, amiket írsz, a gyűlöletkeltésen kívül persze. klímavédelem kiherélése és a tőke gátlástalan kiszolgálása viszont sokkal jobban. Biden se jó, de ezt nem is mondtam, szerintem nagyon 2 bites gondolkodás, hogy aki nem Trump párti az Bidennel van, nálam ez fel sem merül. de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet fel![]()
Mondjuk Trump trónra lépése esetén kb azonnal megszűnne az orosz - ukrán front.
Gondolom ez egy apró dolog ....
hehetheoriginal írta:most ugye az EU-ról beszélsz, ahol inkabb bezarjak az atomeromuveket, csak hogy szénnel tudják korrigálni télre a helyzetetklímavédelem kiherélése![]()
tehat trump inditotta el es most kuldi raklapszamra a fegyvereket jo penzert ukrajnaba, es nem joe biden fia erintett mindenfele dologban ukrajnaval es kinaval, nyilvan fater semmit se tud ezekrol, hiszen meg sajat magarol se tudtőke gátlástalan kiszolgálása![]()
szerintem amikor bekeszerzodesek köttettek es nem robbant egy haboru sem, az nem amerikai szemmel nezve eleg pozitiv es ennek okan vissza lehet sirni trumpot.de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet fel
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 9., szerda 11:07
Ezt egyébként (afganisztáni kivonulás) Trump döntötte el és írta alá hogy mikor történjen, szóval ez ilyen szempontból öngól.géza írta: https://www.vox.com/2016/7/25/12270880/ ... sm-history
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 09030.html
USA-ban atlagos diakhitel tartozas 38ezer dollar mire elvegzed az egyetemet, szoval igen, az mar valami. Marijuana posessionnel meg olyan evi 250-300 ezer embert itelnek el, ami aztan ott marad az erkolcsi bizonyitvanyban, good luck finding a job. De nyilvan ezek az intezkedesek nem szamitanak, mert csak emberek ezrein segitenek.
Trump mit csinalt ezzel kapcsolatban?hehetheoriginal írta: rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult neki
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 9., szerda 11:05
Ezt amúgy annyira bírom, olyan részrehajló dolog mindig abban a témában elõvenni ezt ami épp kényelmes. Most erre például mit fogadnál el bizonyítéknak? Valaki csak akkor lesz rasszista ha kiáll a tömegek elé és azt mondja srácok, én rasszista vagyok? Ne már, saját szavaiddal élve ne legyél már ilyen érzékeny nebántsvirág, fogadd el hogy akárkinek a megnyilvánulásai alapján ki fog alakulni egy kép róla, még akkor is ha nincs róla bírósági tárgyalás vagy fasz tudja mit akarszteljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 9., szerda 11:04
Trump mit csinalt ezzel kapcsolatban?hehetheoriginal írta: rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult neki
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 9., szerda 10:56
pezsgőt bontok, az egyik kedvencem.nmate írta: Csak hogy fontosabb dolgokat is megemlítsünk: már a rakott krumplin is ársapka van.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 10:53
realfan írta:engem nem ezek zavarnak, amiket írsz, a gyűlöletkeltésen kívül persze. klímavédelem kiherélése és a tőke gátlástalan kiszolgálása viszont sokkal jobban. Biden se jó, de ezt nem is mondtam, szerintem nagyon 2 bites gondolkodás, hogy aki nem Trump párti az Bidennel van, nálam ez fel sem merül. de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet felhehetheoriginal írta: mindig ezzel a rasszista xenofob szoveggel jottok![]()
teljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián![]()
ilyen tipikus szelsobalos szar, hogy semmi konkretum, semmi teny, csak az erzesek, meg a sopankodas
de biden nem rasszista, csak szereti a gyerekeket. az nyilvan jobb![]()
az már valami
rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult neki![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 10:50
most ugye az EU-ról beszélsz, ahol inkabb bezarjak az atomeromuveket, csak hogy szénnel tudják korrigálni télre a helyzetetklímavédelem kiherélése
tehat trump inditotta el es most kuldi raklapszamra a fegyvereket jo penzert ukrajnaba, es nem joe biden fia erintett mindenfele dologban ukrajnaval es kinaval, nyilvan fater semmit se tud ezekrol, hiszen meg sajat magarol se tudtőke gátlástalan kiszolgálása
szerintem amikor bekeszerzodesek köttettek es nem robbant egy haboru sem, az nem amerikai szemmel nezve eleg pozitiv es ennek okan vissza lehet sirni trumpot.de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet fel
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 9., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 10:38
engem nem ezek zavarnak, amiket írsz, a gyűlöletkeltésen kívül persze. klímavédelem kiherélése és a tőke gátlástalan kiszolgálása viszont sokkal jobban. Biden se jó, de ezt nem is mondtam, szerintem nagyon 2 bites gondolkodás, hogy aki nem Trump párti az Bidennel van, nálam ez fel sem merül. de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet felhehetheoriginal írta: mindig ezzel a rasszista xenofob szoveggel jottok![]()
teljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián![]()
ilyen tipikus szelsobalos szar, hogy semmi konkretum, semmi teny, csak az erzesek, meg a sopankodas
de biden nem rasszista, csak szereti a gyerekeket. az nyilvan jobb![]()
az már valamiPardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese
rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult nekicsapatok kivonasa Afganisztab![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 10:28
az már valamiPardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese
rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult nekicsapatok kivonasa Afganisztab
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 10:00
ha neked azok csak elenyésző dolgok, jobb ezt a párbeszédet el sem kezdenihehetheoriginal írta:ne kezdjuk ezt megint, a faszsagai ellenere (amik igazabol elenyeszo dolgok) amerikai szempontbol kurvasok pozitiv dolgot csinalt, amit egyik elodjenek se sikerultrealfan írta:
kisebbnek, mint aki Trumpra![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 9., szerda 9:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 9:55
ne kezdjuk ezt megint, a faszsagai ellenere (amik igazabol elenyeszo dolgok) amerikai szempontbol kurvasok pozitiv dolgot csinalt, amit egyik elodjenek se sikerultrealfan írta:kisebbnek, mint aki Trumprarikko írta:
Nem tudom mekkora dilettansnak kell lennie valakinek, hogy Bidenre szavazzon.![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem