Az objektivitás alap feltétele, hogy megismered mindkét oldalt. Nálad ez totálisan hiányzik. Persze lehet így is, csak ezzel nem lehet vitázni, mert eldönötted magadban, hogy nem érdekel a másik oldal és mindent készpénznek veszel, ami szidja Muskot és a Teslát.Bencze írta:kiserik írta:
legutóbb nem Te röhögtél fennhangon és ugyan úgy ígérgetésnek nevezted a Twitter megvásárlását? Valamint felültél a kamu "" az autopilot elüti a gyerekeket "" marhaságra?
![]()
Nezzed meg a videot, az egyik legelismertebb autos ujsagiro elmgayarazza, hogy miert egy hatalmas humbuk az egesz Tesla.
Nem szóltál!nmate írta: Off, korábban volt téma Borsod, akik nem jártak ott és csak az jár a fejükben, hogy ott megesznek az emberek, azoknak szól ez.
Hétvégén betúráztam a kék mentén, és igen, nagyon deprimáló volt ez a mélyszegénység. Közelében nem jártam viszont, hogy bárki megkéseljen vagy ilyesmi amiket képzeltek itt páran. A 6 éves Ricardo meztelenül, 10 fokban jött persze elém kaját kérni és mérges volt, hogy nem adtam, de ennyi. Ja, meg egy kóbor kutya szalad be élénk ugatva, de megmutattam neki a túrabotot és egyből hátralépett kettőt.
Végtelenül kedves volt minden ember, kérdezték honnan jöttünk, persze Budapestet sehol nem mondom, mert azzal megpecsételem magamat. (szóval bakony a válasz, ami amúgy igaz is) Ezután első kérdés, hát ott van-e munka, mert itt nincs semmi. Kis falvakban minden második ház bedőlve, romos, pedig amúgy nagyon szép helyen fekvő kis falvak vannak itt. Internet, térerő mindenhol van, 4-6 órában dolgozó "nyugdíjas" IT éveimet simán el tudnám itt képzelni, mellette mehet a korábban beszélt növény-, állattartás és a természet is közel van.
De mire odaérek, ezek már csak romfalvak leszek.
Egyébként csak szerencsés időben jártál erre. Hó végén. Családi osztás után vannak a veszélyes dolgok