HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 9., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 10:38
engem nem ezek zavarnak, amiket írsz, a gyűlöletkeltésen kívül persze. klímavédelem kiherélése és a tőke gátlástalan kiszolgálása viszont sokkal jobban. Biden se jó, de ezt nem is mondtam, szerintem nagyon 2 bites gondolkodás, hogy aki nem Trump párti az Bidennel van, nálam ez fel sem merül. de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet felhehetheoriginal írta: mindig ezzel a rasszista xenofob szoveggel jottok![]()
teljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián![]()
ilyen tipikus szelsobalos szar, hogy semmi konkretum, semmi teny, csak az erzesek, meg a sopankodas
de biden nem rasszista, csak szereti a gyerekeket. az nyilvan jobb![]()
az már valamiPardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese
rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult nekicsapatok kivonasa Afganisztab![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 10:28
az már valamiPardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese
rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult nekicsapatok kivonasa Afganisztab
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 10:00
ha neked azok csak elenyésző dolgok, jobb ezt a párbeszédet el sem kezdenihehetheoriginal írta:ne kezdjuk ezt megint, a faszsagai ellenere (amik igazabol elenyeszo dolgok) amerikai szempontbol kurvasok pozitiv dolgot csinalt, amit egyik elodjenek se sikerultrealfan írta:
kisebbnek, mint aki Trumpra![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 9., szerda 9:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 9:55
ne kezdjuk ezt megint, a faszsagai ellenere (amik igazabol elenyeszo dolgok) amerikai szempontbol kurvasok pozitiv dolgot csinalt, amit egyik elodjenek se sikerultrealfan írta:kisebbnek, mint aki Trumprarikko írta:
Nem tudom mekkora dilettansnak kell lennie valakinek, hogy Bidenre szavazzon.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. november 9., szerda 9:53
kisebbnek, mint aki Trumprarikko írta:hehetheoriginal írta: altalaban az idokoziket mindig a másik oldal nyeri, nem jelent semmit, trumpon kivul mindenki 2 ciklust nyomott le.
Nem tudom mekkora dilettansnak kell lennie valakinek, hogy Bidenre szavazzon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 9:50
(legalább) fél amerika az, de ez nem ujdonsag.rikko írta:hehetheoriginal írta: altalaban az idokoziket mindig a másik oldal nyeri, nem jelent semmit, trumpon kivul mindenki 2 ciklust nyomott le.
Nem tudom mekkora dilettansnak kell lennie valakinek, hogy Bidenre szavazzon.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 9:44
hehetheoriginal írta:altalaban az idokoziket mindig a másik oldal nyeri, nem jelent semmit, trumpon kivul mindenki 2 ciklust nyomott le.Úgy néz ki, hogy Trump nagyon simán odaver Bidennek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 9., szerda 9:27
altalaban az idokoziket mindig a másik oldal nyeri, nem jelent semmit, trumpon kivul mindenki 2 ciklust nyomott le.Úgy néz ki, hogy Trump nagyon simán odaver Bidennek.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 9., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 8., kedd 9:02
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 5., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 5., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 14:47
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 5., szombat 14:24
Lehet hogy szimplán a személyének szól már csak.géza írta: Akik amugy downvoteoltak ezt, azok kifejtenek hogy miert?
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 5., szombat 14:04
Akik amugy downvoteoltak ezt, azok kifejtenek hogy miert?hehetheoriginal írta: Aki még nem látta volna
https://youtu.be/r6hrhIeykdc
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 9:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 2., szerda 21:39
*Egy drónra egy laktanya felett.. (na nem mintha védeni akarnám őket) állítólag "csak" ennyi történt. De nagyon megnyugtató történések... Valóban (a jó anyjukat nekik)..hehetheoriginal írta: meanwhile az oroszbarát szerb nyomorultak elkezdtek a lövöldözest a koszovoi hataron.
még kéne egy cseh vs szlovak nezetelteresrendezes is, akkor minden oldalrol szepen be lenne keritve, es meglenne az indok viktornak, hogy korulottunk eg a vilag, de mi megvedjuk a magyar emberek rezsicsokkenteset brusszeltol![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem