OFF
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Offba írom, mert ez off... Srácok! Az Ajka-MTK meccset nem lehet valahol követni? Bármilyen stream-et elfogadok!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugyanaz a ketto, csak itt a palya boritasa fejlodott es lett ezaltal tartosabb a cipo, nem pedig forditva.Galacticos írta:Pedig igy aruljak boltokban is focicipoket hogyHalfkey írta:
Max ha le akarod koptatni a hernyótalpat.
Terem
Stoplis
Mufu es salak.
Salakra is jo, csak ahogy irja is, hamarabb fog kopni.
De amugy a lenyeg, hogy legyen valami mintazata a talpnak, ami meg tud tapadni. Nike es Adidas is gyart dedikaltan ilyet. Leginkabb a halszalka szeru mintat ajanljak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Pedig igy aruljak boltokban is focicipoket hogyHalfkey írta:Max ha le akarod koptatni a hernyótalpat.Galacticos írta: Szerintem salakra a mufuves focicipo a jo, azzal nem fogsz csuszkalni.
Terem
Stoplis
Mufu es salak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Faszba kell huzni, vagy felberelni valami szerb haborus bűnöst hozzafilatáska írta:Igen-igen erre gondoltam. Ha rajtam múlna, nekem tökéletesen megfelelne a sima teremcipő.hehetheoriginal írta: sztem arra gondolt, hogy a pályatulaj vagy üzemeltető egy vérbeli faszkalap es nem enged fel a pályára, ha nem teniszcipőd van.![]()
Amúgy rosszabb a helyzet, nőci a főnök, gondolom nehezebb vele egyezkedni.![]()
Köszi mindenkinek a segítséget.![]()

thereisonly1ronaldo
Igen-igen erre gondoltam. Ha rajtam múlna, nekem tökéletesen megfelelne a sima teremcipő.hehetheoriginal írta: sztem arra gondolt, hogy a pályatulaj vagy üzemeltető egy vérbeli faszkalap es nem enged fel a pályára, ha nem teniszcipőd van.

Amúgy rosszabb a helyzet, nőci a főnök, gondolom nehezebb vele egyezkedni.

Köszi mindenkinek a segítséget.

- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én ált.suliban sima terem fociban nyomtam a rendes "voros" salakos palyan. Vegzos evben 100 felett volt a goltermesem.filatáska írta: Srácok! Hobbi szinten elkezdek járni haverral teniszezni. Salakos pályáról van szó, kiemelték, hogy salakra való cipőben szabad csak játszani. A kérdésre hogy az milyen azt a választ adták, hogy nézzük meg googleben.![]()
Megnéztem meg minden, csak nem szivesen fizetnék mikor van foci cipőm.![]()
A kérdésem, hogy a sima terem focicipő megfelelő szerintetek? Vagy az kárt tesz a salakban?
Valami tenisz expert segítségét szívesen olvasnám.![]()

Helyszinen nem lehet berelni? Lehet azert erolteti.....
Toni
Luka
Lucas. 

- hehetheoriginal
sztem arra gondolt, hogy a pályatulaj vagy üzemeltető egy vérbeli faszkalap es nem enged fel a pályára, ha nem teniszcipőd van.gutihaz14 írta: megis mi kart tehet egy teremcipo a salakon? szerintem semmit.
thereisonly1ronaldo
Max ha le akarod koptatni a hernyótalpat.Galacticos írta: Szerintem salakra a mufuves focicipo a jo, azzal nem fogsz csuszkalni.
- Galacticos
Szerintem salakra a mufuves focicipo a jo, azzal nem fogsz csuszkalni.
megis mi kart tehet egy teremcipo a salakon? szerintem semmit.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
inkább a salak tesz kárt a csukában
simán megy sztem a teremcipő salakra, gyerekkorban feketesalakon voltak focitornáink, gyűlöltem, mint a szart.
bár az tény, hogy az nem tenisz

simán megy sztem a teremcipő salakra, gyerekkorban feketesalakon voltak focitornáink, gyűlöltem, mint a szart.
bár az tény, hogy az nem tenisz

thereisonly1ronaldo
Srácok! Hobbi szinten elkezdek járni haverral teniszezni. Salakos pályáról van szó, kiemelték, hogy salakra való cipőben szabad csak játszani. A kérdésre hogy az milyen azt a választ adták, hogy nézzük meg googleben.
Megnéztem meg minden, csak nem szivesen fizetnék mikor van foci cipőm.
A kérdésem, hogy a sima terem focicipő megfelelő szerintetek? Vagy az kárt tesz a salakban?
Valami tenisz expert segítségét szívesen olvasnám.

Megnéztem meg minden, csak nem szivesen fizetnék mikor van foci cipőm.

Valami tenisz expert segítségét szívesen olvasnám.

- hehetheoriginal
vágom, ellenben a ház még nem készült el, szóval nincs mit lemérniRealista24 írta:Azert kerdeztem, mert akit en ismerek, felmeres nelkul nem csinalja meg. Vagy kifizeted elore, es vallalod, hogy mindent jol mertelhehetheoriginal írta: jó, és Bécs környéke az akkor rendben van?![]()
![]()
6 db beltéri/szobaajtóról lenne szó, azt azért az 1.3 stifttel nem tudom elvinni
kamion most nem játszik, keresik a yardok![]()
![]()

a másik, hogy ha abbol indulok ki, hogy a szállítási idő kb 10-12 hét minimum, akkor azert be lehet lőni.
még amugy nincs konkretum, csak cégek, nevek, elerhetosegek kellenének, aztan a többit már hehepapa intézi

en ilyen holmi baszomnagy horogkereszt vésetre gondoltam, hogy azért nevelődjenek már megfelelően azok a lurkókÉn a letisztult elegencia jegyében alakítottam a kecót, de te nyugodtan rajzolj péniszeket![]()

thereisonly1ronaldo
Én a letisztult elegencia jegyében alakítottam a kecót, de te nyugodtan rajzolj péniszeket

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azert kerdeztem, mert akit en ismerek, felmeres nelkul nem csinalja meg. Vagy kifizeted elore, es vallalod, hogy mindent jol mertelhehetheoriginal írta: jó, és Bécs környéke az akkor rendben van?![]()
![]()
6 db beltéri/szobaajtóról lenne szó, azt azért az 1.3 stifttel nem tudom elvinni
kamion most nem játszik, keresik a yardok![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
na az nem rossz, útba is esik, many tanksHalfkey írta: Nekem 240 körüliek az ajtóim, NMbútor csinálta, ráadásul olyan mintát vésethettem bele amit akartam. Elég prémium hatása van, és a kivitelezõm elég spórolós volt, szóval biztos nem rossz az ára sem![]()

az "olyan mintát vésethettem bele" rész, gecinagy magaslabda, de most elengedem

thereisonly1ronaldo
Nekem 240 körüliek az ajtóim, NMbútor csinálta, ráadásul olyan mintát vésethettem bele amit akartam. Elég prémium hatása van, és a kivitelezõm elég spórolós volt, szóval biztos nem rossz az ára sem 
Szerk: és elhozták a vàli völgyig

Szerk: és elhozták a vàli völgyig

- hehetheoriginal
jó, és Bécs környéke az akkor rendben van?
kamion most nem játszik, keresik a yardok

kamion most nem játszik, keresik a yardok

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mindegy baszki, mert nekem van egy jo acsom, de biztos nem mozdul el nyiregyrehehetheoriginal írta:hogy finom legyek és nőies, nem kibaszott mindegy?Realista24 írta:
Lehet sokat segitene, ha tudna az ember, hogy az orszag melyik reszerol van szo![]()
![]()
![]()
de amúgy ha még szállítással együtt is olcsóbb, mint más megoldások, akkor mindegy is hogy hol van a bót
(amugy azt hittem látod az ip-met)

ip cim mit er manapsag?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema