Láttál videóklipeket?alexoxladjackoxi írta: Nem mellesleg, mi a garancia rá, hogy jó az ágyban?![]()
Lehet szar de arra elég kis esélyt látom

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 5., szombat 16:06
Láttál videóklipeket?alexoxladjackoxi írta: Nem mellesleg, mi a garancia rá, hogy jó az ágyban?![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 5., szombat 15:54
Nem értem miért rugóznak sokan ezen, hogy jajj Shakira mellett hogy lehet félrekúrni. Miért ne lehetne? Ő nem ember? Mármint Shakira. Nyilván jó nő, de ne legyünk már álszentek, egy focista kis túlzással bárkit megkaphat. Szerintem a fele ugyanúgy kefél orrba-szájba a feleségük mellett, csak az nincs így felfújva, mert nem Shakirának hívják az asszonyt. Nem mellesleg, mi a garancia rá, hogy jó az ágyban?ferni írta: rákerestem, Shakira net worth 300 millió dollár, Piqué 80 millió.
Most persze ezek fix nem pontosak, de az arányok kb elképzelhetőek, hogy nem a katalán úriember keresi a többet![]()
![]()
Gerard barátunk alátette az El Piquetón-t, ahogy azt a spanyol bulvárban hívják, Shakira meg eddig vígan ugrándozott rajta, amíg ez az idióta félre nem kúrt Shakira mellett![]()
![]()
Szóval Shakirának kétlem kell a bamba tekintetű emberünk pénze![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 14:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. november 5., szombat 14:08
Hát arra azért ne vegyünk mérget rá hogy nem kell Shakiranak Piqué pénze. Persze ha volt szerződés akkor ez nem játszik. Másfelől viszont hány és hány példa volt a sztárvilágból ahol megkopasztották a hűtlen férjét. Nagy térben mernek fogadni hogy a büszkeségében megsértett Shakira nem fog finomkodni ha módja van/lesz rá.ferni írta: rákerestem, Shakira net worth 300 millió dollár, Piqué 80 millió.
Most persze ezek fix nem pontosak, de az arányok kb elképzelhetőek, hogy nem a katalán úriember keresi a többet![]()
![]()
Gerard barátunk alátette az El Piquetón-t, ahogy azt a spanyol bulvárban hívják, Shakira meg eddig vígan ugrándozott rajta, amíg ez az idióta félre nem kúrt Shakira mellett![]()
![]()
Szóval Shakirának kétlem kell a bamba tekintetű emberünk pénze![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 5., szombat 13:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 5., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. november 5., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. november 5., szombat 12:44
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. november 5., szombat 12:27
Én is a konteo vonaton ülök.wZoLee7 írta: Amugy Pike csusztatott penzugyi dolgaval mi a helyzet?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 5., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. november 5., szombat 10:40
Megint jön majd az ugatás, mert ez a 2 fél biztos nem enged majd a másiknakgutihaz14 írta: en azt olvastam hogy a barca meg mindig 30 millioval log neki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 5., szombat 10:39
Akkor jar neki, ha kitolti a szerzodeset. Nem akarja kitolteni, nem akarjak hogy kitoltse. Majd elnokkent visszaszedi, ne aggodj.ThePilgrim írta:Olyan a világon nincs, hogy valaki lemondjon 50 millió euróról, pláne úgy, hogy egyébként járna neki. De még ha, teszem azt, bruttó az összeg és "csak" 25 landolna a zsebében, az is több mint 10 milliárd forint. Ez olyan felfoghatatlan összeg, aminek már a töredékéért is megérné akár évekig is pereskedni. Biztos vagyok benne, hogy valami Barca Academy Music Production Spotify Channel Bt.-ből ezt kicsorgatják neki valahogy. A klub könyveit lehet, hogy nem fogja terhelni, de a pénz ténylegesen ki fog folyni a kasszából, erre a nyakamat teszem...Professore írta: Hát én személy szerint nem veszem be hogy annyira nagylelkű volt Piqé hogy lemondott lazán kb. 50m-rol. Tuti van ott valami simlisség ami majd évek múltán kiderül. Ez csak PR Barca módra.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 5., szombat 9:46
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2022. november 5., szombat 9:43
Olyan a világon nincs, hogy valaki lemondjon 50 millió euróról, pláne úgy, hogy egyébként járna neki. De még ha, teszem azt, bruttó az összeg és "csak" 25 landolna a zsebében, az is több mint 10 milliárd forint. Ez olyan felfoghatatlan összeg, aminek már a töredékéért is megérné akár évekig is pereskedni. Biztos vagyok benne, hogy valami Barca Academy Music Production Spotify Channel Bt.-ből ezt kicsorgatják neki valahogy. A klub könyveit lehet, hogy nem fogja terhelni, de a pénz ténylegesen ki fog folyni a kasszából, erre a nyakamat teszem...Professore írta: Hát én személy szerint nem veszem be hogy annyira nagylelkű volt Piqé hogy lemondott lazán kb. 50m-rol. Tuti van ott valami simlisség ami majd évek múltán kiderül. Ez csak PR Barca módra.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 5., szombat 9:39
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. november 5., szombat 9:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 5., szombat 7:10
Te is inkább új kocsira költened azt az egy millát amit a régi szar karbantartására kellene, nem?Dupla D írta: Elképesztő arcátlan, amit a Barca nyom Laportával és Xavival az élen. Kisírták Piquénél, hogy vonuljon már vissza, így a a Barca zsebében marad több 10 millió euró. Most meg Xavi lenyilatkozza, hogy januárban védőt akarnak venni, ha már Piqué úgy döntött visszavonul.
Szarba se nézik ott a játékosokat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 6:57
Mindig is így volt, amióta az eszem tudom, bár lehet valami törzshungarokatalan megcáfol.Dupla D írta: Elképesztő arcátlan, amit a Barca nyom Laportával és Xavival az élen. Kisírták Piquénél, hogy vonuljon már vissza, így a a Barca zsebében marad több 10 millió euró. Most meg Xavi lenyilatkozza, hogy januárban védőt akarnak venni, ha már Piqué úgy döntött visszavonul.
Szarba se nézik ott a játékosokat.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. november 5., szombat 1:23
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem