Lipták 26 pont.
És még nincs beírva Kanta (gól), Szűcs Lajos (kapott gól nélküli győztes meccs), és Ignjatovic, ő nem tudom hogy játszott.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 10., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 14:20
Viszont a középpályám meg a többi csapatrész kiegyenlítettebb így. Igaz, amíg Ronaldo ilyen durván tolja, addig nem lesz sok esélyem, de ha jön egy gyengébb időszak, akkor megint átvehetem majd a vezetést.Galacticos írta:ami szerintem várható volt.![]()
nincs nála se messi, se cr. diego costa meg -szerintem- tavaszra majd elfogy, de abban szinte biztos vagyok hogy vissza fog esni.
cr meg amúgyis hozza az 1meccs/1gólt. úgyhogy ronaldo miatt nem aggódok, amiatt annál inkább hogy szinte ugyanaz a csapatunk raisennel.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 10., vasárnap 14:13
ami szerintem várható volt.Anis írta:GT viszont visszaesett egy picit
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 10., vasárnap 13:57
Én a PL-esben is csináltam, túlságosan a közel azonos játékoskeretre törekedtem, és alig volt olyan játékos aki semmit sem ér = olcsó volt, így több pénz maradt (volna) másokra. De ezzel most szakítva megnéztem az összetettben első x helyen álló emberke felállását és abból 1 jó kis ötletet átvéve váltottam én is 2-t ingyen és egyet meg -4 pontért, de remélem visszajön/megtérül.GT37 írta:BL Fantasyban csináltam három cserét,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. november 7., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 20:46
Ne tőlem kérdezd, mindig hatalmas pechem van a csékákkal, általában órákig elemzem a két játékos teljesítményét, akik között vacillálok, végül mindenféle statisztika meg hasonló dolgok alapján rádobom az egyikre a szalagot. Persze, hogy a másik rúg mesterhármast abban a fordulóban.Ferencváros írta:GT, szerinted ki legyen a hétvégén a csapatkapitányom? Mevoungu, aki a Kaposvár ellen játszik, és átlagban 17 pontot hoz, mostanában 20 fölött, vagy Nikolics, aki rossz formában van, viszont a Mezőkövesd ellen játszanak otthon, tehát akár többször is megzörgetheti a hálót?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 7., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 7., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. november 7., csütörtök 11:12
Jaja, negyedik vagyok pl. 10 ponttal lemaradva.GT37 írta:Messi 10, Ronaldo (cséká) 18, Alaba 7, Marquinhos 8, Courtois 6, Rolfes 5, a többiek nem csináltak semmit, ez így 61 pont, volt már ennél jobb is, de ezzel együtt feljöttem a madridomos liga második helyére.Igencsak össze vagyunk zsúfolódva ott a tabella elején.
![]()
Sőt, korlátlan mennyiségű transfert lehet csinálni a nyolcaddöntők előtt.Tádám írta:Persze, helyettük mehetnek újak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 10:42
Sőt, korlátlan mennyiségű transfert lehet csinálni a nyolcaddöntők előtt.Tádám írta:Persze, helyettük mehetnek újak.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. november 7., csütörtök 10:39
Persze, helyettük mehetnek újak.Anis írta:A BL-es verzióban ha lement a csoportkör és x játékos csapata kiesik akiket te beválasztottál, akkor hogy megy tovább? lehet helyettük újakat beválasztani vagy nélkülük mész tovább?
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 7., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 18:27
Nyugalom, ez csak a szokásos.Anis írta:A La Ligás verzióval viszont el vannak maradva. Nálam ugye 2 Celta és 2 Villarrealos is a kezdőben van és egyik által sem kaptam egy pontot sem, holott összesen 26 pont körül írta LIVE felirattal tegnap. Plusz GT-nek Rakitic sem hozott 1 pontot sem.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 5., kedd 18:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 18:18
Naná, hogy tolom.Ferencváros írta:GT, BBarni, vagy bárki tolja még az MLSZ Fantasyt? Vagy csak én élem? 122. hely, és most 10 lehetőség van cserélni, mert a kispadot is fel kell tölteni. Egész jó csapatot pöccintettem, remélem sikeres is lesz
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 5., kedd 17:50
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 4., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 4., hétfő 21:55
Makker.Galacticos írta:ansotegitől ez a +21pt jól jött.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 4., hétfő 21:52
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem