Átvette minden nagyobb troll oldal is.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 10., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 18:14
Remelem ishehetheoriginal írta:azert ez barcadrukkerkent csipne![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 18:10
azert ez barcadrukkerkent csipne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. november 9., szerda 16:55
Nem tudom. Mondjuk hogy mind a két gólt a semmiből lottetek?rikko írta:ferni írta: Mindent szétmakkolnak, mi meg 80+ban hagyunk ki tizit meg szivatnak a bírók ahogy tudnak.
Majd elmúlik, ilyen nincs hogy nem tudnak gólt kapni.
Azt azért mondd már el kérlek, hogy tegnap mi volt a mák?
Gyorsan bekapott véleményes gól, piros lap, elmaradt piros az ellenfélnél.
Spori sem volt a helyzet magaslatán.
Lehet a mákot úgy a szezon egészére érted, az inkább valós. De, hogy a tegnapi meccs is mák az erős kijelentés.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. november 9., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. november 9., szerda 14:29
nekem úgy tűnt hogy azt mutatja, hogy a bíró "fenn hordja az orrát", tehát egy beképzelt faszRealista24 írta: Bytheway Lewandowski, amikor a piros utan ment zuhanyozni, ketszer is mutatta, hogy a biro be van szivva.
Ezert akar 4-5 meccset is kaphat.
Hint: nem fog.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 9., szerda 14:28
Kollega biztos nem olvasta a Camavinga nyilatkozatot a tavalyi spanyol szuperkupa utan. Azt mondta mrglepodott, hogy senki sem unnepelte a kupat az oltozoben. Tudod rikko, ahonnan mi kuldtuk haza a katalan bandat.___Samy___ írta:rikko írta:
Gondolom nálatok sírnak egy nehéz győzelem után.![]()
![]()
![]()
Tavaly a BL kieseses meccsek utan nem volt ez nalunk az oltozoben. Nyilvan, aki csak koteledni akar, mindenen keres fogast, de ez az oriasi unneples szerintem is tul van tolva.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 9., szerda 13:53
Kombinálva, esetekhez igazítva nézném, ahogy írtam.realfan írta: [
nagyrészt egyetértek veled, viszont szerintem pont az a legszubjektívebb része a dolognak, hogy szándékos volt-e az adott kezezés vagy sem
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 13:39
nagyrészt egyetértek veled, viszont szerintem pont az a legszubjektívebb része a dolognak, hogy szándékos volt-e az adott kezezés vagy semTjacks írta:Nyilván szubjektív, mindig az is marad. A var szobában is emberek ülnek, az ő szubjektív véleményük dönt(het). Ettől még lehetne sokkal ésszerűbb döntéseket hozni.rashidm írta:
Az a bajom ezekkel, hogy ezek szubjektív dolgok, hogy ki mut lát bele/mit magyaráz bele:
- Szituáció, gólhelyzet " komolysága": Te mondhatod, hogy a gólhelyzetet akadályozott meg; én meg pl azt, hogy nem biztos hogy gólhelyzet volt, mert hogy a védő mögött állt még egy ember és lehet elakadt volna.
- Kapura irányult-e a lövés: Ez talán elfogadható, de ez is kicsit olyan, hogy mi számít annak? Maga a kapu csak, vagy a kapu plusz 10-20 cm a kapufától mérve már kapura tartó?
- Szándékosnak mondható-e a kezezés ( testtartás): Ezt is meg lehet magyarázni, hogy hiába természetes a testtartás meg kutyafüle, meg nem volt szándékos, más mást lát bele.
Lényeg a lényeg, hogy ezt nem lehet számok/szabályok közé állítani, mert egyik bíró befújja, a másik meg nem.
Direkt két olyan példát hoztam ahol ordít a különbség, a végeredmény ugyanaz.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 9., szerda 13:19
Nyilván szubjektív, mindig az is marad. A var szobában is emberek ülnek, az ő szubjektív véleményük dönt(het). Ettől még lehetne sokkal ésszerűbb döntéseket hozni.rashidm írta:Az a bajom ezekkel, hogy ezek szubjektív dolgok, hogy ki mut lát bele/mit magyaráz bele:Tjacks írta:
Kezezéssel kezdeni kéne valamit, nagyon feltud idegesíteni.
amit szerintem figyelembe kéne venni - így hirtelen felindulásból -:
- Szituáció, gólhelyzet " komolysága"
- Kapura irányult-e a lövés
- Szándékosnak mondható-e a kezezés ( testtartás)
- Szituáció, gólhelyzet " komolysága": Te mondhatod, hogy a gólhelyzetet akadályozott meg; én meg pl azt, hogy nem biztos hogy gólhelyzet volt, mert hogy a védő mögött állt még egy ember és lehet elakadt volna.
- Kapura irányult-e a lövés: Ez talán elfogadható, de ez is kicsit olyan, hogy mi számít annak? Maga a kapu csak, vagy a kapu plusz 10-20 cm a kapufától mérve már kapura tartó?
- Szándékosnak mondható-e a kezezés ( testtartás): Ezt is meg lehet magyarázni, hogy hiába természetes a testtartás meg kutyafüle, meg nem volt szándékos, más mást lát bele.
Lényeg a lényeg, hogy ezt nem lehet számok/szabályok közé állítani, mert egyik bíró befújja, a másik meg nem.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 13:11
Szerintem eléggé azok. Nézz meg egy másik bajnokságot, nincs ennyi gond a VAR-al... Itt egyszerűen hülyék hozzá.Remy írta: Amíg nem fekete fehérek a szabályok, addig mindig lesz elfújás.
Amíg megkérdőjelezhető egy adott szabalypont, addig ide oda fogjak fujni a meccseket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 9., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. november 9., szerda 12:47
Az a bajom ezekkel, hogy ezek szubjektív dolgok, hogy ki mut lát bele/mit magyaráz bele:Tjacks írta:Kezezéssel kezdeni kéne valamit, nagyon feltud idegesíteni.hehetheoriginal írta:
pluszba még ezek a szabalyok, pl a kezezés, hát kabaré, az uefa/fifa valoban megmenti a futballt, kurvagáz.
amit szerintem figyelembe kéne venni - így hirtelen felindulásból -:
- Szituáció, gólhelyzet " komolysága"
- Kapura irányult-e a lövés
- Szándékosnak mondható-e a kezezés ( testtartás)
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 9., szerda 12:14
Kezezéssel kezdeni kéne valamit, nagyon feltud idegesíteni.hehetheoriginal írta:
pluszba még ezek a szabalyok, pl a kezezés, hát kabaré, az uefa/fifa valoban megmenti a futballt, kurvagáz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 9., szerda 10:44
Azt olvastam németben a nózi mutogatása az arroganciára is utalRealista24 írta: Bytheway Lewandowski, amikor a piros utan ment zuhanyozni, ketszer is mutatta, hogy a biro be van szivva.
Ezert akar 4-5 meccset is kaphat.
Hint: nem fog.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 9:35
“Did you see the corner you gave against us? You are the referee that has f***ed us over the most by a distance. It’s a f****ing disgrace. F*** your mother.”'shutterisland írta: allitolag pique meg elkuldte szo szerint a k anyjaba a birot.
barom.![]()
xavinak is van mar vagy 3 lapja iden a padrol.
le kellene egyeseknek higgadni.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem