igen.mocsok írta: Ha már ez a téma.
Ki lehet valahogy menteni, exportálni az egészség appban levő adatokat?
Apple.
ide kell kérelmet írni, hogy engedélyezzék, hogy megkapd.....
a saját adataidat

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 19:27
igen.mocsok írta: Ha már ez a téma.
Ki lehet valahogy menteni, exportálni az egészség appban levő adatokat?
Apple.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. november 7., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:47
sztem ahhoz kell e-sim bele, meg hozzá előfizu.Ha peldaul a konditeremben zenet szeretnek hallgatni, akkor az ugy lehetseges, hogy a telot az oltozoben hagyom, a terembe pedig csak az orat viszem es az airpodsot? Ugyanez a kerdes vonatkozik mondjuk egy telefonhivasra is.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. november 7., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 7., hétfő 15:11
Mondjuk akinek meg ilyenre van szuksege, az valoszinusithetoleg nem a madridom elektronika topikjaban fogja felrakni a kerdest.hehetheoriginal írta: profi sport okosórák, mindenféle sport és szabadidős tevekenysegre, itt már nem szarral megy a gurigázás, de az áruk is megvan, pl garmin vagy suunto órák.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2022. november 7., hétfő 15:04
Januárban a feleségem meglepett egy S7 45 mm Nike verzióval, először nem nagyon tudtam mit kezdeni vele. Korábban én is csak nézegetettem Telekomban, MediaMarkt-ban, hogy milyen jól néz ki, nagyon fancy, meg almás telóm van és jó lenne meg ilyenek, de úgy éreztem, hogy nem tudnám kihasználni stb. de egy ideje már szinte le se teszem... A telót nem kapkodom elő, mindent az órán chekkolok: edzés, mozgásnyomonkövetés, alvásnyomonkövetés, összes értesítés (amit beállítottam, hogy kapjam meg az órára), bármit meg akarok keresni / nézni -> csukló emel -> Hey SiriCaraway írta: Akinek van apple watchja/mas okosoraja, ti mire tudjatok hasznositani?
Biciklizeshez jo lehet, meg hogy latom rajta ha hivnak, de az hogy ott is kapom az ertesiteseket eleg haszontalan funkcionak tunik, inkabb csak megjobbsn fuggove tesz. Valami mas hasznossag?
Igazabol kaptam egyet ajandekba, magamtol sose vettem volna, szoval kicsit meglepett aztan legalabb akkor jo lenne kihasznalni ha mar van.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 7., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 7., hétfő 14:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 7., hétfő 14:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 7., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: Morta » 2022. november 7., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. november 7., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 29., szombat 22:28
Én sem tapasztaltam összemenést.Bencze írta: Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2022. október 29., szombat 19:24
Semennyire. Vannak, amiket évek óta pörgetünk benne, azok talán egy picit. De nehéz megmondani, mert közben én is hízokBencze írta: Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. október 29., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 29., szombat 17:23
Applenel nem hülyék…ha Remy hozzajutna egy termékhez…nmate írta: Igen, 2020 óta kínálati válság van, szóval guten morgen![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. október 29., szombat 15:59
De ha az emberek ilyet vesznek, akkor nincs válság, nem?nmate írta: Igen, 2020 óta kínálati válság van, szóval guten morgen![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 29., szombat 15:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem