Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 19:27

mocsok írta: Ha már ez a téma.
Ki lehet valahogy menteni, exportálni az egészség appban levő adatokat?
Apple.
igen.

ide kell kérelmet írni, hogy engedélyezzék, hogy megkapd.....

a saját adataidat
:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. november 7., hétfő 19:14

Ha már ez a téma.
Ki lehet valahogy menteni, exportálni az egészség appban levő adatokat?
Apple.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:47

Ha peldaul a konditeremben zenet szeretnek hallgatni, akkor az ugy lehetseges, hogy a telot az oltozoben hagyom, a terembe pedig csak az orat viszem es az airpodsot? Ugyanez a kerdes vonatkozik mondjuk egy telefonhivasra is.
sztem ahhoz kell e-sim bele, meg hozzá előfizu.

gondolom van belső memóriája, hogy tegyél rá zenét, vagy ha streamet akarsz hallgatni, akkor vagy e-sim vagy wifin keresztul tudsz a konditerem wifijére cuppanva.
telefonhiváshoz mindenképp kell e-sim, de amugy ma már minden rendes ember whatsappon, viberen vagy teamsen telefonál :mrgreen: oda meg megint csak adat kell
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. november 7., hétfő 15:41

Fu jo sok valasz jott, koszi mindenkinek, sokan hasznaljatok. :mrgreen:

Ez egy apple series 8, most ismerkedek vele, a fizetesi funkcio tenyleg hasznos lesz, koszi szepen. Eddig is teloval nyomtam mar az apple payt, oraval meg konnyebb lesz.

Ha peldaul a konditeremben zenet szeretnek hallgatni, akkor az ugy lehetseges, hogy a telot az oltozoben hagyom, a terembe pedig csak az orat viszem es az airpodsot? Ugyanez a kerdes vonatkozik mondjuk egy telefonhivasra is.

Nyilvan utananezek majd videokon mindennek este, csak mondom itt biztos vannak napi szintu felhasznalok akik ugyis szeretnek mindig mindenkinek segiteni. :mrgreen: :sziv:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:15

nyilvan kinek mire, de attol hogy profi sportóra, attól még átlagember is megtalálja neki miert jó, sőt, de még mennyire, gecisok hasznos cucc van benne, es inkább dobálok a szikláról egy garmint, mint egy apple watchot. (nekem monnyuk samsung telom van, es nincs apple watchom, nezegettem a samsung watchot, de nem erzem szukseget, bár a tekerős lünetta meg a touchscreen mellé elég fajin)
de tény, hogy utobbi is fejlodik, es sportra is egyre tobben hasznaljak.
de pl kártya nélkul fizetni mindkettovel lehet, az a lényeg rohadjanak meg :lol:
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 7., hétfő 15:11

hehetheoriginal írta: profi sport okosórák, mindenféle sport és szabadidős tevekenysegre, itt már nem szarral megy a gurigázás, de az áruk is megvan, pl garmin vagy suunto órák.
Mondjuk akinek meg ilyenre van szuksege, az valoszinusithetoleg nem a madridom elektronika topikjaban fogja felrakni a kerdest. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:09

igazaból én 3 féle "okosórát" különböztetnék meg:
smartband (pl xiaomi mi band sorozat, en focihoz használom, faszán mutatja x ido alatt hány meter futas, stb volt, nekem több nem kell) very basic, de elpusztithatatlan, több hetes akksiidő

apple watch, huawei watch, samsung watch, amibe baszathatsz e-simet, hogy átvegye féligmeddig a telefon szerepét
elvileg telefon nelkul is teljes erteku "életet" tudsz élni velük, ha e-simes LTE-s verziod van pl, bár nyilvan pl egy google maps kicsi rajta, de ha már mellebaszol egy bt fülest, akkor hallod, hogy merre kell menni pl navi közben, nem kell allandoan a mini kijelzot bambulni.
sportra okésak, de nem kiemelkedőek
akksiidő max 1-2 nap, de inkabb 1

profi sport okosórák, mindenféle sport és szabadidős tevekenysegre, itt már nem szarral megy a gurigázás, de az áruk is megvan, pl garmin vagy suunto órák.
ezek sokévig jók, nyilvan itt is evente jelennek meg ujak, de nem avulnak olyan mertekben, mint apple is samsung barataink, atlag akksiido, 1-2 hét aktivan hasznalva, gps tracker, térkép (pl egesz napos túrázás), bizonyos uzemmódokban akár 1 hónap is.
zafirüveg, napelemes számlap, titán tok meg szíj, meg amit akartok.

nyilván van sok más márka is, de ezek a legkeresettebbek, ahogy látom.
attól függ mire kell, ha már csak azert, hogy a kényszeres faszságot az ember valahogy leküzdje, hogy egy meetingen másodpercenkent csekkolja a telefonját, hogy van e üzike a baszókától vagy a madrid fórumon ( :mrgreen: ) már arra megéri.
es nagyon fajin szíjakat lehet kapni, utángyártottba kinaiból, szóval naponta más designnal mehetsz lakatosmárkkal puszizni :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Muszi05
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2022. november 7., hétfő 15:04

Caraway írta: Akinek van apple watchja/mas okosoraja, ti mire tudjatok hasznositani?

Biciklizeshez jo lehet, meg hogy latom rajta ha hivnak, de az hogy ott is kapom az ertesiteseket eleg haszontalan funkcionak tunik, inkabb csak megjobbsn fuggove tesz. Valami mas hasznossag?

Igazabol kaptam egyet ajandekba, magamtol sose vettem volna, szoval kicsit meglepett aztan legalabb akkor jo lenne kihasznalni ha mar van.
Januárban a feleségem meglepett egy S7 45 mm Nike verzióval, először nem nagyon tudtam mit kezdeni vele. Korábban én is csak nézegetettem Telekomban, MediaMarkt-ban, hogy milyen jól néz ki, nagyon fancy, meg almás telóm van és jó lenne meg ilyenek, de úgy éreztem, hogy nem tudnám kihasználni stb. de egy ideje már szinte le se teszem... A telót nem kapkodom elő, mindent az órán chekkolok: edzés, mozgásnyomonkövetés, alvásnyomonkövetés, összes értesítés (amit beállítottam, hogy kapjam meg az órára), bármit meg akarok keresni / nézni -> csukló emel -> Hey Siri
Arról nem beszélve, hogy a céges meetingjeimet is beállítottam, hogy jelezzen/lássam, hogy mikor hova kell mennem, vagy épp hol kellene lennem.
Amikor nem tudok írni, mert olyan helyen vagyok akkor az érkező üzenetekre diktálással válaszolok... elég csak halkan, suttogva diktálni és már mehet is az üzenet.
Boltban/benzinkúton/étteremben NFC-s fizetés, nem kell bajlódni a kártyával, pénztárcával, telót előkapkodni...

Én nagyon megszerettem, nagyon praktikus, de nyílván a jóhoz könnyű hozzászokni. Most úgy gondolom, hogy a következő jópár évben nem lesz gondom órára, mert kiszolgál fullra.

Remélem tudtam segíteni :)
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 7., hétfő 15:00

NFC es az edzes trackeles nekem a ket legjobb dolog, plusz e-simes oram van, szoval setakhoz/futashoz nem kell telefont vinnem, ami eleg fasza.

Az ertesiteseket en amugy szeretem, amiota van oram jelentosen leredukalodott a telefonomon toltott aktiv ido.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. november 7., hétfő 14:47

Nekem csak karkotom van, de sporthoz mindenkepp tudom ajanlani, illetve az ebresztes is jo, ha nem akarod, hogy mindenki veled egyutt keljen.

Ami meg egy komolyabb ora mellett szolna nalam, az az nfc. Nagyon kenyelmes tud lenni, ha az oraval tudsz fizetni terminaloknal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 7., hétfő 14:47

Én akartam, rá beszéltem magam hogy nem kell.
Majd vettem egyet, Samsungot. Aztán odaadtam ingyen egy haveromnak, annyira nem láttam értelmet.

Most Applet néztem, lebeszeltem magam, erre ma hoztak egy elég jó ajánlatot, 80% hogy mégis veszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 7., hétfő 14:39

Miota megvan, kb nemitva van a telefonom, es sokkal jobb igy. Nekem a hivaskijelzes/orarol visszajelzes melo kozben ultra hasznos, maradtam mar le tobb szazezres melorol mert 15 perccel kesobb hivtam vissza az illetot. :lol: pulzust is szoktam merni, sportolas kozben mindig hasznalom de az oszinten szolva olyan funkcio, amire soha senkinek semmi szuksege akarmilyen oran, de ha mar van miert ne. Ebresztot is ki szoktam hasznalni gyerek mellett eleg surun, kb amugy ennyi, ertesiteseket a social mediarol tiltsd le a picsaba.

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2022. november 7., hétfő 14:36

Mivel én némítva használom a telefont ezért jó hogy rezeg értesítéskor meg hívásakkor is.
Nem hiszem hogy függõvé tesz, ez inkább felhasználó függõ. Látom rajta ki kuldte az értesítést és akkor eldontom hogy fontos nem fontos es majd valaszolok neki késõbb.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. november 7., hétfő 14:31

Akinek van apple watchja/mas okosoraja, ti mire tudjatok hasznositani?

Biciklizeshez jo lehet, meg hogy latom rajta ha hivnak, de az hogy ott is kapom az ertesiteseket eleg haszontalan funkcionak tunik, inkabb csak megjobbsn fuggove tesz. Valami mas hasznossag?

Igazabol kaptam egyet ajandekba, magamtol sose vettem volna, szoval kicsit meglepett aztan legalabb akkor jo lenne kihasznalni ha mar van.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 29., szombat 22:28

Bencze írta: Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.
Én sem tapasztaltam összemenést.

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2022. október 29., szombat 19:24

:kalapos:
Bencze írta: Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.
Semennyire. Vannak, amiket évek óta pörgetünk benne, azok talán egy picit. De nehéz megmondani, mert közben én is hízok
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. október 29., szombat 18:00

Szaritogepesek, mennyire mennek ossze az uj ruhaitok elso szaritas utan? En mar eleve egy szammal nagyobbat veszek mindenbon mert kozepes hofokon is osszemegy minden. Ho nelkul meg a tokom porgeti 4-5 orat felszaraz ruhakert.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 29., szombat 17:23

nmate írta: Igen, 2020 óta kínálati válság van, szóval guten morgen :mrgreen:
Applenel nem hülyék…ha Remy hozzajutna egy termékhez…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. október 29., szombat 15:59

nmate írta: Igen, 2020 óta kínálati válság van, szóval guten morgen :mrgreen:
De ha az emberek ilyet vesznek, akkor nincs válság, nem? :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 29., szombat 15:40

Olvasni és tapasztalni elég más volt. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: