Aztán sárgával a zsebben jobban átgondolnák, hogy mègegyszer aláverjenek..
Ez csak a bìròkon mùlik..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. november 11., péntek 9:30
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. november 11., péntek 9:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 11., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2022. november 9., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. november 9., szerda 11:23
Ez igaz, de ebbol rengetegszer profitaltunk mar, ha van idod, keresd meg, hanyszor iteltek a javunkra tizenegyest vagy szabadrugast veszelyes helyrol csak azert, mert “cipelte” a labdat, es nem probalt meg szabadulni tole azonnal. Tolja tolja es nagy esellyel szabalytalanul tudjak csak megallitani. En abban egyetertek, hogy vannak esetek, amikor feleslegesen fut a labdaval, vagy eleve nagyot tol rajta es kifut vele a stadionbol, vagy meterekre pattan el tole atvetelkor.Utaznak rá, mert ő is provokatívan viselkedik, az állandó labdahuzogatásaival és vigyorgásával. Sajnos k.rva sokszor választják el a labdatol, ami azért egy brazil újgenerációs sztártól elég gyenge teljesítmény. Sokszor keresi a kontaktot is, főleg ha már látja ez a csele is vakvaganyra futott. Nyilvan nagyon sok az ellene elkövetett szabalytalansag, de ezzel osszefugg, hogy cipelni is rendesen szereti a labdát, van hogy mar 1-2 utemmel hamarabb passzolni lehetne, de ő csak tartja, tartja, es bummm megvan a kontakt. Persze statisztikaban jól mutat, hogy sokszor felrugjak, csak épp ha magan kívül a tarsakra is koncentralna, akkor lehet másképpen is belehetne fejezni 1-1 tamadast es nem menne az idő a fetrengésével. Talán a többieket pont ezért rúgják fel kevesebbszer, mert nem a labdán akarnak megszülni, hanem járatják azt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. november 9., szerda 10:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 8:07
Nyilvan igen.Realista24 írta:De nem pont te is azt szoktad irni, hogy utalod az ilyen viselkedest es utolag tiltanad el az összeset?hehetheoriginal írta: engem nem erdekelne a pofazas ciganykodas szimulalas meg magat dobalas, ha melle lenne futballteljesitmeny, ami indokolna ezt a kibaszott nagy arcot, hogy 3 fejjel mindenki felett lebeg az ember, akkora kurvanagy legendanak hiszi magat....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 7:27
Komolyan? Eddig azt hittem nem. Köszi, hogy szoltal.rikko írta:Realista24 írta: Nem a színészkedessel van a legnagyobb baj. Az is legalja persze. Azzal inkább, hogy folyamatosan pofázik, játékosnak, bírónak, nézőnek, edzőnek.
Ez nem Real Madrid szint, hanem legalja Barca.
De mégis a real színeiben csinálja...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 9., szerda 7:26
De nem pont te is azt szoktad irni, hogy utalod az ilyen viselkedest es utolag tiltanad el az összeset?hehetheoriginal írta: engem nem erdekelne a pofazas ciganykodas szimulalas meg magat dobalas, ha melle lenne futballteljesitmeny, ami indokolna ezt a kibaszott nagy arcot, hogy 3 fejjel mindenki felett lebeg az ember, akkora kurvanagy legendanak hiszi magat....
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. november 9., szerda 0:19
Utaznak rá, mert ő is provokatívan viselkedik, az állandó labdahuzogatásaival és vigyorgásával. Sajnos k.rva sokszor választják el a labdatol, ami azért egy brazil újgenerációs sztártól elég gyenge teljesítmény. Sokszor keresi a kontaktot is, főleg ha már látja ez a csele is vakvaganyra futott. Nyilvan nagyon sok az ellene elkövetett szabalytalansag, de ezzel osszefugg, hogy cipelni is rendesen szereti a labdát, van hogy mar 1-2 utemmel hamarabb passzolni lehetne, de ő csak tartja, tartja, es bummm megvan a kontakt. Persze statisztikaban jól mutat, hogy sokszor felrugjak, csak épp ha magan kívül a tarsakra is koncentralna, akkor lehet másképpen is belehetne fejezni 1-1 tamadast es nem menne az idő a fetrengésével. Talán a többieket pont ezért rúgják fel kevesebbszer, mert nem a labdán akarnak megszülni, hanem járatják azt.kiserik írta: Persze, hogy nem Real Madridhoz méltó a pofázás, de mégis mit vártok a sráctól? Majdnem minden meccsen gól vagy gólpassz (pl legutóbbi 5-ből 4-en) és ez nektek szar teljesítmény. A top 5 ligában ő ellene szabálytalankodnak a legtöbbet átlagban (3,4-szer meccsenként, ez tavaly csak 2,1 volt. Csak érdekesség, hogy a Barcánál Busquets ellen szabálytalankodnak a legtöbbet, átlagban 1,6-szor, ez pont annyi, mint nálunk a második Rodrygo esetében) és ez a szám sokkal nagyobb lenne, csak a bírók szimplán le se fújják sokszor. Persze hogy pofázik. Mindenkinek felmenne a pumpa, ha azt hallaná, hogy az ellenfél edzője arra buzdítja a játékosait, hogy törjék el és a bíró ebben partner. Carlo is kiakadt a bírókra. Asensio is pofázott, mert felrúgták a 16-oson belül. Modric is pofázott, mert nem róla ment ki a labda mégis a Rayo jöhetett bedobással. Csak ezek rohadtul fel sem tünnek, mert ellenük alig szabálytalankodnak. Gyakorlatilag utazik rá a komplett liga a bírói testülettel megtámogatva. Sokaknak az első perctől kedve unszimpatikus és alig várják hogy belekössenek. A viselkedésébe bele lehet kötni, egy kicsit el is szállt biztos, azt megértem (bár én se állnám meg ezt a bánásmódot szó nélkül), de a teljesítményébe?
ui.: azért remélem az megvan mindekinek, hogy nem Carlo állt oda. Vini ment Carlohoz. Mondta a bírónak, hogy Carlonak magyarázzon és elment lenyugodni miután a Rayosok elkezdték lökdösni, kért egy flakon vizet, hogy levezesse a feszültséget. Csak a bíró elvtárs folyamatosan osztotta az eszet Vininek. Aztán amikor valami olyat mondott a bíró, akkor állt neki Vini és Lukita is. Na akkor húzta vissza Carlo, hogy ne törődjön vele, de a bíró csak folytatta. Mint mondtam lejjebb, érdemes visszanézni utólag a jelenetet, mint ahogy az előzményét is 1 perccel korábbról, mikor a 16-oson belül egyszerűen fellökték két kézzel mint a sz@rt, csak senki észre sem vette.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 8., kedd 22:56
Egyet kapott tegnap is, mire mentünk vele?!Jim írta:itt ez akkor sem volt divat, szokás korábban, ha "nagy sztár", legenda voltál a csapatban...hehetheoriginal írta: engem nem erdekelne a pofazas ciganykodas szimulalas meg magat dobalas, ha melle lenne futballteljesitmeny
egy Ramos hiányzik most, aki adna neki 1-2 tockost![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 8., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. november 8., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 8., kedd 22:45
itt ez akkor sem volt divat, szokás korábban, ha "nagy sztár", legenda voltál a csapatban...hehetheoriginal írta: engem nem erdekelne a pofazas ciganykodas szimulalas meg magat dobalas, ha melle lenne futballteljesitmeny
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 8., kedd 22:30
nincs már verőember kázmér meg atyafej marcelo, kinyilt a csipa, azt hiszi bámit megtehet.Kezelésbe kell venni alaposabban az öregeknek
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 8., kedd 22:28
Ancelotti to Vinicius: “Stop it, it’s enough. Play football and ignore it.”tomi_b írta:Én azt néztem, hogy már Carlo is odaállt akkor, de ugyanúgy folytatta a pofázást.Kerlon írta:
11. percben a sárgájánál is mindenki nyugtatta, de még magyarázott folyamatosan. Kb. 3 szor ért addig labdába és nulla provokáció érte.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 8., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 8., kedd 22:20
Igen , pl most is az a téma... Hogy focizni kellene és nem a pofajukat járatniBabinho írta: Vini ekézva van emiatt a viselkedés miatt. A szurkolók, a madridi sajtó mind nemtetszésüket fejezték ki már emiatt, szerintem itt is egy szavazás mutatná, hányan marasztalják el emiatt.
Nem tudom odaát volt e valaha téma a bíróknak pofázás...? Katalán sajtó gondolta e, hogy nem ezzel kéne foglalkozni meccs közben Albáéknak?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 8., kedd 22:19
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem