csecskonak megvannak hozza az alapok, kerdes, hogy mire megy vele.
gondolom megnezzuk micsinal 23-24-ben a lipcsében
hadd ne kelljen leirnom pls Jimde a középpályára +előre, ahol vannak hiányzók
1 Castillást sem?

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 15:58
hadd ne kelljen leirnom pls Jimde a középpályára +előre, ahol vannak hiányzók
1 Castillást sem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 2., szerda 15:27
Marmint Sesko?hehetheoriginal írta: csak egy rendes gyerek, aki gecigyors, okos, erős es kurvatechnikas.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 2., szerda 15:24
ha már ők:Pad'em írta: Nico Paz
Srác nem véletlen kapott már felnőtt argentín válogatott behívót is. Jó lenne ha belőle meg Bravóból lenne valami nem csak pár milla bevétel 3 év múlva.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 2., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 15:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 2., szerda 15:08
Srác nem véletlen kapott már felnőtt argentín válogatott behívót is. Jó lenne ha belőle meg Bravóból lenne valami nem csak pár milla bevétel 3 év múlva.Realista24 írta: Nico Paz in the UEFA Youth League 22/23:
• 5 games
• 5 goals
• 2 chances created per 90
• 11 successful dribbles per 90
• 3.8 tackles won per 90
• 2.2 interceptions per 90
Az angol helyett jo lesz?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 2., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 2., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. november 2., szerda 8:43
Eleg annyi indok egyebkent, hogy “meg angol is raadasul”.hehetheoriginal írta:lattam kb 3-4 meccsen - altalaban mindig a bayern-bvb meccseket nezem meg, a tobbit nem kovetem, max kukit lattam parszor tavaly kivancsisagbol, ha mar felmerult a neve.Realista24 írta:
Csak az ara miatt nem hoznad vagy amugy sem?
szoval ezeken a meccseken semmi kulonoset nem mutatott, egy korrekt kp-s, de semmiben sem lattam kiemelkedonek, se passzjatekban, se fizikalisan, se technikailag.
aztan lehet csak szarabb meccsei voltak, nem tudom.
ehhez hozzateve, hogy mennyi lenne az ára, plusz, meg hogy még hogy angol is raadasul, inkabb neznek vmi francia gyereket a franciaktol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 8:31
lattam kb 3-4 meccsen - altalaban mindig a bayern-bvb meccseket nezem meg, a tobbit nem kovetem, max kukit lattam parszor tavaly kivancsisagbol, ha mar felmerult a neve.Realista24 írta:Csak az ara miatt nem hoznad vagy amugy sem?hehetheoriginal írta: Tovabbra sem ertem miert kell belingham, semmi extra sztem, plane nem ennyiert.
Miert nem csinalunk rendes boxtobox embert valverdebol, mellette a ket francia?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 2., szerda 7:55
Csak az ara miatt nem hoznad vagy amugy sem?hehetheoriginal írta: Tovabbra sem ertem miert kell belingham, semmi extra sztem, plane nem ennyiert.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 2., szerda 7:34
Gondolom a variacios lehetosegek miatt. Tegyuk fel, jon az angol es idovel Cama-Csuma-Bellingham harmas kezdene, barki leserulne, akkor Valverdet csak hatra huzzak szelrol. En valahogy igy kepzelem. Nem igazan lenne minosegi jatekosunk majd padrol, hogy oket potoljak majd.hehetheoriginal írta: Tovabbra sem ertem miert kell belingham, semmi extra sztem, plane nem ennyiert.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 7:18
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 2., szerda 7:14
Barella is 90 kornyeken lenne szerintem.gutihaz14 írta:Real Madrid, Man City, Liverpool, and Chelsea are all interested in Jude Bellingham. BVB will demand around €150m for the midfielder. [Bild]
ennyiert kosz nem. barella fele annyi sem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. november 1., kedd 22:26
Nem hinnem hogy annyira ide akarna jonni hogy varialna, ha peldaul a city hivja.CS0ki írta: Ilyen szempontból tiszta az ügy. Ha Bellingham ide akár jönni, akkor érje el, hogy 100 milla körül ide jöjjön. 150et majd adnak érte az angolok, nincs ezzel baj. Annyira nem vagyunk raszorulva, attól függetlenül, hogy én örülnék neki, mert jó a gyerek.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. november 1., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. november 1., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 1., kedd 21:26
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem