ismerosom is inkabb otthagyott felhazat csak ne kelljen honapokig szarakodni meg. de o legalabb mehetett valahova nem lett nincstelen.
de akkor ugylatszik van az a pont es van az a kapcsolat ahonnan mindegy hogy de lepes van
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 4., péntek 7:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 4., péntek 7:54
Van egy nagyon kedves par, akik a barataink. 6-7 eve azt mondtak, hogy meg utazgatnak, elnek. 3-4 eve...na meg egy kicsit utazgatunk.Marky írta: Mi szeretnenk, de megbeszeltuk, hogy meg 1-2 evet varunk. Jo lenne meg utazgatni, bulizni jarni es megnyomni a karriert, mielott a fokuszunk a kicsire helyezodne. Ha tobbet varunk, akkor a masodik mar necces lesz, mert egy 4-5 ev korkulonbseget szeretnenk azert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 4., péntek 7:52
Nagyjabol ez lehetett. En meg fizettem is kb. csak mar legyen vege.gutihaz14 írta: az komoly. csk azt nem ertem hogy ket csaladi hazzal hogy jottel el ket zsak ruhaval es semmi tobbel? ennyire ki akartal lepni hogy semmi sem kell inkabb csak lelephess?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 4., péntek 7:51
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. november 4., péntek 7:51
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. november 4., péntek 6:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 4., péntek 0:51
Nemtudom itt pontosan mit akartál kifejezni, kimaradt-e egy nem vagy egy is valahonnan. Az én környezetemben mindenestre más a helyzet, én azt tapasztalom, hogy akik nem, ők sokkal vokálisabbak, és kb nekem kell védekeznem hogy ‘hogy merek gyereket csinálni erre a világra’.viszont azt hozzatennem, hogy nagy altalanossagban inkabb azok vetik meg a gyereket nem akarokat, akiknek van vagy akarnak es forditva ez abszolut igaz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. november 4., péntek 0:26
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. november 3., csütörtök 23:56
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. november 3., csütörtök 23:18
Dehogy leszel idős 30x évesen....ugyan !Norbi90 írta: 20 as eveim elejen akkori baratnom terhes lett gyogyszer mellett.. en szerettem volna( se egzisztenciaban se erettsegben nem voltam felkeszulve) el lett vetetve apuci nyomasara de vegulis jo dontes volt( exemnek azota ket gyonyoru egeszseges gyermeke van mastol) egy par eve az akkori baratnom is terhes lett. Pont mielott nemetbe keszultunk(erettsegem mar megvolt, egzisztencia nem igazan) meg fiatalabbacska is volt a baratnom , en szerettem volna lesz ami lesz alapon penz nelkul is , de anyam es az exem nyomasara elett vetetve( iden szuletett neki gyonyoru egeszseges kislanya) mostani baratnommel megerkeztunk, nalam erettseg egzisztencia adott, en mar szeretnek, de baratnom egyetemet vegez jelenleg szoval ha terv szerint haladnank ha mondhatok ilyet akkor 33 inkabb 34 eves koromban lesz sajat gyermekem. Remelem nem leszek akkor mar idos egy gyermekhez, 2 ot szeretnek . Egy kisfiut es egy kislanyt. Ugyerzem gyerek tudna uj celt ertelmet adni az eletemnek. Sors fura fintora hogy lehetne mar ketto, es megsincs most pesig sovargok utana es nem kaphatok még , turelemme kell lennem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 3., csütörtök 22:24
Mi lenne velünk nélküled...d.gergo írta:Meghackeltem a rendszert egy kis SQL-el, javítvaRealista24 írta: Most látom sikerült a kérdés szót ilyen szarul beadni. GG.
Nem írom át, mert nem tudom mi lesz a szavazatokkal.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. november 3., csütörtök 22:01
Meghackeltem a rendszert egy kis SQL-el, javítvaRealista24 írta: Most látom sikerült a kérdés szót ilyen szarul beadni. GG.
Nem írom át, mert nem tudom mi lesz a szavazatokkal.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 3., csütörtök 21:17
HahaRemy írta: És asszony mondta meg vagy Romano hozta le, hogy fiú vagy lány lesz?![]()
Az egy szép éjszaka volt, nem csak Benz volt formábanraul 4 ever írta: Gratula.. Mikorra van kiírva? (csakmert dec. 9/10/11 környéke gyanúsan PONT 9 hónappal van ám a psg visszavágó után.. hiába.. a formaidőzítés komoly tudomány..)
Realista24 írta: Grat![]()
Faust írta: Kurva jo lesz ne aggodj!Plane hogy kislany, veged van cimbora!
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 3., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 21:12
GratPad'em írta: Megtaláltam a rést a pajzson: ha decemberben születik a gyerek mit kell nyomni?Jön a kiscsaj nem sokára, be is vagyok szarva rendesen
![]()
Emlegették ma többen ezt a 33 éves kort, hát engem is pont krisztusi korban lel az apaság.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 3., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 3., csütörtök 20:57
És asszony mondta meg vagy Romano hozta le, hogy fiú vagy lány lesz?Pad'em írta: Megtaláltam a rést a pajzson: ha decemberben születik a gyerek mit kell nyomni?Jön a kiscsaj nem sokára, be is vagyok szarva rendesen
![]()
Emlegették ma többen ezt a 33 éves kort, hát engem is pont krisztusi korban lel az apaság.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 3., csütörtök 20:57
Kurva jo lesz ne aggodj!Pad'em írta: Megtaláltam a rést a pajzson: ha decemberben születik a gyerek mit kell nyomni?Jön a kiscsaj nem sokára, be is vagyok szarva rendesen
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 20:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 3., csütörtök 20:42
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem