(magas ajtó értsd: szabvány magassag kb 210cm, én ilyen 260cm-re gondoltam, magyarul a teljes belmagassag ajto lenne)
OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
haligali, ajánljatok nekem pls boltot vagy asztalost, ácsot, fasztudjamit, ahol magas beltéri ajtókat lehet venni/csináltatni.
(magas ajtó értsd: szabvány magassag kb 210cm, én ilyen 260cm-re gondoltam, magyarul a teljes belmagassag ajto lenne)
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
https://www.beerselection.hu/sorcsomagokMorta írta: Ti annak akirol tudjatok hogy szeret új söröket kiprobalni/szereti a sört mit vennétek 5000ig?
Sajnos én egyáltalán nem vagyok sörös és nem akarok random aldi/lidlibe bemenni es megvenni a belga sörválogatást hanem valami kevésbé kommerszet szeretnék adni.
Köszi elõre is
itt nézelődnék.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ti annak akirol tudjatok hogy szeret új söröket kiprobalni/szereti a sört mit vennétek 5000ig?
Sajnos én egyáltalán nem vagyok sörös és nem akarok random aldi/lidlibe bemenni es megvenni a belga sörválogatást hanem valami kevésbé kommerszet szeretnék adni.
Köszi elõre is
Köszi elõre is
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Korábbi témához.
https://totalcar.hu/magazin/technika/20 ... pW85PwWS3Q
https://totalcar.hu/magazin/technika/20 ... pW85PwWS3Q
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak az óvatosság elve miatt, hátha kell vmi apró valahol.
Benézek a helyi sarki kebaboshoz, néhány tuti here we go tippért, hátha ott kp-ért adják a tippet Sont leigazolja e a madrid
Benézek a helyi sarki kebaboshoz, néhány tuti here we go tippért, hátha ott kp-ért adják a tippet Sont leigazolja e a madrid
csinált font zsebet de ne hétvégén váltsd át. és miért kell a kp? szerintem mindent lehet már kértyával fizetniBabinho írta: Revolutos kérdés.
Jövőhéten megyek Londonba (Tottenham meccsre), és a lehető legkevesebb kp-t akarom vinni. Alapból revolut kártyát használnék fizetésre, de jól gondolom hogy a kp váltásnak is az a legegyszerűbb módja, hogy átváltom alkalmazásban fontra és ott felveszem Atm-ből? Van valakinek erről tapasztala, vagy váltsak itthon?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Revolutos kérdés.
Jövőhéten megyek Londonba (Tottenham meccsre
), és a lehető legkevesebb kp-t akarom vinni. Alapból revolut kártyát használnék fizetésre, de jól gondolom hogy a kp váltásnak is az a legegyszerűbb módja, hogy átváltom alkalmazásban fontra és ott felveszem Atm-ből? Van valakinek erről tapasztala, vagy váltsak itthon?
Jövőhéten megyek Londonba (Tottenham meccsre
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
https://www.portfolio.hu/global/2022102 ... -is-574419maestrito46 írta: valaki volt mostanság Spanyolországba?
oltás nélkül beléphetünk az országba vagy teszt szükséges? köszi előre is az infót![]()
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
maestrito46
valaki volt mostanság Spanyolországba?
oltás nélkül beléphetünk az országba vagy teszt szükséges? köszi előre is az infót
oltás nélkül beléphetünk az országba vagy teszt szükséges? köszi előre is az infót
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Érdekes ez a gyerek téma is.
Húgom 30. Párja 36. Most jön az első, elvileg lány. 80%. De a srác volt már házas, 8 évig. De egzisztenciával, hazzal, osztrák munkahellyel megáldva varja a baba jöttét. Most vettek a régi Corsa helyett ujabb Civicet - előbbi inkabb 2 személyes, gyerekkel már necces. Nem volt tervezett a gyerek, akartak, de nem most. De ha már jött, akkor "marad" elvet vallották. Es a srácon is látni, hogy naaagyon várja.
Amugy visszakanyarodva kocsi témára: sok múlik azon is, hogy ki merre lakik. Ahogy említette valaki pesten, akár becsben eleg könnyű ellenni kocsi nélkül, metroval vagy akármilyen tomegkozlekedéssel megoldható a dolog. Viszont pl Sopronból is tobb 10 ezren jarnak Ausztriába dolgozni. Idegyüttek keletről a jobb élet reményében, egyik első fizu utan már ujitjak is be az uj autot (rengeteg itt az audi, bmw, de 20+ eves és többségében fekete...). Szóval rengeteg az ingázó, igy nekik pl munkaeszköz a kocsi.
Ismerettségi körben kapásból van 3 50es nő, aki elvált, mind3 otthagyott mindent, csak hogy eljöhessen. Ez a másik oldal. Vélhetően szar volt a házasság,, menekülni akartak. Ellenpélda az anyám, aki egy szaros bőrönddel jött a házasságba, de neki minden IS kellett volna. Addig nem akart elmenni, míg meg nem kapja a jussát. Nemhiaba van rengeteg penzügyileg kifosztott férfi a nagyvilágban, sztárvilágban dettó.
Húgom 30. Párja 36. Most jön az első, elvileg lány. 80%. De a srác volt már házas, 8 évig. De egzisztenciával, hazzal, osztrák munkahellyel megáldva varja a baba jöttét. Most vettek a régi Corsa helyett ujabb Civicet - előbbi inkabb 2 személyes, gyerekkel már necces. Nem volt tervezett a gyerek, akartak, de nem most. De ha már jött, akkor "marad" elvet vallották. Es a srácon is látni, hogy naaagyon várja.
Amugy visszakanyarodva kocsi témára: sok múlik azon is, hogy ki merre lakik. Ahogy említette valaki pesten, akár becsben eleg könnyű ellenni kocsi nélkül, metroval vagy akármilyen tomegkozlekedéssel megoldható a dolog. Viszont pl Sopronból is tobb 10 ezren jarnak Ausztriába dolgozni. Idegyüttek keletről a jobb élet reményében, egyik első fizu utan már ujitjak is be az uj autot (rengeteg itt az audi, bmw, de 20+ eves és többségében fekete...). Szóval rengeteg az ingázó, igy nekik pl munkaeszköz a kocsi.
Ismerettségi körben kapásból van 3 50es nő, aki elvált, mind3 otthagyott mindent, csak hogy eljöhessen. Ez a másik oldal. Vélhetően szar volt a házasság,, menekülni akartak. Ellenpélda az anyám, aki egy szaros bőrönddel jött a házasságba, de neki minden IS kellett volna. Addig nem akart elmenni, míg meg nem kapja a jussát. Nemhiaba van rengeteg penzügyileg kifosztott férfi a nagyvilágban, sztárvilágban dettó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi meglepo nincs ebben szerintem, nagyjabol megfelel az atlagos tarsadalmi normanak.'shutterisland írta: meglep a szavazas, mert a "nem szeretnek" es a "meg nem tudom mit szeretnek" az 22% jelen pillanatban, magamtol kb 5%-ot tippeltem volna erre a kettore egyutt es 95-ot a mar van vagy akarok majd opciokra.
Ahogy az is, hogy a gyerekeseknel meg meg mindig a ket gyerek viszi a primet is.
Legalabbis az en tapasztalataim es szeles ismerosi korbol kiindulva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy jok ezek a filo temak, en pl 50 szazalekban ezek miatt vagyok itt es csak a masik fele a foci.
regen azert ez nem igy volt, de a forum nagy resze egyutt nott fel tinibol felnotte, at is alakult kisse az egesz.
regen azert ez nem igy volt, de a forum nagy resze egyutt nott fel tinibol felnotte, at is alakult kisse az egesz.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ami a gyermekvállalást illeti...
Olyan is van ( még engem is biztattak ) akik ara szavaznak, hogy majd az asszony felneveli, de csináljon bárki. Fizetni kell a gyerektartást. Pont. Letudva !
Meg aki 40-50 között vállal harmadikat, de "természetes" úton nem lehetett nekik, így keresztül ment mindenféle procedúrán és aztán már ki is hordta. Sok -sok ideje van, az anyagiak még "sokabb"... De a mostani párjával már nem lehet. EÜ " megoldotta". Így most az idejét és pénzét , mindenét is neki szenteli majd. Ő így teljesíti ki a mindennapjait.
Aztán olyan is akad, aki a másik véglet. Csinált véletlen, le se szarja, de van neki papíron. Viszont már 50+ és az életben nem akar, mert ő most éli gyerekkorát és nem akarja elbaszni az életét egy gyerekkel. Mókás, mikor egy másik egyénnel beszélnek erről a témáról, akinek már van 4 családja....
Mindenféle ember van, és felfogás. Biztos hogy nem mind egészséges szemlélet, de ez van.
szrk:
De már az öngyilkos hajléktalanoknál tartunk, bocs
Pedig ez nem vicces.
Olyan is van ( még engem is biztattak ) akik ara szavaznak, hogy majd az asszony felneveli, de csináljon bárki. Fizetni kell a gyerektartást. Pont. Letudva !
Meg aki 40-50 között vállal harmadikat, de "természetes" úton nem lehetett nekik, így keresztül ment mindenféle procedúrán és aztán már ki is hordta. Sok -sok ideje van, az anyagiak még "sokabb"... De a mostani párjával már nem lehet. EÜ " megoldotta". Így most az idejét és pénzét , mindenét is neki szenteli majd. Ő így teljesíti ki a mindennapjait.
Aztán olyan is akad, aki a másik véglet. Csinált véletlen, le se szarja, de van neki papíron. Viszont már 50+ és az életben nem akar, mert ő most éli gyerekkorát és nem akarja elbaszni az életét egy gyerekkel. Mókás, mikor egy másik egyénnel beszélnek erről a témáról, akinek már van 4 családja....
Mindenféle ember van, és felfogás. Biztos hogy nem mind egészséges szemlélet, de ez van.
szrk:
De már az öngyilkos hajléktalanoknál tartunk, bocs
Pedig ez nem vicces.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Nem gyenge ahogy az élet talán legszebb ajándékától a gyermekvállalástól pillanatok alatt eljutottatok az öngyilkosságig
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Faust írta:Ha megnezed a magyarorszagi hajlektalanokat, 90%-uk ferfi. Tulnyomo tobbseguk a valast kovetoen kerult utcara. Ebben persze nem kovetelnek noi kvotat.gutihaz14 írta: az komoly. csk azt nem ertem hogy ket csaladi hazzal hogy jottel el ket zsak ruhaval es semmi tobbel? ennyire ki akartal lepni hogy semmi sem kell inkabb csak lelephess?![]()
A németeknél jól ki van találva. Itt nincs olyan, hogy automatikusan mindent is a nőnek ítélnek. Nagybátyám a válása után maradt a lakásban , a gyerekek szintén maradtak nála. Holott a feleség nem volt se alkesz, se drogos , egy jól szituált nő volt és mégis bukott mindent.
Hogy miért? Mert a nagybátyám nevén volt az utolsó zokni is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyebkent ha egyre tobb az ongyilkos, akkor egyre kevesebb az ongyilkos ?
bocs.
bocs.
-
kierkegaard
Az igaz, hogy tobb a ferfi ongyilkos de sokkal tobb a noi ongyilkossagi kiserletek szama. A kulonbseg wz, hogy a ferfiak olyan modszert valasztanak amibe tenylegesen is belelehet halni
Nem csak magyarorszagi helyzet ez, elismert tény hogy a társasolomból legkiszorítottabb csoportokban (hajléktalan, öngyilkos, stb) is felülreprezentáltak a férfiak. Persze ez nagyon nem fekete-fehér téma, mert ettől még valóban a leggazdagabbak között is sokkal több a férfi.