OFF
Re: OFF
Honnan hova ingázol? Havi 4k az nem kevés. Pénzben sem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En asszem 20 voltam, amikor jogsim lett, kozos erovel csaladdal.
Aztan az elso kocsit kb csukott szemmel vettem meg, mert mar nem birtam a kuzdest anyamekkal a kocsijukon.
Ra is szaladtam egy szar Polora, de legalabb a szine vakitoan rikito pisztacia zöld volt
De legalabb abbol is tanultam.
Ingazas miatt (akkor meg a csajom miatt, ma mar melo miatt) kellett a verda. Atlag havi 4k-t megyek kb.
Aztan az elso kocsit kb csukott szemmel vettem meg, mert mar nem birtam a kuzdest anyamekkal a kocsijukon.
Ra is szaladtam egy szar Polora, de legalabb a szine vakitoan rikito pisztacia zöld volt

De legalabb abbol is tanultam.
Ingazas miatt (akkor meg a csajom miatt, ma mar melo miatt) kellett a verda. Atlag havi 4k-t megyek kb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szintén 18 évesen lett meg, ballagási pénz meg nyári diákmeló, szerintem mindennel együtt olyan 100 vége 200 eleje lehetett? Passz már.
Autó azóta kb folyamatosan van, de én is csak vidékre használom, meg nagyritkán melóba, itt Budán még soso lehet cikázni de Pestre már halál.
Igazából ha nem alakult volna így, kb amíg nincs gyerek felesleges, ott azért már praktikus tud lenni.
Autó azóta kb folyamatosan van, de én is csak vidékre használom, meg nagyritkán melóba, itt Budán még soso lehet cikázni de Pestre már halál.
Igazából ha nem alakult volna így, kb amíg nincs gyerek felesleges, ott azért már praktikus tud lenni.
Nem illik.
Nekem 2009-ben lett meg majdnem másfél év alatt.
Volt ott minden, vicces egy sztori így utólag visszagondolva. Még autós sulit is kellett váltanom, annyira lehúzós patkány cég volt az első (Csigavér).
Aztán nekem se volt 2015-ig autóm, addig kb alig vezettem, utána viszont kb napi szinten, egészen idén márciusig, amióta melót váltottam és már csak hétvégente vezetek. Előtte kb napi szinten 50km. Most tartok nagyjából 100 ezer levezetett km-nél.

Aztán nekem se volt 2015-ig autóm, addig kb alig vezettem, utána viszont kb napi szinten, egészen idén márciusig, amióta melót váltottam és már csak hétvégente vezetek. Előtte kb napi szinten 50km. Most tartok nagyjából 100 ezer levezetett km-nél.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem amint jogilag lehetett, lett is jogsim (helyben előtte is vezettem azért persze
), kb. nyári fizum fele ment is egyből erre, meg ballagáspénzek meg kutyafasza. Nekem hazajutni Pestről egy népszopás vonattal, 4 óra kb., autóval Zuglóból 2 óra ha nem jön ki jól a forgalom. Költözni mindig benyúltam a millió km-es szakadt Corsa-t, de amint lett fizum és tudtam gyűjteni vettem is magamnak autót. Gyakorlatilag csak vidékre megyek vele, egyébként áll Pesten (ami nem kimondottan jó szegénynek amúgy). Itt egyáltalán nem használom, nem is értem, hogy aki nem cipel nagy dolgokat magával, miért ragaszkodik ahhoz, hogy ücsörögjön a dugóban...
(na meg az alkoholt nem megvető kőműves öregapámnak is fontos volt, hogy tudja az unokája fuvarozni amikor maszekol, hogy mehessen a kisfröccs
szóval onnan is jött támogatás)

(na meg az alkoholt nem megvető kőműves öregapámnak is fontos volt, hogy tudja az unokája fuvarozni amikor maszekol, hogy mehessen a kisfröccs

Az autó külön kérdés - én 2008ban csináltam jogsit és 2018ig nekem sem volt autóm, akkor is azért lett mert fizucsomagban kaptam cégeset.
De Faust magyarazáta teljesen reális, ha nem engedhette meg magának egy család akkor nyilván nem volt prio. Engem szüleim küldtek, pedagógus családban a tudás+papír az ugye minden tekintetben elvárt dolgok
De Faust magyarazáta teljesen reális, ha nem engedhette meg magának egy család akkor nyilván nem volt prio. Engem szüleim küldtek, pedagógus családban a tudás+papír az ugye minden tekintetben elvárt dolgok

- mocsok
Mondjuk én nem vagyok öreg, de nekem is tavaly óta van csak. Belvárosban dolgozok, ott is lakok, ugyhogy nem éreztem fontosnak.
Tavaly is azért csináltam csak meg, hogy legyen.
De jelenleg sincs autóm, mert nekem nem ér annyit amennyiért kapnék. Néha greengozok egyet, ha az a legoptimálisabb megoldás.
Szerk: ja, nagyjából az ami faustnak.
Annyi hogy én családra vagy utazásra nem nagyon költöttem, inkább csak a "bármi másra".
Tavaly is azért csináltam csak meg, hogy legyen.
De jelenleg sincs autóm, mert nekem nem ér annyit amennyiért kapnék. Néha greengozok egyet, ha az a legoptimálisabb megoldás.
Szerk: ja, nagyjából az ami faustnak.
Annyi hogy én családra vagy utazásra nem nagyon költöttem, inkább csak a "bármi másra".

En azon kevesek koze tartoztam, akiknek anyuapu nem fizette ki, 16-20 eves korom kozott csovesek voltunk kb, utana nem erdekelt + minden penzemet a suliba fektettem, es nem is volt ra szuksegem mert metro mellett laktam. Azota pedig a melohoz amugy kellett volna, de inkabb utazasra/csaladra/barmi masra koltottem. Oszinten szolva engem rohadtul nyomaszt, hogy mennyibe kerul a fenntartasa egy ilyen nyomorult gurulo koporsonak, plusz amennyi retardalt barmot latok az utakon nap mint nap, nekem eddig a “kell a fasznak” serpenyoben sokkal tobb elem volt. Ha nem erkezik meg a gyerkoc, valoszinuleg meg mindig nem kezdem el. Most oke, hogy megvan, de en ennyiert autot nem veszek, elmennek a picsaba.Halfkey írta: Tekintve hogy mindenki vén mint az országút, hogyhogy most csináltok jogsit ilyen sokan?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar a kollega feldobta, nezzük kinek van, kinek nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pláne... Naprakész nem vagyok, de egyik ismerősöm ebben melózik. Akkor még ilyen árakon ment, azóta passz.Caraway írta:Keveset is mondtal. En 4 eve csinaltam 5 ezer/ oraert Pesten, most videken egyik haverom 8700/ oraert csinalja. Szerintem Bpn igy jelenleg ez 10-12 ezer / ora lehet.Remy írta: Off: De brutál mennyire elszálltak az árak. 2010-ben csináltam a jogsit, 1800 forint / óra. Most meg 6-7+ ezer / óra. Kegyetlen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Realista24 írta:18 a kötelezo. 2k körül van egy jogsi alapokkal szamolva. Majdnem mint lassan itthon.
Úgy valahogy. 2000 euró a jogsi.
A srác aki most csinálja részletre fizeti. 12 hónapra leosztva.
De van gyors kurzus is , az kijön 2,5 -bol és 2-3 hét alatt megvan a nulláról.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Keveset is mondtal. En 4 eve csinaltam 5 ezer/ oraert Pesten, most videken egyik haverom 8700/ oraert csinalja. Szerintem Bpn igy jelenleg ez 10-12 ezer / ora lehet.Remy írta: Off: De brutál mennyire elszálltak az árak. 2010-ben csináltam a jogsit, 1800 forint / óra. Most meg 6-7+ ezer / óra. Kegyetlen.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
500-600k egy jogsi? 15 eve mintha 40e lett volna a tanfolyam Gyorben a biluxnal, igaz az oktatom legjobb haverom apja volt. Ledobbentenek ezek az arak Amiket hallok neha. Hat konyorgom, Floridaban hasonlo elelmiszer arak vannak… legalabb migrancsok nincsenek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs mar penzük soforre.Halfkey írta: Tekintve hogy mindenki vén mint az országút, hogyhogy most csináltok jogsit ilyen sokan?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
18 a kötelezo. 2k körül van egy jogsi alapokkal szamolva. Majdnem mint lassan itthon.rikko írta:A kötelezőt nem tudom, de az ismerős most itt vezet.ikelemen5 írta:
Hogy mi?![]()
És abból mennyi a kötelező??![]()
https://dasistderrenner.de/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem az arak magasak (vagyis most mar de) hanem a fizu lofasz hosszu evek ota.
Egy jo allassal kb annyit kene keresni, mint amennyit most egy politikus kap, ilyen arak mellett, akkor lehetne gyarapodni, tervezni ertelmes europai eletet elni.
Egy jo allassal kb annyit kene keresni, mint amennyit most egy politikus kap, ilyen arak mellett, akkor lehetne gyarapodni, tervezni ertelmes europai eletet elni.
thereisonly1ronaldo
Tekintve hogy mindenki vén mint az országút, hogyhogy most csináltok jogsit ilyen sokan?
Nekem kb 420-bol allt meg iden, tavalyi arakon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
A kötelezőt nem tudom, de az ismerős most itt vezet.ikelemen5 írta:Hogy mi?rikko írta:
Itt a bajoroknál 67-90 euró/ óra![]()
És abból mennyi a kötelező??![]()
https://dasistderrenner.de/
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy mi?rikko írta:Remy írta: Off: De brutál mennyire elszálltak az árak. 2010-ben csináltam a jogsit, 1800 forint / óra. Most meg 6-7+ ezer / óra. Kegyetlen.
Itt a bajoroknál 67-90 euró/ óra

És abból mennyi a kötelező??

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”