No comment.....
Raul de Tomas megy a Rayoba
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. november 10., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 10., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 10., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. november 10., csütörtök 8:52
pedig szerintem hamarosan búcsút intenek egymásnak.Sierra írta:Sztem sose fogják kirúgni onnan, ha egyszer elmegy, akkor önszántából. Amit művelt azzal a csapattal az elmúlt 10 évben, és igazából azóta is minimum top3 a ligában, kétlem, hogy azt mondanák neki hogy takarodj.RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 10., csütörtök 8:35
Nem kell azt mondani, hogy takarodj, hanem eleg annyit mondani, hogy kedves Cholo, te vagy a vilag legjobban fizetett edzoje, de a minimalis elvarasokat sem tudod teljesiteni. Kiestunk a BL-bol, hatodikok vagyunk a bajnoksagban, oriasi lemaradasban, a csapat egy fos, amit produkal.Sierra írta:Sztem sose fogják kirúgni onnan, ha egyszer elmegy, akkor önszántából. Amit művelt azzal a csapattal az elmúlt 10 évben, és igazából azóta is minimum top3 a ligában, kétlem, hogy azt mondanák neki hogy takarodj.RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 10., csütörtök 8:18
Sztem sose fogják kirúgni onnan, ha egyszer elmegy, akkor önszántából. Amit művelt azzal a csapattal az elmúlt 10 évben, és igazából azóta is minimum top3 a ligában, kétlem, hogy azt mondanák neki hogy takarodj.RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 10., csütörtök 7:34
Remélem semennyire. Az ellenségem ellensége (RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. november 9., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 9., szerda 8:54
Najóó takarikko írta: Nagyon megharagszol, ha azt mondom, hogy jött a mix is, mert időben kivettem a zsét ?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 8., kedd 23:51
Sierra írta:Hagyd el a fórumot, MOST!rikko írta: Jó is volt egészen a második gólunkig.
Működött a jinx ahogy Remy mondaná
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 8., kedd 23:45
Hagyd el a fórumot, MOST!rikko írta: Jó is volt egészen a második gólunkig.
Működött a jinx ahogy Remy mondaná
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 8., kedd 23:43
Jó is volt egészen a második gólunkig.filatáska írta:Mit mondtál?rikko írta: Mondtam én , hogy a Osasuna vagy X a jó tipp mára
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 8., kedd 23:33
Mit mondtál?rikko írta: Mondtam én , hogy a Osasuna vagy X a jó tipp mára
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. november 8., kedd 22:47
Ramosnak ez jobban állna.mocsok írta:Ő így vonul vissza.Remy írta: Most Piqué nem visszavonult? Vagy hogy kapott pirosat?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. november 8., kedd 22:45
Ő így vonul vissza.Remy írta: Most Piqué nem visszavonult? Vagy hogy kapott pirosat?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 8., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: Morta » 2022. november 8., kedd 22:37
Kössz szepengutihaz14 írta: mármint mivel kapcsolatban?![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 8., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: arvaidanielmihaly » 2022. november 8., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 8., kedd 21:42
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem