Nézd meg, hogy tavaly még általában legyintett mindenki, most meg 2-3 védő folyamatosan faragja. Én nem tagadom, hogy színészkedik (ő se szokta, eljátsza és ha nem jön be, feláll), én nem tagadom, hogy ha veszettnek látja a helyzetet, akkor könnyebben esik el, mint kellene, de az is biztos, hogy ez nem normális, amit a bírók megengednek vele szemben és ez nem pár meccse megy, hogy rá lehessen fogni azt, amit próbáltok ráfogni. Sokszor rúgnak/rúgtak neki oda úgy, hogy a bíró csak intett egy továbbot. Jelenleg ő a legjobb támadónk, aki meg tudja teremteni a különbséget, jelenleg őt kell leginkább kivenni a játékból és jelenleg az ő játékában van leginkább benne, hogy odarúgnak neki. Fiatal, forróvérű latin kölök. Persze, hogy felbassza, ha folyamatosan faragják és a bíró szarik rá. A 37 éves Modricnak is felment a pumpa tegnap, pedig őt nem rugdosták, ütötték-verték, csak nem kapott meg egy jogos bedobást.Realista24 írta:Nezd meg a tavalyi viselkedeset es az ideit. Eg es fold.RealAsensio írta:
Vinicius veszelyesebb 1v1-ben, de valoszinuleg nem csak azert utaznak ra, hanem mert kiemelten kezelik mar, azt meg a teljesitmenyevel IS erte el. Kibaszott gyors jatekos, es minden ellenfele lenyilatkozza, de meg Pep is, hogy nagyon nehez megallitani. City ellen peldaul nem sikerult, el is futott, el is rakta, milyen sokat szamit, ugye?
ui.: az meg hogy valaki szerint az normális és nem kell rajta csodálkozni, hogy tenyéréllel nyakonvágnak valakit, bárkit szándékosan egy focimeccsen és a bíró továbbot int, egyszerűen érthetetlen.
Mondjuk nekem ez is fura: ha nincs aranylabdád meg 30+ gólod és belédrúgnak egy jó nagyot amit a bíró észre sem vesz, akkor meg ne szólalj, mert ehhez csirke vagy! Fura egy elgondoláswhitemadrid írta:
Aláírom, hogy jelenleg az egyik legveszelyesebb szélső jelenleg de CR azert csak elpakolt evente 30+gólokat, aranylabdaval es több egyéni mutatóval reklamalt jogosan.
Ahogy irtam Vini ehhez meg csirke.
Legyen meg a teljesítmény huzamosabb ideig es ne csak fellangolasok.