Annak ellenére, hogy nyerünk gólokkal, még vannak hibák. Ha nyerünk 7-3 ra akkor azért a védelmet nem szokás megdicserni. De a kutyát nem érdekelné a 3 kapott gól, ha a többi meccsen jó lenne a védelem. De a többi meccsen is voltak gondok, úgyhogy nem lehet a probléma mellett szó nélkül elmenni. A kp dettó. Nem azért nyerjük a meccseket, mert jók vagyunk, hanem mert baromi sok jó játékosunk van, akik eldontik a meccseket. De attól még nincs okunk elegedettnek lenni.Géci írta:Szerintem arról van szó, hogy hiába nyer a csapat akár nagy fölénnyel, és fejlődést produkálva Te jössz mindig, hogy ez szar, meg le kell váltani az edzőt már télen... A másik, hogy hùzod lefelé Benyát is amikor mostanság megy annyit mostanság minden meccsen mint régen 3 meccs alatt, és annak ellenére, hogy állandóan ki volt fütyülve nem sírt mint Khedira hanem felszívta magát, és megy hajt güzűl, nem pedig elől kullog... Gondolom erre gondolnak a többiek is...
Több helyen is olvastam mar (juve blog, real blog...) hogy sokak szerint Ancelotti gyengén muzsikál a padunkon, szoval nagyon nem vagyok egyedül a véleményemmel, csak valahogy itt mindenki reménykedik, és en vagyok az egyetlen, aki felvallalja azt a véleményét, és folyamatosan kifejtem, ha éppen ezt érinti a téma.
Benzemaval meg az a bajom, ami a Juve meccsen Bale gólja és Benzema helyulzete közötti különbség volt. Bale 3 emberrel a nyakán bebaszta úgy, ahogy egy real csatártol elvárás, míg Benzma kihagyta. Én akkor leszek Benzemaval elégedett, ha ő is be fogja az olyan helyzeteit verni. Csak hát emberünk 4 éve bizonygatja, hogy nem igazán veri be ezeket. A golpasszait meg ne hozza elő senki, mert Bale is szallitja a golpasszokat. De oké. Itt van Bale van két végrehajtó, akkor legyen belőle hamis kilences, és neveljük belőle egy irányító féleséget. De konstans jó játék akkor is elvárás. Az pedig idén nem igazán volt meg. Most volt 3 jó meccse. Ha folytatja a szériát, akkor egy szavam nem lesz rá, de pl.: a tegnapi második félidőben kuka volt...