barom.

xavinak is van mar vagy 3 lapja iden a padrol.
le kellene egyeseknek higgadni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 9., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 9:05
Ki temette? A reakciom teljesen masrol szolt.rikko írta:Fati egy komoly sérülés után van. Érthető módon pihenő módban van , illetve valószínűleg félti is a lábát. Egyelőre nem temetném, de tény, hogy nem az a játékos aki volt.Realista24 írta: Mi van Fatival? Annyira rahatasa van a szezonra, mint itt Hazardnak.
Lewa es Dembele a ket huzoember + TS.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 9., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 8:50
Fati egy komoly sérülés után van. Érthető módon pihenő módban van , illetve valószínűleg félti is a lábát. Egyelőre nem temetném, de tény, hogy nem az a játékos aki volt.Realista24 írta: Mi van Fatival? Annyira rahatasa van a szezonra, mint itt Hazardnak.
Lewa es Dembele a ket huzoember + TS.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 9., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 8:10
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 9., szerda 8:03
rikko írta:Realista24 írta: https://twitter.com/DonShelby__/status/ ... NgKVg&s=07
Megvertuk az Osasunat kupa unneples...a szanalmas szo alatt, a Xaviball talalhato.
Gondolom nálatok sírnak egy nehéz győzelem után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 7:58
Hallod, menjel mar el valamerre ezzel a katalan vedougyved stilussal az eurobarcara vagy mehetsz a haverjaid utan.rikko írta:Realista24 írta: https://twitter.com/DonShelby__/status/ ... NgKVg&s=07
Megvertuk az Osasunat kupa unneples...a szanalmas szo alatt, a Xaviball talalhato.
Gondolom nálatok sírnak egy nehéz győzelem után.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 7:56
Realista24 írta: https://twitter.com/DonShelby__/status/ ... NgKVg&s=07
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 7:55
ferni írta: Mindent szétmakkolnak, mi meg 80+ban hagyunk ki tizit meg szivatnak a bírók ahogy tudnak.
Majd elmúlik, ilyen nincs hogy nem tudnak gólt kapni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 7:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 9., szerda 7:37
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 7:36
Én sem értem , hogy mire fel volt a reklamáció. Sima piros, de minimum sárga. Nem tudom, hogy mi volt a fejében, de ez abszolút felelőtlenség egy sárga lappal a zsebben. Igaz a második félidőben az Osasunas srácot kb 3 alkalommal lehetett volna kipontozni, de inkább megvárta a spori, hogy lecserélik.Kerlon írta: Semmi, ők pörögnek. Mi meg lagymatag szart hozunk a bajnokságban.
Lewat ezért a beleszállásért egyből pirossal küldtem volna le, nem is értem mit reklamált. Ostoba fasz végig a védőt nézte, aztán könyökkel előre beleugrik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 7:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. november 9., szerda 6:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 9., szerda 5:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 9., szerda 0:10
Hol?Remy írta: kupában működik
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. november 8., kedd 23:58
ez nálad mennyire beakadt, hihetetlen.Sierra írta: Jaaa most már értem miért 100 miller ez a Pedrító![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem