Megnéztem meg minden, csak nem szivesen fizetnék mikor van foci cipőm.

A kérdésem, hogy a sima terem focicipő megfelelő szerintetek? Vagy az kárt tesz a salakban?
Valami tenisz expert segítségét szívesen olvasnám.

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 8., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:51
vágom, ellenben a ház még nem készült el, szóval nincs mit lemérniRealista24 írta:Azert kerdeztem, mert akit en ismerek, felmeres nelkul nem csinalja meg. Vagy kifizeted elore, es vallalod, hogy mindent jol mertelhehetheoriginal írta: jó, és Bécs környéke az akkor rendben van?![]()
![]()
6 db beltéri/szobaajtóról lenne szó, azt azért az 1.3 stifttel nem tudom elvinni
kamion most nem játszik, keresik a yardok![]()
![]()
en ilyen holmi baszomnagy horogkereszt vésetre gondoltam, hogy azért nevelődjenek már megfelelően azok a lurkókÉn a letisztult elegencia jegyében alakítottam a kecót, de te nyugodtan rajzolj péniszeket![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 7., hétfő 15:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 7., hétfő 15:46
Azert kerdeztem, mert akit en ismerek, felmeres nelkul nem csinalja meg. Vagy kifizeted elore, es vallalod, hogy mindent jol mertelhehetheoriginal írta: jó, és Bécs környéke az akkor rendben van?![]()
![]()
6 db beltéri/szobaajtóról lenne szó, azt azért az 1.3 stifttel nem tudom elvinni
kamion most nem játszik, keresik a yardok![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:43
na az nem rossz, útba is esik, many tanksHalfkey írta: Nekem 240 körüliek az ajtóim, NMbútor csinálta, ráadásul olyan mintát vésethettem bele amit akartam. Elég prémium hatása van, és a kivitelezõm elég spórolós volt, szóval biztos nem rossz az ára sem![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 7., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 7., hétfő 15:31
Nem mindegy baszki, mert nekem van egy jo acsom, de biztos nem mozdul el nyiregyrehehetheoriginal írta:hogy finom legyek és nőies, nem kibaszott mindegy?Realista24 írta:
Lehet sokat segitene, ha tudna az ember, hogy az orszag melyik reszerol van szo![]()
![]()
![]()
de amúgy ha még szállítással együtt is olcsóbb, mint más megoldások, akkor mindegy is hogy hol van a bót
(amugy azt hittem látod az ip-met)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:27
hogy finom legyek és nőies, nem kibaszott mindegy?Realista24 írta:Lehet sokat segitene, ha tudna az ember, hogy az orszag melyik reszerol van szohehetheoriginal írta: haligali, ajánljatok nekem pls boltot vagy asztalost, ácsot, fasztudjamit, ahol magas beltéri ajtókat lehet venni/csináltatni.
(magas ajtó értsd: szabvány magassag kb 210cm, én ilyen 260cm-re gondoltam, magyarul a teljes belmagassag ajto lenne)![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 7., hétfő 15:25
Lehet sokat segitene, ha tudna az ember, hogy az orszag melyik reszerol van szohehetheoriginal írta: haligali, ajánljatok nekem pls boltot vagy asztalost, ácsot, fasztudjamit, ahol magas beltéri ajtókat lehet venni/csináltatni.
(magas ajtó értsd: szabvány magassag kb 210cm, én ilyen 260cm-re gondoltam, magyarul a teljes belmagassag ajto lenne)![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 7., hétfő 15:23
Jo magyar modra csak annyit tudok hozzafuzni: az aranyablak kaefftehez NE menj.hehetheoriginal írta: haligali, ajánljatok nekem pls boltot vagy asztalost, ácsot, fasztudjamit, ahol magas beltéri ajtókat lehet venni/csináltatni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 7., hétfő 15:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. november 6., vasárnap 19:42
https://www.beerselection.hu/sorcsomagokMorta írta: Ti annak akirol tudjatok hogy szeret új söröket kiprobalni/szereti a sört mit vennétek 5000ig?
Sajnos én egyáltalán nem vagyok sörös és nem akarok random aldi/lidlibe bemenni es megvenni a belga sörválogatást hanem valami kevésbé kommerszet szeretnék adni.
Köszi elõre is
HozzászólásSzerző: Morta » 2022. november 6., vasárnap 19:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 5., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 5., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 5., szombat 13:46
csinált font zsebet de ne hétvégén váltsd át. és miért kell a kp? szerintem mindent lehet már kértyával fizetniBabinho írta: Revolutos kérdés.
Jövőhéten megyek Londonba (Tottenham meccsre), és a lehető legkevesebb kp-t akarom vinni. Alapból revolut kártyát használnék fizetésre, de jól gondolom hogy a kp váltásnak is az a legegyszerűbb módja, hogy átváltom alkalmazásban fontra és ott felveszem Atm-ből? Van valakinek erről tapasztala, vagy váltsak itthon?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 5., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. november 5., szombat 13:24
https://www.portfolio.hu/global/2022102 ... -is-574419maestrito46 írta: valaki volt mostanság Spanyolországba?
oltás nélkül beléphetünk az országba vagy teszt szükséges? köszi előre is az infót![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 5., szombat 12:19
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem