Okos fiú vagy te.Halfkey írta: Ha kettő van és még szeretnék egyet akkor melyiket jelöljem mester?![]()
Maximalizakva van a válaszlehetőségek száma. Ezert van így írva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 16:59
Okos fiú vagy te.Halfkey írta: Ha kettő van és még szeretnék egyet akkor melyiket jelöljem mester?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 3., csütörtök 16:58
mar van es szeretnék:DHalfkey írta: Ha kettő van és még szeretnék egyet akkor melyiket jelöljem mester?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 3., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 16:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 3., csütörtök 16:39
igy van, ha van egeszseg, es nem vagy full retard, magyarul tudsz akarsz es kepes vagy dolgozni, akkor miert ne lehetne?nmate írta: Mondjuk szerintem onnantól kezdve, hogy ide raersz írogatni, 99%, hogy nem élsz nyomorban és 98%, hogy a gyereked sem élne - ha nagyon akarnál.
Nyomor a Borsodban van.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 3., csütörtök 16:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 16:34
Aki akar gyereket, annak legyen. A gyerek nem tudja mi az a nyomor nagyon sokáig. A többit meg megoldod.Süti írta: Hát, én például szeretnék, de háttér nélküli magyar fiatal a saját életét is nehezen tudja megalapozni, annak meg nincs értelme, hogy szerencsétlen gyerek nyomorogjon azért, hogy az én vágyam teljesüljön.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 3., csütörtök 16:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. november 3., csütörtök 16:22
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 3., csütörtök 16:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 3., csütörtök 16:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 3., csütörtök 16:15
Na de miért kell hehét nyilvánosan dehonesztálni?Realista24 írta: de a kis tökös eletem ertelme.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 3., csütörtök 16:13
Nem tudom, nincs. Félek a dologtól. Nem tudom képes lennék-e sajátomként szeretni elejétől a végéig, akkor is ha az asszonnyal kettémennénk. Márpedig egy ilyen döntésből nincs kiszállás. Egyelőre még nem merek belevágni.lestat írta:füst írta: Én meg beválasztottam, sokéves kapcsolatban éltem egy nővel akinek kockázatos lett volna gyereket szülni, ezért nem akart, és most egy kevéséves kapcsolatban vagyok olyan nővel akinek nem lehet gyereke. Korban, egzisztenciában megérkeztem... szóval bassza meg.![]()
És van szó esetleg örökbefogadásról?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 16:01
Klasszikus mondas, de majd az asszony eldonti mikor akarsz.Caraway írta: Egyszer en is szeretnek, csak en kicsit kesobb mint az atlag. Mondjuk ilyen 32-33 eves korom korul, bar manapsag mar lehet ez kozelit az atlag fele. Szoval van meg egy jo 8 evem.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 3., csütörtök 15:53
azert "néha" szembesül az ember, ugymond visszaesik a földre, es nem mindig pont a meccs pl a legfontosabb...füst írta: Én meg beválasztottam, sokéves kapcsolatban éltem egy nővel akinek kockázatos lett volna gyereket szülni, ezért nem akart, és most egy kevéséves kapcsolatban vagyok olyan nővel akinek nem lehet gyereke. Korban, egzisztenciában megérkeztem... szóval bassza meg.![]()
mai vilagban már teljesen normalis, foleg mert mindenki jobban el es tovabb is, jo egeszsegben.33 inkabb 34 eves koromban lesz sajat gyermekem
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. november 3., csütörtök 15:50
füst írta: Én meg beválasztottam, sokéves kapcsolatban éltem egy nővel akinek kockázatos lett volna gyereket szülni, ezért nem akart, és most egy kevéséves kapcsolatban vagyok olyan nővel akinek nem lehet gyereke. Korban, egzisztenciában megérkeztem... szóval bassza meg.![]()
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. november 3., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 3., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 3., csütörtök 15:21
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem