Gala, nem kötekedni akarok, de Te mennyi Arsenal meccset láttál idén. Tényleg azt hallani mindenhonnan, hogy Ode igen is kiveszi a részét (így is logikus irányítóként) az idei szereplésből. Értékelései rendre magasak.Galacticos írta:Ja tehat akkor nem lattad a meccseiket, a statjaibol nem indulsz ki de tudod h miatta toljak a legszebb focit.Remy írta: Azert én lehet az Arsenalos havernak hiszek, aki amugy Bergkampon es Henryn nőtt fel. Szóval látott ezt azt.
En nem azt vitatom h jo az arsenal, hanem h ebbe ode szerepe tul van tolva szerintem. En ugy latom hogy mezonyben egy szurke, ma is az volt. A mentalitasat meg irtam az elobb is, inkabb elment(akkor legalabb) egy szinttel lejjebb minthogy kuzdjon a helyeert.
Az arsenalos szurkoloknak meg mar ne haragudj remy, minden tiszteletem a baratode, de az a szurkolo tabor az elmult 10-15ev tomeny szivasa ota teljesen ki van ehezve egy vilagklasszisra. Mert nagyjabol rvp ota nekik olyanuk nincsen. Kozben mar bele lattak theo walcottba, aaron ramseybe, kieran gibbsbe es szamtalan akademistaba a jovo szupertehetseget, legtobbjuk azota sullyesztoben.
Mondom ezt ugy es ez fontos hogy semmi bajom az arsenallal, ezerszer inkabb ok mint a city vagy a pool, es orulok is hogy ok vannak az elen. De ilyen egylabas iranyito aki amugy ma teljesen sulytalan volt, a mar focit teljesen megunt ozil ota nem lattam ezen a szinten.
A mentalitásához meg ez a szokásos szöveg egy bullshit. Ezt már annak idején is így gondoltam. ZZ-nek voltak bogarai. Nála, ha kiestél a pixisből, akkor reszeltek. Ott volt Kovacic. A teljesítményére nem lehetett panasz mégis mindig a padon dekkolt. Az itt töltött idő alatt szépen kikerült a válogatottból, semmit nem fejlődött a padon, majd elment és a Chelsea-ben fontos játékos lett, megnyerte az EL-t, BL-t, visszakerült a válogatottba. Ode-t megvettük nagyon fiatalon. Akkor kezdődött a kapcsolata ZZ-vel: a Castillában játszania kellett, de a nagyokkal edzett (nekem se tetszene, ha én lennék az edző). Aztán ment kölcsönből kölcsönbe, mindenhol megállta a helyét. A Sociban a liga egyik legjobb játékosa volt, de a kölcsön vége előtt visszahívtuk mondván szükség van rá (kérdés, hogy ki akarta ezt a visszahívást?) erre ment a padra olyan előjelekkel, hogy sok jó nem kecsegtett itt neki. Én nem tudok rá haragudni ezért, mert az ő szempontjából nem jó irányba haladt ez a kapcsolat.