Van az a pillanat mikor semmi nem fontosabb annál mint, hogy csend és nyugalom legyen, kb fél óra alatt hivatalosan elváltunk, semmit nem vittem magammal, viszont a gyerekek anyagilag nem kezdik nulláról az életüket.gutihaz14 írta: az komoly. csk azt nem ertem hogy ket csaladi hazzal hogy jottel el ket zsak ruhaval es semmi tobbel? ennyire ki akartal lepni hogy semmi sem kell inkabb csak lelephess?

OFF
Re: OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kb mint a cégalapitás/vállalkozásRealista24 írta:En azt szoktam mondani, hogy aki hazasodni akar, gyorsan legyen tul az elson, es majd a masodik majd jol sikerulgutihaz14 írta: es igy vallaljak gyereket es hazasodjak hogy ilyen sztorikkal jottok?![]()
![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En azt szoktam mondani, hogy aki hazasodni akar, gyorsan legyen tul az elson, es majd a masodik majd jol sikerulgutihaz14 írta: es igy vallaljak gyereket es hazasodjak hogy ilyen sztorikkal jottok?![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
es igy vallaljak gyereket es hazasodjak hogy ilyen sztorikkal jottok?

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha tudnad milyen szintet el lehet erni...gutihaz14 írta: hat gyakorlatilag o is fizetett 2 fel hazat es meg kitudja mit.![]()
ismerosom is inkabb otthagyott felhazat csak ne kelljen honapokig szarakodni meg. de o legalabb mehetett valahova nem lett nincstelen.
de akkor ugylatszik van az a pont es van az a kapcsolat ahonnan mindegy hogy de lepes van

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hat gyakorlatilag o is fizetett 2 fel hazat es meg kitudja mit.
ismerosom is inkabb otthagyott felhazat csak ne kelljen honapokig szarakodni meg. de o legalabb mehetett valahova nem lett nincstelen.
de akkor ugylatszik van az a pont es van az a kapcsolat ahonnan mindegy hogy de lepes van

valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van egy nagyon kedves par, akik a barataink. 6-7 eve azt mondtak, hogy meg utazgatnak, elnek. 3-4 eve...na meg egy kicsit utazgatunk.Marky írta: Mi szeretnenk, de megbeszeltuk, hogy meg 1-2 evet varunk. Jo lenne meg utazgatni, bulizni jarni es megnyomni a karriert, mielott a fokuszunk a kicsire helyezodne. Ha tobbet varunk, akkor a masodik mar necces lesz, mert egy 4-5 ev korkulonbseget szeretnenk azert.
Karrier egy kicsit lenyeg volt a csajnal, de aztan a srac mindent meg tud teremteni, szoval az nem volt visszatarto ero.
Eltelt az ujabb 3-4 ev, mindketto 40 felett, es varjak......a kutyajukat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyjabol ez lehetett. En meg fizettem is kb. csak mar legyen vege.gutihaz14 írta: az komoly. csk azt nem ertem hogy ket csaladi hazzal hogy jottel el ket zsak ruhaval es semmi tobbel? ennyire ki akartal lepni hogy semmi sem kell inkabb csak lelephess?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az komoly. csk azt nem ertem hogy ket csaladi hazzal hogy jottel el ket zsak ruhaval es semmi tobbel? ennyire ki akartal lepni hogy semmi sem kell inkabb csak lelephess?
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mi szeretnenk, de megbeszeltuk, hogy meg 1-2 evet varunk. Jo lenne meg utazgatni, bulizni jarni es megnyomni a karriert, mielott a fokuszunk a kicsire helyezodne. Ha tobbet varunk, akkor a masodik mar necces lesz, mert egy 4-5 ev korkulonbseget szeretnenk azert.
Véleményem szerint olyan gyorsan változhat az ember élete karrier, anyagi és egészségügyi szinten, hogy megtalálni a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy minden klappoljon nem lehet. Az első házasságom tipikus akkori vidéki elvárásoknak megfelelő volt. 17 évesen jöttünk össze, majd honvédség, 21 évesen 350 fős lakodalom és 22 évesen megszületett az első gyerkőc. 23 éves volram mikor megvettem az első kertes családi házam. Felszolgálóként dolgoztam a Balatonon, fullon voltam pénzzel ezért elkezdtem építeni a meglévő mellé egy zsír új 160 négyzetméteres házat és 27 évesen jött a totál tervezett második gyerek. Fél évet éltem az új házban mikor elváltam és három zsák ruhával mindent otthagytam. Ott találtam magam egy albérletben full csóron. Ekkor megtaláltam azt a Nöt akivel az első perctől azt éreztem, hogy igen megjöttem. Közös vállalkozásba kezdtük és 35 évesen jött az első közös gyerek...nekem a harmadik, majd 42 évesen a második közös, nekem negyedik. Közben anyagilag talpra álltam és felépítettem a harmadik házam is. Az első két gyerekemmel felhőtlen a kapcsolatunk, imádnak, szinte napi szinten együtt vagyunk. Mind a négyen megkaptak/kapnak mindent mind szeretetben, mind anyagilag. A feleségemmel lassan húsz éve imádjuk egymást. Most 45 éves vagyok és jobban élvezem az életet mint valaha. A 4. gyerkőc után fiatalodtam 10 évet. Lehet e ez mellett élni? 16 ország, több mint 600 városába volt szerencsém eljutni, meccsre, koncertre, rendszeresen randizni járok a párommal. Mikor jó gyereket vállalni? Én nem tudom...csak azt, hogy rendkívül szerencsés és boldog vagyok az életemmel
Nemtudom itt pontosan mit akartál kifejezni, kimaradt-e egy nem vagy egy is valahonnan. Az én környezetemben mindenestre más a helyzet, én azt tapasztalom, hogy akik nem, ők sokkal vokálisabbak, és kb nekem kell védekeznem hogy ‘hogy merek gyereket csinálni erre a világra’.viszont azt hozzatennem, hogy nagy altalanossagban inkabb azok vetik meg a gyereket nem akarokat, akiknek van vagy akarnak es forditva ez abszolut igaz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meglep a szavazas, mert a "nem szeretnek" es a "meg nem tudom mit szeretnek" az 22% jelen pillanatban, magamtol kb 5%-ot tippeltem volna erre a kettore egyutt es 95-ot a mar van vagy akarok majd opciokra.
egyebkent jol irta valaki, hogy itt nem lehet, nem is kell egymast meggyozni, ez egy tenyleg full szubjektiv tema.
viszont azt hozzatennem, hogy nagy altalanossagban inkabb azok vetik meg a gyereket nem akarokat, akiknek van vagy akarnak es forditva ez abszolut igaz.
orommel latom, hogy a forumon ebbol a szempontbol jo a helyzet, a csaladosok is megertik es elfogadjak az eszerveket es nem annyival dobaloznak, hogy ez az elet ertelme es igy van megirva a nagykonyvben, punktum.
illetve valoban azzal is osszefugghet a dolog, ki mit hozott otthonrol.
ha valaki elvalt szulok gyermeke es nem volt tul fenyes gyerekkora, az lecsapodhat ugy is, hogy "na nekem csakazertis mashogy lesz a sajat csaladommal" vagy ugy is, hogy ezaltal nem alakul ki az a csaladcentrikussag, ami aztan hajtja az embert a csaladalapitas iranyaba.
nalam inkabb az utobbi.
az viszont ellenben pl szerintem baromi ritka, hogy szeretetben, joletben, meghitt csaladi hatterrel felnovo ember ne tervezzen gyerekvallalast.
egyebkent jol irta valaki, hogy itt nem lehet, nem is kell egymast meggyozni, ez egy tenyleg full szubjektiv tema.
viszont azt hozzatennem, hogy nagy altalanossagban inkabb azok vetik meg a gyereket nem akarokat, akiknek van vagy akarnak es forditva ez abszolut igaz.
orommel latom, hogy a forumon ebbol a szempontbol jo a helyzet, a csaladosok is megertik es elfogadjak az eszerveket es nem annyival dobaloznak, hogy ez az elet ertelme es igy van megirva a nagykonyvben, punktum.
illetve valoban azzal is osszefugghet a dolog, ki mit hozott otthonrol.
ha valaki elvalt szulok gyermeke es nem volt tul fenyes gyerekkora, az lecsapodhat ugy is, hogy "na nekem csakazertis mashogy lesz a sajat csaladommal" vagy ugy is, hogy ezaltal nem alakul ki az a csaladcentrikussag, ami aztan hajtja az embert a csaladalapitas iranyaba.
nalam inkabb az utobbi.
az viszont ellenben pl szerintem baromi ritka, hogy szeretetben, joletben, meghitt csaladi hatterrel felnovo ember ne tervezzen gyerekvallalast.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szokták mondani, hogy többnyire annyit gyereket akar valaki vállalni, ahányat azon a pénzügyi szinten fel tudna nevelni, ahogy őt nevelték gyerekkorában.
Leegyszerűsítve, ha valaki aranykanállal a szájában született vélhetően kevesebb gyereket szeretne majd, mint aki a döngölt padlón.
Ez csak egy általánosítás persze.
Leegyszerűsítve, ha valaki aranykanállal a szájában született vélhetően kevesebb gyereket szeretne majd, mint aki a döngölt padlón.
Ez csak egy általánosítás persze.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Dehogy leszel idős 30x évesen....ugyan !Norbi90 írta: 20 as eveim elejen akkori baratnom terhes lett gyogyszer mellett.. en szerettem volna( se egzisztenciaban se erettsegben nem voltam felkeszulve) el lett vetetve apuci nyomasara de vegulis jo dontes volt( exemnek azota ket gyonyoru egeszseges gyermeke van mastol) egy par eve az akkori baratnom is terhes lett. Pont mielott nemetbe keszultunk(erettsegem mar megvolt, egzisztencia nem igazan) meg fiatalabbacska is volt a baratnom , en szerettem volna lesz ami lesz alapon penz nelkul is , de anyam es az exem nyomasara elett vetetve( iden szuletett neki gyonyoru egeszseges kislanya) mostani baratnommel megerkeztunk, nalam erettseg egzisztencia adott, en mar szeretnek, de baratnom egyetemet vegez jelenleg szoval ha terv szerint haladnank ha mondhatok ilyet akkor 33 inkabb 34 eves koromban lesz sajat gyermekem. Remelem nem leszek akkor mar idos egy gyermekhez, 2 ot szeretnek . Egy kisfiut es egy kislanyt. Ugyerzem gyerek tudna uj celt ertelmet adni az eletemnek. Sors fura fintora hogy lehetne mar ketto, es megsincs most pesig sovargok utana es nem kaphatok még , turelemme kell lennem.
Környezetemben, többeknek is 30+ ban lett gyerkőc, vagy 40+, sőt 50 körül is akad, nem is egy.
Mindegyik embernek más a története, anyagi helyzete stb...De mind életerős fiatalember benyomását kelti(ténylegesen is), letagadhatnának a számokból, ha ez számít valamit is...
Én egyébként pár éve, még a 20-as éveim végén húztam be a kéziféket, az akkori "kiscsaj" egész gyorsan ráhangolódott a sztorira, nem is akarta volna elvetetni, HA...az együttlétet is sűrűbben akarta ...(akkor ő a 20as évei elején volt). Mindkettőnknek megvoltak az itt felsoroltak...De én dobbantottam a helyzetből, aztán azóta csak kalandozok. ( na ezzel is vigyáznom kell )
egyébként van öcskös, nagy korkülönbséggel....őt részben én is neveltem fel/nevelem. Születésétől kezdődően. ( durva...pár éve még zengett a ház, ha a plafonig dobáltam, na nem azért

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Mi lenne velünk nélküled...d.gergo írta:Meghackeltem a rendszert egy kis SQL-el, javítvaRealista24 írta: Most látom sikerült a kérdés szót ilyen szarul beadni. GG.
Nem írom át, mert nem tudom mi lesz a szavazatokkal.![]()

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Meghackeltem a rendszert egy kis SQL-el, javítvaRealista24 írta: Most látom sikerült a kérdés szót ilyen szarul beadni. GG.
Nem írom át, mert nem tudom mi lesz a szavazatokkal.

- Pad'em
HahaRemy írta: És asszony mondta meg vagy Romano hozta le, hogy fiú vagy lány lesz?![]()

Az egy szép éjszaka volt, nem csak Benz volt formábanraul 4 ever írta: Gratula.. Mikorra van kiírva? (csakmert dec. 9/10/11 környéke gyanúsan PONT 9 hónappal van ám a psg visszavágó után.. hiába.. a formaidőzítés komoly tudomány..)

Realista24 írta: Grat![]()
Faust írta: Kurva jo lesz ne aggodj!Plane hogy kislany, veged van cimbora!
![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Van egy videó, biztos láttátok már többen. Van egy hillybilly család és egy jólszituált, és a gyerekvállalást időzítik. Utóbbi addig vár és fókuszál másra míg kicsúszik a biológiai időböl, előbbi meg szül egy kazal gyereket.
Egyénileg minden ilyen döntést megértek, de a társadalomnak ez biztosan nem jó.
Egyénileg minden ilyen döntést megértek, de a társadalomnak ez biztosan nem jó.