Norbi90 írta:
20 as eveim elejen akkori baratnom terhes lett gyogyszer mellett.. en szerettem volna( se egzisztenciaban se erettsegben nem voltam felkeszulve) el lett vetetve apuci nyomasara de vegulis jo dontes volt( exemnek azota ket gyonyoru egeszseges gyermeke van mastol) egy par eve az akkori baratnom is terhes lett. Pont mielott nemetbe keszultunk(erettsegem mar megvolt, egzisztencia nem igazan) meg fiatalabbacska is volt a baratnom , en szerettem volna lesz ami lesz alapon penz nelkul is , de anyam es az exem nyomasara elett vetetve( iden szuletett neki gyonyoru egeszseges kislanya) mostani baratnommel megerkeztunk, nalam erettseg egzisztencia adott, en mar szeretnek, de baratnom egyetemet vegez jelenleg szoval ha terv szerint haladnank ha mondhatok ilyet akkor 33 inkabb 34 eves koromban lesz sajat gyermekem. Remelem nem leszek akkor mar idos egy gyermekhez, 2 ot szeretnek . Egy kisfiut es egy kislanyt. Ugyerzem gyerek tudna uj celt ertelmet adni az eletemnek. Sors fura fintora hogy lehetne mar ketto, es megsincs most pesig sovargok utana es nem kaphatok még , turelemme kell lennem.
Dehogy leszel idős 30x évesen....ugyan !
Környezetemben, többeknek is 30+ ban lett gyerkőc, vagy 40+, sőt 50 körül is akad, nem is egy.
Mindegyik embernek más a története, anyagi helyzete stb...De mind életerős fiatalember benyomását kelti(ténylegesen is), letagadhatnának a számokból, ha ez számít valamit is...
Én egyébként pár éve, még a 20-as éveim végén húztam be a kéziféket, az akkori "kiscsaj" egész gyorsan ráhangolódott a sztorira, nem is akarta volna elvetetni, HA...az együttlétet is sűrűbben akarta ...(akkor ő a 20as évei elején volt). Mindkettőnknek megvoltak az itt felsoroltak...De én dobbantottam a helyzetből, aztán azóta csak kalandozok. ( na ezzel is vigyáznom kell )
egyébként van öcskös, nagy korkülönbséggel....őt részben én is neveltem fel/nevelem. Születésétől kezdődően. ( durva...pár éve még zengett a ház, ha a plafonig dobáltam, na nem azért

most meg már akkora, mint egy ló )