Akkor legalább már lesz Toni.

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. november 7., hétfő 23:23
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 7., hétfő 23:22
___Samy___ írta:Ugyanannyi lott golunk van, mint nekik, en most kivetelesen nem a tamadosorban latom a hibat, barmennyire is foghijas. A barca rengetegszer hozza az 1-0-akat, nekunk meg van vagy ket olyan meccsunk, hogy nem kaptunk golt._Bushido_ írta:
Annyi a különbség főleg, hogy ott a laligában van egy golvágó csatár. Ez rohadtul hiányzik a Realbol idén. Egy 9es hiányzik középről - meg még ugye 2 szélső védő, középpálya - case utód)
Jobb a katalanok vedelme, csak azt nem ertem hogyan. Tele vannak helyzetekkel az ellenfeleik, csak valahogy basznak azokat kihasznalni.
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. november 7., hétfő 23:21
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. november 7., hétfő 23:19
De hova tovább?lestat írta: Menni kell tovabb. Szar nap volt.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. november 7., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 7., hétfő 23:14
Ugyanannyi lott golunk van, mint nekik, en most kivetelesen nem a tamadosorban latom a hibat, barmennyire is foghijas. A barca rengetegszer hozza az 1-0-akat, nekunk meg van vagy ket olyan meccsunk, hogy nem kaptunk golt._Bushido_ írta:Annyi a különbség főleg, hogy ott a laligában van egy golvágó csatár. Ez rohadtul hiányzik a Realbol idén. Egy 9es hiányzik középről - meg még ugye 2 szélső védő, középpálya - case utód)___Samy___ írta: Jo, azert nem kell rogton a kardunkba dolni. 13 fordulobol egyszer kaptunk ki, ketszer lett x. Szerintem ez egy kurva jo elso harmad volt.
En inkabb azt nem ertem, hogy ez a katalan brigad hogy megy elottunk ket ponttal, negy kapott gollal. Hat pontokat kellene rajuk vernunk. Elobb utobb el kell kezdeniuk nekik is bukni a pontokat, olyan nincs, hogy ezt igy vigyek vegig.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. november 7., hétfő 23:11
Annyi a különbség főleg, hogy ott a laligában van egy golvágó csatár. Ez rohadtul hiányzik a Realbol idén. Egy 9es hiányzik középről - meg még ugye 2 szélső védő, középpálya - case utód)___Samy___ írta: Jo, azert nem kell rogton a kardunkba dolni. 13 fordulobol egyszer kaptunk ki, ketszer lett x. Szerintem ez egy kurva jo elso harmad volt.
En inkabb azt nem ertem, hogy ez a katalan brigad hogy megy elottunk ket ponttal, negy kapott gollal. Hat pontokat kellene rajuk vernunk. Elobb utobb el kell kezdeniuk nekik is bukni a pontokat, olyan nincs, hogy ezt igy vigyek vegig.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 7., hétfő 23:11
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. november 7., hétfő 23:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 23:09
igen, ezert mondom, hogy a penzukhoz kell nyulni, egybol megjavul az összes kis faszkalapFaust írta: Mar nem tudtam a masik topikban reagalni, szoval en konkretan visszamenoleg, stackelodo eltiltasokkal buntetnem a sok szineszkedo csiragecit, bajnoksagtol fuggetlenul, eloszor 1 meccs, aztan 2, es igy tovabb, sajna ez az uefanak soha nem lesz erdeke, mert sok sztarocska is lepten-nyomon ezt tolja, aztan ha ok nincsenek, nincs nezo, stbstb. Pedig minden adott lenne hozza, ha mar a nyomorek biro es a var sem tud donteni, ott a kozvetites, 30 kamera eloben, haromnegyede lassitva, szanalmas az egesz. Majdnem annyira, mint egy rajovajjekano ellen kidolgozott akcio nelkul lemenni a palyarol.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 7., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 7., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 7., hétfő 23:07
engem is csak a barca idegesit.___Samy___ írta: Jo, azert nem kell rogton a kardunkba dolni. 13 fordulobol egyszer kaptunk ki, ketszer lett x. Szerintem ez egy kurva jo elso harmad volt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. november 7., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2022. november 7., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 7., hétfő 23:04
Akkor a kötelező "barcának biztos egyből lefeküdnek" komment letudva.krisz24 írta: Szánalmas hogy ez az év meccse számukragondolom barca ellen meg befosnak hogy hátul passzolgatnak.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 7., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. november 7., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2022. november 7., hétfő 23:03
annyira befostak, hogy elhoztak egy pontot a Camp Noubólkrisz24 írta: Szánalmas hogy ez az év meccse számukragondolom barca ellen meg befosnak hogy hátul passzolgatnak.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 7., hétfő 23:03
Lehet most én is közéjük tartoztam, Mendy miatt nagyon felbasztam magam. Uralkodj magadon anakin!Kerlon írta:Mondjuk a legszánalmasabb még mindig, amit egy ketten lenyomnak a megy a meccsben.Kerlon írta: Rettentően szánalmas, amit a bajnokságban nyújtunk.
Néha nyerünk vékonyan, a gólokat meg úgy szopjuk, mintha muszáj lenne.![]()
Jelenlévő fórumozók: 83 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem