HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. november 10., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 8., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. november 8., kedd 11:07
Kerlon írta: Az se lenne baj, ha a dinamikankat hasznalnak es nem a futball tudast, kint Kroosnal.
Tchou Valverde es Cama is birna, de az eszuk nem ennyire patika.
Tehat nem jatekost kell potolni, hanem kiaknazni a meglevok tudasat.
Ancelotti ebbol nem igazan enged az a baj.
Lehet rosszul emlékszem már, de amikor legutóbb carlo itt volt akkor xabi alonsoval állt fel a csapat? Csak azért kérdezem mert a szerepkör, játéktudás az hasonló volt mint most kroosnál, tempóban, passzban, játék intelligencia tekintetében. Most nagyobb változtatásra lenne/ lesz szükség, mint akkor.Halfkey írta:Maximálisan egyetértek, minden generációváltás errõl szól. Nincsenek új Ronaldok, Messik, Modricok, Iniesták, más stílusokat kell kialakítani. Ebben egyébként Ancelotti jó volt mikor utoljára itt volt, remélhetōleg megint megalapozza a jövõt.Tehat nem jatekost kell potolni, hanem kiaknazni a meglevok tudasat.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 8., kedd 10:50
Maximálisan egyetértek, minden generációváltás errõl szól. Nincsenek új Ronaldok, Messik, Modricok, Iniesták, más stílusokat kell kialakítani. Ebben egyébként Ancelotti jó volt mikor utoljára itt volt, remélhetōleg megint megalapozza a jövõt.Tehat nem jatekost kell potolni, hanem kiaknazni a meglevok tudasat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. november 8., kedd 10:33
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 8., kedd 9:26
Szerintem Lukitát melóval könnyebb/könnyebb lesz pótolni. Kroos olyat ad a csapatnak, ami baromira nem látványos, de nagyon sok mindent meghatároz.ikarus93 írta: Remélem nem fog visszavonulni a nyáron, nélküle meg Modric nélkül sajnos lejjebb kell venni az elvárásokat. Őket a világon senki se fogja tudni pótolni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. november 8., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. november 8., kedd 8:02
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. november 8., kedd 7:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 7., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. november 4., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 4., péntek 8:52
Casemironak, Cenek vagy Karimnak van meg az eselye elitnek lennie, meg persze Carvajal, de a spanyolokat nem latom a negy kozott sem.hehetheoriginal írta: ja ennyire nem követem ezt, azt hittem, hogy minden atlagos vagy balfasz jatekost bevalogatnak mostansag a keretbe, legalabbis az eb alapjan, ahogy lattam.![]()
vagy csak Jim forog a sirjaban, hogy ennyi a felhozatal, ez a krémek krémje a spanyol futballban![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 4., péntek 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 4., péntek 8:45
Mondjuk ahhoz nem artana valogatottnak is lenni, nem?hehetheoriginal írta: még visszavonulas elott durranthatnánk neki 2-t, öreg pacot le kell taszajtani vegre
de lukas vaszkez is veszelyes lehet, ha megnyerik a vébét januarban![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 4., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 4., péntek 8:34
Na vegre egy kivalo hszhehetheoriginal írta: ez alapjan tóni a goat![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 4., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. november 4., péntek 8:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 4., péntek 8:11
kutyaütőgutihaz14 írta:ramosnak 4 blje van. tavaly mar nem volt itthehetheoriginal írta: nem tudom, én abbol indulok ki, hogy vb 4 evente van, nehezebb megnyerni, mert mindennek klappolnia kell rovid ido alatt, bár az ellenfelek erossege nem osszehasonlithato a klubfutballal, viszont 1 db 90 perc alatt kell nyerni. en jobban orulnek nyerni az orszagommal, bar teny, hogy a penzek nagy reszet profi jatekoskent nem toluk kapom.
ezek szerint tóni igy gondolja, egeszsegere.
ramos pl
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 4., péntek 8:02
ramosnak 4 blje van. tavaly mar nem volt itthehetheoriginal írta: nem tudom, én abbol indulok ki, hogy vb 4 evente van, nehezebb megnyerni, mert mindennek klappolnia kell rovid ido alatt, bár az ellenfelek erossege nem osszehasonlithato a klubfutballal, viszont 1 db 90 perc alatt kell nyerni. en jobban orulnek nyerni az orszagommal, bar teny, hogy a penzek nagy reszet profi jatekoskent nem toluk kapom.
ezek szerint tóni igy gondolja, egeszsegere.
ramos plgutihaz14 írta: es hanyan vannak akik 5blt es min. 1 vbt nyertek?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem