kiserik írta:
Persze, hogy nem Real Madridhoz méltó a pofázás, de mégis mit vártok a sráctól? Majdnem minden meccsen gól vagy gólpassz (pl legutóbbi 5-ből 4-en) és ez nektek szar teljesítmény. A top 5 ligában ő ellene szabálytalankodnak a legtöbbet átlagban (3,4-szer meccsenként, ez tavaly csak 2,1 volt. Csak érdekesség, hogy a Barcánál Busquets ellen szabálytalankodnak a legtöbbet, átlagban 1,6-szor, ez pont annyi, mint nálunk a második Rodrygo esetében) és ez a szám sokkal nagyobb lenne, csak a bírók szimplán le se fújják sokszor. Persze hogy pofázik. Mindenkinek felmenne a pumpa, ha azt hallaná, hogy az ellenfél edzője arra buzdítja a játékosait, hogy törjék el és a bíró ebben partner. Carlo is kiakadt a bírókra. Asensio is pofázott, mert felrúgták a 16-oson belül. Modric is pofázott, mert nem róla ment ki a labda mégis a Rayo jöhetett bedobással. Csak ezek rohadtul fel sem tünnek, mert ellenük alig szabálytalankodnak. Gyakorlatilag utazik rá a komplett liga a bírói testülettel megtámogatva. Sokaknak az első perctől kedve unszimpatikus és alig várják hogy belekössenek. A viselkedésébe bele lehet kötni, egy kicsit el is szállt biztos, azt megértem (bár én se állnám meg ezt a bánásmódot szó nélkül), de a teljesítményébe?
ui.: azért remélem az megvan mindekinek, hogy nem Carlo állt oda. Vini ment Carlohoz. Mondta a bírónak, hogy Carlonak magyarázzon és elment lenyugodni miután a Rayosok elkezdték lökdösni, kért egy flakon vizet, hogy levezesse a feszültséget. Csak a bíró elvtárs folyamatosan osztotta az eszet Vininek. Aztán amikor valami olyat mondott a bíró, akkor állt neki Vini és Lukita is. Na akkor húzta vissza Carlo, hogy ne törődjön vele, de a bíró csak folytatta. Mint mondtam lejjebb, érdemes visszanézni utólag a jelenetet, mint ahogy az előzményét is 1 perccel korábbról, mikor a 16-oson belül egyszerűen fellökték két kézzel mint a sz@rt, csak senki észre sem vette.
Utaznak rá, mert ő is provokatívan viselkedik, az állandó labdahuzogatásaival és vigyorgásával. Sajnos k.rva sokszor választják el a labdatol, ami azért egy brazil újgenerációs sztártól elég gyenge teljesítmény. Sokszor keresi a kontaktot is, főleg ha már látja ez a csele is vakvaganyra futott. Nyilvan nagyon sok az ellene elkövetett szabalytalansag, de ezzel osszefugg, hogy cipelni is rendesen szereti a labdát, van hogy mar 1-2 utemmel hamarabb passzolni lehetne, de ő csak tartja, tartja, es bummm megvan a kontakt. Persze statisztikaban jól mutat, hogy sokszor felrugjak, csak épp ha magan kívül a tarsakra is koncentralna, akkor lehet másképpen is belehetne fejezni 1-1 tamadast es nem menne az idő a fetrengésével. Talán a többieket pont ezért rúgják fel kevesebbszer, mert nem a labdán akarnak megszülni, hanem járatják azt.
Tavaly az ilyeneket siman lepasszolta, nem veletlenul nem fetrengett annyit sem, és nem veletlenul volt Benzemaval egy jól működő duója. Rodrygoval az oldalan sajnos nem tud mit kezdeni, mondjuk abból a szempontbol megertem, hogy ő tényleg nagyon nem Benzema szint. Ő a másik aki nekem itt egy rohadt nagy talány, hogy mit látnak benne. Aranyos, kedves, tavaly rohadt fontos góljai voltak, de ő nem kész focista és nem is lesz. Persze sokaknak tetszik, hogy őt akarjuk majd örökre Benzema pótlására, de en inkabb ketsegbe esek ezektől a hírektol. Viszont Vininek is ha mar ekkora a pofa, akkor tessék megoldani Benzema nelkul is és húzni a csapatot (mentalitasban is!) . A számok mögé belehetne nézni, Higuain is retek sok gólt lőtt, csak epp baromira nem volt elit sosem a posztjan. Renegeteg ziccert es támadás szúr el, az egy dolog, hogy Benzema nélkül kb csak az ő goljaiban remenykedhetunk és ennek megfelelően meg is támogatjuk, de 1-1 góltol nem leszek elajulva, ha elotte meg 70 percig hisztizik, csapkod es baromira latvanyosan a showra es nem a focira koncentral.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”