Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
ha elmegy, akkor az olaszoknal tudnam elkepzelni.
a liga felfogasabol adodoan nem lenne problema a taktikaval, beszeli a nyelvet, jatszott es edzoskodott is ott.
vagy esetleg argentin szovetsegi kapitanykent, eppen tudna ugy alakitani a keretet a mostani felhozatalbol ugy, hogy az o felfogasaban toljak.
a liga felfogasabol adodoan nem lenne problema a taktikaval, beszeli a nyelvet, jatszott es edzoskodott is ott.
vagy esetleg argentin szovetsegi kapitanykent, eppen tudna ugy alakitani a keretet a mostani felhozatalbol ugy, hogy az o felfogasaban toljak.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
pedig szerintem hamarosan búcsút intenek egymásnak.Sierra írta:Sztem sose fogják kirúgni onnan, ha egyszer elmegy, akkor önszántából. Amit művelt azzal a csapattal az elmúlt 10 évben, és igazából azóta is minimum top3 a ligában, kétlem, hogy azt mondanák neki hogy takarodj.RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?
én imádom a vergődésüket és Cholo búvalbaszott arcát nézni, de szégyen amit leművelnek idén.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem kell azt mondani, hogy takarodj, hanem eleg annyit mondani, hogy kedves Cholo, te vagy a vilag legjobban fizetett edzoje, de a minimalis elvarasokat sem tudod teljesiteni. Kiestunk a BL-bol, hatodikok vagyunk a bajnoksagban, oriasi lemaradasban, a csapat egy fos, amit produkal.Sierra írta:Sztem sose fogják kirúgni onnan, ha egyszer elmegy, akkor önszántából. Amit művelt azzal a csapattal az elmúlt 10 évben, és igazából azóta is minimum top3 a ligában, kétlem, hogy azt mondanák neki hogy takarodj.RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?
Ugy erezzuk megfaradt a kapcsolat, mi lenne, ha megegyeznenk a folytatasrol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sztem sose fogják kirúgni onnan, ha egyszer elmegy, akkor önszántából. Amit művelt azzal a csapattal az elmúlt 10 évben, és igazából azóta is minimum top3 a ligában, kétlem, hogy azt mondanák neki hogy takarodj.RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Remélem semennyire. Az ellenségem ellensége (RealAsensio írta: Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?

Hagyni kell, hadd csinálja!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Atleti eleg szep hullamvolgyben van, ujabb vereseg, most a Mallorcatol nem sikerult meg egy pontot se szerezni. Vajon Cholo mister alatt mennyire remeg a kispad?

Najóó takarikko írta: Nagyon megharagszol, ha azt mondom, hogy jött a mix is, mert időben kivettem a zsét ?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Sierra írta:Hagyd el a fórumot, MOST!rikko írta: Jó is volt egészen a második gólunkig.
Működött a jinx ahogy Remy mondaná
Nagyon megharagszol, ha azt mondom, hogy jött a mix is, mert időben kivettem a zsét ?

Hagyd el a fórumot, MOST!rikko írta: Jó is volt egészen a második gólunkig.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Jó is volt egészen a második gólunkig.filatáska írta:Mit mondtál?rikko írta: Mondtam én , hogy a Osasuna vagy X a jó tipp mára

Mit mondtál?rikko írta: Mondtam én , hogy a Osasuna vagy X a jó tipp mára
Ramosnak ez jobban állna.mocsok írta:Ő így vonul vissza.Remy írta: Most Piqué nem visszavonult? Vagy hogy kapott pirosat?![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
Ő így vonul vissza.Remy írta: Most Piqué nem visszavonult? Vagy hogy kapott pirosat?![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most Piqué nem visszavonult? Vagy hogy kapott pirosat?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kössz szepengutihaz14 írta: mármint mivel kapcsolatban?![]()

-
Mondtam én , hogy a Osasuna vagy X a jó tipp mára
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Szoboszlai Dominik
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol
Lewandowski 

mármint mivel kapcsolatban?

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Senki ne írjon semmit semmivel kapcsolatban!
Teljesen szürreális. 40-50 milliós kategória maxxxx. De a Pedri gyerek is max 50-60...illgner írta: Pedrivel, de főleg Gavival nem tudok mit kezdeni. Utóbbi értéke teljesen nevetséges.