Majd hozzacsapjak az eladasi arhozgutihaz14 írta: Liverpool owners Fenway Sports Group will sign midfielder Jude Bellingham from Borussia Dortmund for £87m as a parting gift before their sale of the club. (Marca)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 8., kedd 16:50
Majd hozzacsapjak az eladasi arhozgutihaz14 írta: Liverpool owners Fenway Sports Group will sign midfielder Jude Bellingham from Borussia Dortmund for £87m as a parting gift before their sale of the club. (Marca)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 8., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 7., hétfő 14:01
Sorsolas utan jobbnak lattakCaraway írta: Elado a Pool.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. november 7., hétfő 7:36
Ilyen van? Olyan, hogy ezen a szinten nem tartják be a játékosok a taktikai utasításokat? Mert nekem ebből az jön le, hogy nem ő kérte az ívelgetéseket. Ha meg magára érti, hogy hülyeség volt ezt csinálni, akkor miért nem váltott rajta már meccs közben?Szerintem hülyeség volt ezzel próbálkozni, folyton Ronaldo fejét keresni. Túl sok ilyen beadásunk volt túl messziről. Nagyon sok volt ebben az erőltetett dolog és ezt nem kellett volna. A megfelelő pillanat erre az volt, amikor Christian Eriksen az első félidőben beadta a labdát és megtalálta Ronaldot. Az megfelelő pillanat volt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 6., vasárnap 21:00
Végül totál win win lett az Ödegaard biznisz, de azért akkor ZZ épp szarban volt amikor kitette a norvégot. Nem igaz, hogy rögtön padon volt, visszatért a Soci kölcsönből Zidane azonnal a kezdőbe tette, de totál súlytalan volt, momentum nélkül minden meccsen. Az Arsenalban is kellett a folyamat bizalom neki meg egy év, hogy el kezdjen teljesíteni, erre itt nyilván nem volt idő.kiserik írta: A mentalitásához meg ez a szokásos szöveg egy bullshit. Ezt már annak idején is így gondoltam. ZZ-nek voltak bogarai. Nála, ha kiestél a pixisből, akkor reszeltek. Ott volt Kovacic. A teljesítményére nem lehetett panasz mégis mindig a padon dekkolt. Az itt töltött idő alatt szépen kikerült a válogatottból, semmit nem fejlődött a padon, majd elment és a Chelsea-ben fontos játékos lett, megnyerte az EL-t, BL-t, visszakerült a válogatottba. Ode-t megvettük nagyon fiatalon. Akkor kezdődött a kapcsolata ZZ-vel: a Castillában játszania kellett, de a nagyokkal edzett (nekem se tetszene, ha én lennék az edző). Aztán ment kölcsönből kölcsönbe, mindenhol megállta a helyét. A Sociban a liga egyik legjobb játékosa volt, de a kölcsön vége előtt visszahívtuk mondván szükség van rá (kérdés, hogy ki akarta ezt a visszahívást?) erre ment a padra olyan előjelekkel, hogy sok jó nem kecsegtett itt neki. Én nem tudok rá haragudni ezért, mert az ő szempontjából nem jó irányba haladt ez a kapcsolat.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 6., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2022. november 6., vasárnap 19:07
En is mostanaban eleg surunk nezek Arsenal meccset es elegge maskepp latom…RaúlCF írta: én minden héten nézem plben a nagy csapatok meccseit mert szórakoztató a bajnokság. az Arsenal meneteléséhez Martinelli,Jesus,Saka,Xhaka reneszánsza, Partey kp melója, Saliba megérkezett mint Miley a golyón, Gabriel is beton emellett White is jól hozza a jobb szélt. ezeket az embereket csak igy kapásból Öde elé rakom mint aki miatt jól szerepelnek. jól elvan néha ad egy jó labdát emellett ebben a fiatal dinamikus csapatban messze a legtökölősebb, addig forgolódik amig neki jó és lelassitja az egészet. ad szép labdákat, néha lő 1-1 gólt de közel sem miatta megy az Arsenal. ha megvetik a lábukat a blben simán lehet upgradelni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 6., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. november 6., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 6., vasárnap 17:42
Szam szerint nem tudom, nehanyat. Es nekem azok alapjan ugy tunt mint a mai alapjan is hogy kozel sem o a legfontosabb lancsszem de csak hogy a kprol mondjak fontosabbat partey ami ma melot lerakott az asztalra az klasszis volt. Megtqrtotta nyomas alatt, utkozott, atjatszhatatlan volt. Es tovabbra se azt mondom hogy odevel semmire se megy az arsenal, hanem hogy ha majd komolyabb almok lesznek akkor o SZERINTEM keves lesz ahhoz.kiserik írta: Gala, nem kötekedni akarok, de Te mennyi Arsenal meccset láttál idén. Tényleg azt hallani mindenhonnan, hogy Ode igen is kiveszi a részét (így is logikus irányítóként) az idei szereplésből. Értékelései rendre magasak.
Na vegre valaki. Ezt mondom enis. Hatalmas plusz egy. Bar en xhakat se csipem.RaúlCF írta: én minden héten nézem plben a nagy csapatok meccseit mert szórakoztató a bajnokság. az Arsenal meneteléséhez Martinelli,Jesus,Saka,Xhaka reneszánsza, Partey kp melója, Saliba megérkezett mint Miley a golyón, Gabriel is beton emellett White is jól hozza a jobb szélt. ezeket az embereket csak igy kapásból Öde elé rakom mint aki miatt jól szerepelnek. jól elvan néha ad egy jó labdát emellett ebben a fiatal dinamikus csapatban messze a legtökölősebb, addig forgolódik amig neki jó és lelassitja az egészet. ad szép labdákat, néha lő 1-1 gólt de közel sem miatta megy az Arsenal. ha megvetik a lábukat a blben simán lehet upgradelni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. november 6., vasárnap 17:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 6., vasárnap 16:22
Gala, nem kötekedni akarok, de Te mennyi Arsenal meccset láttál idén. Tényleg azt hallani mindenhonnan, hogy Ode igen is kiveszi a részét (így is logikus irányítóként) az idei szereplésből. Értékelései rendre magasak.Galacticos írta:Ja tehat akkor nem lattad a meccseiket, a statjaibol nem indulsz ki de tudod h miatta toljak a legszebb focit.Remy írta: Azert én lehet az Arsenalos havernak hiszek, aki amugy Bergkampon es Henryn nőtt fel. Szóval látott ezt azt.
En nem azt vitatom h jo az arsenal, hanem h ebbe ode szerepe tul van tolva szerintem. En ugy latom hogy mezonyben egy szurke, ma is az volt. A mentalitasat meg irtam az elobb is, inkabb elment(akkor legalabb) egy szinttel lejjebb minthogy kuzdjon a helyeert.
Az arsenalos szurkoloknak meg mar ne haragudj remy, minden tiszteletem a baratode, de az a szurkolo tabor az elmult 10-15ev tomeny szivasa ota teljesen ki van ehezve egy vilagklasszisra. Mert nagyjabol rvp ota nekik olyanuk nincsen. Kozben mar bele lattak theo walcottba, aaron ramseybe, kieran gibbsbe es szamtalan akademistaba a jovo szupertehetseget, legtobbjuk azota sullyesztoben.
Mondom ezt ugy es ez fontos hogy semmi bajom az arsenallal, ezerszer inkabb ok mint a city vagy a pool, es orulok is hogy ok vannak az elen. De ilyen egylabas iranyito aki amugy ma teljesen sulytalan volt, a mar focit teljesen megunt ozil ota nem lattam ezen a szinten.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 6., vasárnap 16:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 6., vasárnap 16:06
A meccseik durván felét láttam idén a PLben. De direkt nem akartam magamat írni, mint akire rasutik h Ode fan.Galacticos írta:Ja tehat akkor nem lattad a meccseiket, a statjaibol nem indulsz ki de tudod h miatta toljak a legszebb focit.Remy írta: Azert én lehet az Arsenalos havernak hiszek, aki amugy Bergkampon es Henryn nőtt fel. Szóval látott ezt azt.
En nem azt vitatom h jo az arsenal, hanem h ebbe ode szerepe tul van tolva szerintem. En ugy latom hogy mezonyben egy szurke, ma is az volt. A mentalitasat meg irtam az elobb is, inkabb elment(akkor legalabb) egy szinttel lejjebb minthogy kuzdjon a helyeert.
Az arsenalos szurkoloknak meg mar ne haragudj remy, minden tiszteletem a baratode, de az a szurkolo tabor az elmult 10-15ev tomeny szivasa ota teljesen ki van ehezve egy vilagklasszisra. Mert nagyjabol rvp ota nekik olyanuk nincsen. Kozben mar bele lattak theo walcottba, aaron ramseybe, kieran gibbsbe es szamtalan akademistaba a jovo szupertehetseget, legtobbjuk azota sullyesztoben.
Mondom ezt ugy es ez fontos hogy semmi bajom az arsenallal, ezerszer inkabb ok mint a city vagy a pool, es orulok is hogy ok vannak az elen. De ilyen egylabas iranyito aki amugy ma teljesen sulytalan volt, a mar focit teljesen megunt ozil ota nem lattam ezen a szinten.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. november 6., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 6., vasárnap 15:45
Ja tehat akkor nem lattad a meccseiket, a statjaibol nem indulsz ki de tudod h miatta toljak a legszebb focit.Remy írta: Azert én lehet az Arsenalos havernak hiszek, aki amugy Bergkampon es Henryn nőtt fel. Szóval látott ezt azt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 6., vasárnap 15:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 6., vasárnap 15:28
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 6., vasárnap 15:25
Anthony írta: Most ez a hehe féle nagyot kell mondani divat megy sajna..
Öde nagyot megy idén, örülök hogy megtalálta a helyét.
Közben Aston Villa 10 perc alatt a második gólt akassza a Unitednek![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem