Nem ártana...Tádám írta:Egy kis Milan gól kellene csak, egy kicsike...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szerencsejátékok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Egy kis Milan gól kellene csak, egy kicsike...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
NBA 12-0-13 -2,54 unit
NCAA 3-1-2 +0,7 unit
24 pontos volt a spread a Real meccsre, teljesen kiment a fejemből, erre nyernek 48-cal.
NCAA 3-1-2 +0,7 unit
24 pontos volt a spread a Real meccsre, teljesen kiment a fejemből, erre nyernek 48-cal.
- Galacticos
viszont fizikailag nem fogja bírni azt ami kell ahhoz hogy nadalt elkapja, főleg ha 3 szett lesz.GT37 írta: Fedett pálya, Fed ezt szereti, meg valamiért most úgy érzem, hogy nagyon buzog benne a bosszúvágy, tényleg el akarja kapni most Nadalt.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Már nem volt tétje annak a meccsnek, várható volt azért, hogy nem fogja annyira megerőltetni magát Nole. (Mondjuk én is azt vártam ettől függetlenül, hogy simán veri Gasquet-t.)Galacticos írta:djokovicra nagyon haragszom a tegnapi miatt hogy nem két szettben nyert.
meg amúgy federer hulla fáradt, nadal amúgyis jobb kondiban és +1 nap pihenője volt a spanyolnak egy számára már tét nélküli csoport meccs után. (most az mindegy hogy mi volt ott meg döntő szett, de számára az első szett megnyerése után nem volt tét) míg federer djokovic ellen döntő szettben kapott ki, ott már nagyon elfáradt, utána gasquet ellen lehozták a torna leggyengébb meccsét, és csak a 6. meccslabdáját használta ki a svájci, lépni nem tudott már.
és tegnap is nagyon fáradt volt már, az a "szerencséje" hogy szinte hazai pályán van, akkora kedvenc ott.
félek hogy nadal lesimázná. aztán lehet inkább rámegyek hogy a spanyol nyer 2-1re 3,75ért.
De ez nem salak, hogy Nadal agyonverje a svájcit.
De szerintem egy döntő szett simán benne lesz a pakliban.
Amúgy ne hallgass rám, tedd, amit érzel, múltkor is bejött.
- Galacticos
djokovicra nagyon haragszom a tegnapi miatt hogy nem két szettben nyert.GT37 írta:Szerintem mehet a döntő szett.Galacticos írta:nekem mára lehet lesz egy federer-nadal döntő szett. de ezen még filózok, lehet megy inkább a ház is a spanyolra.![]()
A házat meg inkább Djokovicra tedd fel este.
meg amúgy federer hulla fáradt, nadal amúgyis jobb kondiban és +1 nap pihenője volt a spanyolnak egy számára már tét nélküli csoport meccs után. (most az mindegy hogy mi volt ott meg döntő szett, de számára az első szett megnyerése után nem volt tét) míg federer djokovic ellen döntő szettben kapott ki, ott már nagyon elfáradt, utána gasquet ellen lehozták a torna leggyengébb meccsét, és csak a 6. meccslabdáját használta ki a svájci, lépni nem tudott már.
és tegnap is nagyon fáradt volt már, az a "szerencséje" hogy szinte hazai pályán van, akkora kedvenc ott.
félek hogy nadal lesimázná. aztán lehet inkább rámegyek hogy a spanyol nyer 2-1re 3,75ért.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem mehet a döntő szett.Galacticos írta:nekem mára lehet lesz egy federer-nadal döntő szett. de ezen még filózok, lehet megy inkább a ház is a spanyolra.
A házat meg inkább Djokovicra tedd fel este.
- Galacticos
nekem mára lehet lesz egy federer-nadal döntő szett. de ezen még filózok, lehet megy inkább a ház is a spanyolra.
amúgy meg knicks, wolves és nop.
amúgy meg knicks, wolves és nop.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Mára van egy brutál kombim 173-as szorzóval
Arsenal,Wawrinka,Betis... meg is tettem 1 euróval.
Arsenal,Wawrinka,Betis... meg is tettem 1 euróval.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mai kombi 1 unittal:
City
Barca
Arsenal X2
Lengyel-Roman 6.5 over
Ha elmegy akkor barcán menjen.
City
Barca
Arsenal X2
Lengyel-Roman 6.5 over
Ha elmegy akkor barcán menjen.
- realistahuni
Na végre valami, Portland és Northern Arizona +7,5(mekkora tipp volt már a gyerektől
) 1-1 unittal jött.
NBA 1-0-1
NCAA 1-0-0
NBA 1-0-1
NCAA 1-0-0
Hát sajnos Crawfordnál előfordul, hogyha egész pályáról dobálna, akkor sem hibázna.
Dallas és az utsó NCAA is hozta a covert, szóval ha a Blazers is nyer nagyon elégedett leszek. A Sacramento-Portland időkérése alatt a forma meg beverte félpályáról, nyert is egy kocsit.
Dallas és az utsó NCAA is hozta a covert, szóval ha a Blazers is nyer nagyon elégedett leszek. A Sacramento-Portland időkérése alatt a forma meg beverte félpályáról, nyert is egy kocsit.
- Galacticos
azért a vége meleg volt a pacersnél.Zsombor írta:Azért szép, hogy a 3 player spec amit néztem a Pacers meccsre, jöttek volna. JJ over 14.5, Hibbert legalább 10 pattanó,Lopez 20.5 alatt. De nem vagyok telhetetlen, Pacers jött szépen, bár kár, hogy nem 2.05-ön tettem, hanem egy tizeddel kevesebben. A Mavericks meg ne szúrja el, és akkor mára jó vagyok.
nálam ma eddig a rockets bassza el. ők is vezettek már 10+-al..
na megyek is aludni. már majdnem lejárt a támadóidejük amikor crawford közelebb a félpályához beverte a triplát.
szánalmas.
Azért szép, hogy a 3 player spec amit néztem a Pacers meccsre, jöttek volna. JJ over 14.5, Hibbert legalább 10 pattanó,Lopez 20.5 alatt. De nem vagyok telhetetlen, Pacers jött szépen, bár kár, hogy nem 2.05-ön tettem, hanem egy tizeddel kevesebben. A Mavericks meg ne szúrja el, és akkor mára jó vagyok.
- Galacticos
én örülök, mert tőled tudtam meg hogy push lett.Zsombor írta:Nem is tudom, hogy örüljek vagy bosszankodjak.
én az ncaa.com-on "néztem" a play by playt és levoltak maradva a végén. és azt láttam utolsó eseménynek hogy időt kért valamelyik csapat és három volt közte. felbasztam magam és kinyomtam, nézem írtál és push. szóval így örülök.
a másik ncaa nekem is jó lenne + houston -2,5 harden ma nagyon odateszi, bev meg leradírozza pault és indiana nyer.
most gyorsan elmegyek fürdeni, aztán harcra fel.
Temple Owls -5 finom pick volt. Végig cover helyen tanyázott a csapat, 69-57-re vezettek is 3 és féllel a vége előtt, de ekkor a Penn State csinált egy 16-2-s futást. Ezután viszont fordított a Temple és 2 mp-vel a vége előtt bedobták mindkét büntetőt, így meg lett a push. Nem is tudom, hogy örüljek vagy bosszankodjak.
De nem vagyok telhetetlen, jöjjön 2 NBA tipp, meg az utolsó NCAA és akkor jóság van.
NBA:
Pacers ML 1.95
Dallas -3 1.9
Blazers ML 2.1
Az első NCAA meccs bukó sajna.
Pacers ML 1.95
Dallas -3 1.9
Blazers ML 2.1
Az első NCAA meccs bukó sajna.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
egy kis sörpénz:
gladbach - nürnberg H 1,6
southampton - hull H 1,61
getafe gólt kap 1,53
bilbao - levante mindkét csapat gól 1,72
*700
gladbach - nürnberg H 1,6
southampton - hull H 1,61
getafe gólt kap 1,53
bilbao - levante mindkét csapat gól 1,72
*700
- realistahuni
Magyar hokira nekem is elment az overem, a vendég kapus ismét god modeban védett, 5-0 a vége.