Nem hinnem hogy annyira ide akarna jonni hogy varialna, ha peldaul a city hivja.CS0ki írta: Ilyen szempontból tiszta az ügy. Ha Bellingham ide akár jönni, akkor érje el, hogy 100 milla körül ide jöjjön. 150et majd adnak érte az angolok, nincs ezzel baj. Annyira nem vagyunk raszorulva, attól függetlenül, hogy én örülnék neki, mert jó a gyerek.

Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Kommentáld a híreket
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez már játszani se akar?

| JUST IN: Eden Hazard is INJURED with muscle discomfort. He is OUT vs Celtic. [José Luis Sánchez]
Aston villa bárcsak elvinné...
Aston villa bárcsak elvinné...
Ilyen szempontból tiszta az ügy. Ha Bellingham ide akár jönni, akkor érje el, hogy 100 milla körül ide jöjjön. 150et majd adnak érte az angolok, nincs ezzel baj. Annyira nem vagyunk raszorulva, attól függetlenül, hogy én örülnék neki, mert jó a gyerek.
Endrickbe sem baj, ha beszallunk. Mondjuk a brazil marketinges a csapatoknál egyre ügyesebben dolgoznak, így figyelni kell, de úgy tűnik hogy a srác tudja merre van a kapu, arra meg van igény nálunk. 40 milla körül ha meglenne, akkor csodálkoznék, ha nagyot buknank vele.
Endrickbe sem baj, ha beszallunk. Mondjuk a brazil marketinges a csapatoknál egyre ügyesebben dolgoznak, így figyelni kell, de úgy tűnik hogy a srác tudja merre van a kapu, arra meg van igény nálunk. 40 milla körül ha meglenne, akkor csodálkoznék, ha nagyot buknank vele.
ennyiert kosz nem. barella fele annyi sem.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hehe!
A mai futballban Khvicha Kvaratskhelia a te embered!
Az a faszi biztos isten, hogy nem akadémián tanult futballozni.
Ma meg is nézheted a pool ellen.
A mai futballban Khvicha Kvaratskhelia a te embered!
Az a faszi biztos isten, hogy nem akadémián tanult futballozni.
Ma meg is nézheted a pool ellen.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Vagy egy jo Okocha.
Ezen gondolkodtam en is amugy, hozzatartozik szerintem az is, hogy iszonyat penzek mozognak mar a fociban, minden az eredmenynek van alavetve, es ennek szellemeben nevelkednek a lurkok is. Tul van taktikazva, tul fizikai, ha egy utanpotlascsapatot kikuldenenek a palyara abban a szellemben, hogy tokmindegy mennyit kapsz, csak lojj eggyel tobbet, csunyan felmosnak veluk a padlot, vagy epp az edzot basznak ki paros labbal, hogy mit kepzel, nem ert hozza. Nem a jatek szeretete vagy epp a szorakoztatas/szorakozas a cel, csak az eredmeny, mindemellett iszonyatosan tul vannak fizetve a legnagyobb faek balfaszok is, minek tanulna meg jobban focazni, minek jarna plusz edzesre? Ezert lehet az, hogy kikoptak a faszabb jatekosok a kozep/kiscsapatokbol, hat hol van a Depor, akiknel tizeniksz evig(!) nem tudtunk nyerni, a negyedosztalyban? Hol van az a Mallorca, akik ellen a galaktikus eraban nem mertem meccset nezni mert az volt a kerdes, harmat vagy negyet vagnak? Hol vannak a Vicente/Ayala fele arcok a Valenciabol?
Jol lekepezi az egesz szituaciot, hogy ha van egy olyan akcio valamelyik meccsunkon, ahol neadjisten ket jatekos is zsinorban egyerintoben passzolja tovabb a lasztit (rendszerint Benzema es Modric, mert rajtuk kivul kb mindenki allitgatja a labdat), mar elcsoppen mindenki, a megy a meccs topikban, hogy gyerekek focaa vaaaan, hat nem is olyan regen errol szolt a spanyol bajnoksag egesze, most a tetves fetrengesrol es gurizesrol, buszozasrol, ciganykodasrol, mint a mindenkori olasz pontvadaszat. En abszolut hehe mellett vagyok abban, hogy a mai futball egy rakas szar, es abban is, hogy ez mar nem lesz jobb. Az viszont egyfajta nosztalgikus ostobasag, hogy mindent a futball (altalunk velt) aranykorahoz merunk mert ahhoz kepest nyilvan minden szar, csak sajat magunkat keseritjuk meg vele. A mai mercekkel es standardekkel kell gondolkodni, es abban sajnos nem sajnos, egy rengeteg mindenben “fejletlen” Vini szupersztar, mert mindezek ellenere rendelkezik olyan attributumokkal, amelyekkel sok megnevezett klasszis kepessegekkel biro jatekos soha nem birt.
Nyilvan mas kerdes ha barmifele dontesi pozicioban lennenk az ugyben, de attol ovjon meg minket az eg hogy hehepapa valami hasonlo kozelebe keruljon.

Ezen gondolkodtam en is amugy, hozzatartozik szerintem az is, hogy iszonyat penzek mozognak mar a fociban, minden az eredmenynek van alavetve, es ennek szellemeben nevelkednek a lurkok is. Tul van taktikazva, tul fizikai, ha egy utanpotlascsapatot kikuldenenek a palyara abban a szellemben, hogy tokmindegy mennyit kapsz, csak lojj eggyel tobbet, csunyan felmosnak veluk a padlot, vagy epp az edzot basznak ki paros labbal, hogy mit kepzel, nem ert hozza. Nem a jatek szeretete vagy epp a szorakoztatas/szorakozas a cel, csak az eredmeny, mindemellett iszonyatosan tul vannak fizetve a legnagyobb faek balfaszok is, minek tanulna meg jobban focazni, minek jarna plusz edzesre? Ezert lehet az, hogy kikoptak a faszabb jatekosok a kozep/kiscsapatokbol, hat hol van a Depor, akiknel tizeniksz evig(!) nem tudtunk nyerni, a negyedosztalyban? Hol van az a Mallorca, akik ellen a galaktikus eraban nem mertem meccset nezni mert az volt a kerdes, harmat vagy negyet vagnak? Hol vannak a Vicente/Ayala fele arcok a Valenciabol?
Jol lekepezi az egesz szituaciot, hogy ha van egy olyan akcio valamelyik meccsunkon, ahol neadjisten ket jatekos is zsinorban egyerintoben passzolja tovabb a lasztit (rendszerint Benzema es Modric, mert rajtuk kivul kb mindenki allitgatja a labdat), mar elcsoppen mindenki, a megy a meccs topikban, hogy gyerekek focaa vaaaan, hat nem is olyan regen errol szolt a spanyol bajnoksag egesze, most a tetves fetrengesrol es gurizesrol, buszozasrol, ciganykodasrol, mint a mindenkori olasz pontvadaszat. En abszolut hehe mellett vagyok abban, hogy a mai futball egy rakas szar, es abban is, hogy ez mar nem lesz jobb. Az viszont egyfajta nosztalgikus ostobasag, hogy mindent a futball (altalunk velt) aranykorahoz merunk mert ahhoz kepest nyilvan minden szar, csak sajat magunkat keseritjuk meg vele. A mai mercekkel es standardekkel kell gondolkodni, es abban sajnos nem sajnos, egy rengeteg mindenben “fejletlen” Vini szupersztar, mert mindezek ellenere rendelkezik olyan attributumokkal, amelyekkel sok megnevezett klasszis kepessegekkel biro jatekos soha nem birt.
Nyilvan mas kerdes ha barmifele dontesi pozicioban lennenk az ugyben, de attol ovjon meg minket az eg hogy hehepapa valami hasonlo kozelebe keruljon.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
dehogy, a 3 aranylabdáson kivul, az ilyen robertocarlosok, cafuk, meg luciok ilyen semmirekellő emberek voltak mind.OFF, de sztm abban a 2002-es selecaoban, kettőtől több zseni volt, ami a posztokat illeti. OFF

es hat biztos olyan konnyu abban a paratartalomban jatszani, azert is olyan magas szinvonalu a brazil bajnoksag is pl...

thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hehe b+, "szerencsétlen" Vinit megint megtaláltad
gyerek már be sem fér a brazilokhoz, ráadásul mindennel is hiba van a készülékében, azt még sztár is.a "fene egye meg" ezt a vinit
( ezt a fejet, iderakom..biztosamituti )
Igaz is, visszakanyarodva....
OFF, de sztm abban a 2002-es selecaoban, kettőtől több zseni volt, ami a posztokat illeti. OFF

gyerek már be sem fér a brazilokhoz, ráadásul mindennel is hiba van a készülékében, azt még sztár is.a "fene egye meg" ezt a vinit

Igaz is, visszakanyarodva....
OFF, de sztm abban a 2002-es selecaoban, kettőtől több zseni volt, ami a posztokat illeti. OFF
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
még annyi, hogy anno a kozepcsapatokban is volt 1-2 olyan extra arc, akiert leult az ember meccset nezni.Remy írta: Vini se extra, de a japán, osztrák, mexikói ligat megjart Djalminha valaki.
Nem, ez nem jelenti, hogy utobbi szar lett volna, csak ugye a kettosmerce.
pl djalminha, totti, juninho egy boroig jutott pl, vagy zola akár mikor a cselszi egy feltorekvo csapat volt abra elott, dunát lehetne rekeszteni az egyenisegekkel, extra tudasu arcokkal.
ma meg 12 egy tucat, semmi extra sehol, csak futnak eszetlenul.
egy vinicius a sztár, aki még a válogatottba se fér be, tele hianyossaggal es hibaval a jateka, ez a szint ma.
2 jatekos tudta uralni a futballt kb 15 even keresztul, mert annyira kutyafos egyen kabát volt a többi. nem tudom mi az oka, nyilvan rengeteg tenyezo szerepet jatszott benne, ahogy alakult a futball, hogy az egyenisegek eltuntek, hogy egy braziliaban mar nem a futball a legfontosabb dolog, es mar van penze a csapatoknak es nem konkretan az eletukert kuzdenek a favelabol, hogy eljussanak europaba es megnyerjek a vébét, hogy 150 millio vagy hany emberbol ne lenne olyan jatekos, aki fizikalisan es futballtudas teren is felerhetne, vagy legalabb ugyanabba az utcaba tartana, mint a korabbi nagyok, ezt nem tudom megmagyarazni hogy alakult igy mara.
ezt nem vitatja senki, en csak azt mondom, hogy inkabb legyen fizikalisan es futballtudasban is top tamadok a csapatban, minthogy csak futobolondok legyenek, csak mert ma már a fizikumon van a hangsuly.A joga bonitoval már nem lehet BL-t nyerni, annál sokkal fizikálisabb lett a foci.
igy van. ezert is szomoru szamomra, hogy amibol lehet most a brazil piacrol valogatni, az ez az endre gyerek.Ha a győzelem alap, akkor visszatértünk oda akkor ahonnan kiindultunk: a győzelemhez márpedig a jelenlegi legjobb kell, még ha az az all time mércéden szar is.
thereisonly1ronaldo
Ha a győzelem alap, akkor visszatértünk oda akkor ahonnan kiindultunk: a győzelemhez márpedig a jelenlegi legjobb kell, még ha az az all time mércéden szar is.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ne tedd !Blowfish írta: Fáj olvasni ezt az eszmecserét![]()
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Fáj olvasni ezt az eszmecserét

A joga bonitoval már nem lehet BL-t nyerni, annál sokkal fizikálisabb lett a foci. A brazilok utolsó két világbajnok csapata sem játszott joga bonitot, sem az 1994-es, sem a 2002-es. Emlékszem, a '94-es brazil csapat tele volt futógépekkel, a döntőt szinte helyzet nélkül hozták le, minden idők talán legócskább döntője volt. A 2002-esban valóban volt két zseni, és talán ezért is nyertek, de ők is nagyon megszenvedtek egy gyenge török és német csapat ellen is az elődöntőben és a döntőben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha az lenne a celom, akkor ahogy visszaregeltel, kitettunk volna, mivel mar haromszor kaptal veglegest (asszem), szoval megint tevedsz.
En tudom mi szamit szep jateknak, nem veletlen nem nezek Real meccseket iden pl. csak ha nagyon nincs mas dolgom, de, hogy a nyak nelkuli nem volt jogabonito kaliber, az fix. De a kedvedert hozzateszem, nalam.

En tudom mi szamit szep jateknak, nem veletlen nem nezek Real meccseket iden pl. csak ha nagyon nincs mas dolgom, de, hogy a nyak nelkuli nem volt jogabonito kaliber, az fix. De a kedvedert hozzateszem, nalam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
akkor kezdem azt hinni, csak direkt ertetlenkedsz, mintha nem tudnad, hogy mi szamit szep jateknak, es mi egy higuain szint, es öntöd az olajat a tűzre folyamatosan, nyilvan azzal a szandekkal, hogy meglasd mikor lepem at a hatart, hogy kitehess veglegesre.biztos azert a kedvencem 10+ eve Benzema, mert csak a stat szamit
a depor meg nem volt stabil beellcsapat, akik rendszeresen vertek pl a madridot....Realista24 írta:Ez mondjuk eleg nagy ongol.Remy írta: Vini se extra, de a japán, osztrák, mexikói ligat megjart Djalminha valaki.
Nem, ez nem jelenti, hogy utobbi szar lett volna, csak ugye a kettosmerce.![]()
de akkor ilyen alapon iniesta is egy kutyauto, mert japanban jatszik.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez mondjuk eleg nagy ongol.Remy írta: Vini se extra, de a japán, osztrák, mexikói ligat megjart Djalminha valaki.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vini se extra, de a japán, osztrák, mexikói ligat megjart Djalminha valaki. 

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lassan megerthetned, hogy hiaba gondolod azt, hogy tudsz helyettem (es mas helyett) gondolkodni, ez nem igaz. Nekem csak a stat...biztos azert a kedvencem 10+ eve Benzema, mert csak a stat szamithehetheoriginal írta:mint ahogy akkor egy djalminha sem a deporbol pl vagy denilson a betisbol. de mindjárt megmagyarazod, hogy ezek ilyen senkik voltak amugy, mint ahogy a multkor, hogy hazard se volt soha top3Tudom, akinek nem volt nyaka, es az Arsenal volt karrierje csucsa.
Nem hiszek neked, mert nincs miert. Bebizonyosodott az evek alatt. Sorry, semmi szemelyes, csak a tapasztalat.![]()
karrierje csucsa![]()
hány kurvajo vilagklasszis jatekos volt, aki nem nagyon nyert semmit? de neked csak a stat, meg a számok, az mindegy, hogy milyen a jatek minosege.
tudom tudom, semmiben sem, igazatok csak nektek lehet. mindenben. mindignincs igazad. Ebben sem.![]()

Ugy adod elo a dolgokat, mintha csak te lattal volna focit 2000 elott, igy mindenkit meg tudsz szediteni a hulyesegeiddel Nincs szerencsed. Ez ugyanolyan dolog, mint az, hogy amiert te szereted a brazilokat es viszonylag sokat tudsz roluk, mindenki mas velemenye, akie ellenkezik a tieddel, az hulye es tudatlan.
Olyan magas lovon ulsz, hogy valami felelmetes, de nyugodtan folytasd, meg rakjal hatvan rohogo smile-t, es sirj tovabb a downvote-ok miatt. Bar ha jol tudom, nem kene hisztis picsanak meg erzekenynek lenni, legalabbis valami ilyet szoktal kozvetiteni, megis - ahogy mar tobbszor irtam - te vagy itt a legerzekenyebb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mint ahogy akkor egy djalminha sem a deporbol pl vagy denilson a betisbol. de mindjárt megmagyarazod, hogy ezek ilyen senkik voltak amugy, mint ahogy a multkor, hogy hazard se volt soha top3Tudom, akinek nem volt nyaka, es az Arsenal volt karrierje csucsa.
Nem hiszek neked, mert nincs miert. Bebizonyosodott az evek alatt. Sorry, semmi szemelyes, csak a tapasztalat.

de mondjuk totti se volt soha elit nyilvan ilyen alapon.

karrierje csucsa

hány kurvajo vilagklasszis jatekos volt, aki nem nagyon nyert semmit? de neked csak a stat, meg a számok, az mindegy, hogy milyen a jatek minosege.
tudom tudom, semmiben sem, igazatok csak nektek lehet. mindenben. mindignincs igazad. Ebben sem.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom, akinek nem volt nyaka, es az Arsenal volt karrierje csucsa.akkor mondom, az volt. ha te már ugyse tudod ki az, akkor csak higgyél nekem.
Nem hiszek neked, mert nincs miert. Bebizonyosodott az evek alatt. Sorry, semmi szemelyes, csak a tapasztalat.
Ahogy a nagyok is szoktak mondani, egyszer lehet szerencsed, ketszer talan...de haromszor, az mar nem szerencse. De az erzeseidet nyilvan nem tudom befolyasolni, raadasul nem is akarom, csak annyi, hogy tudd, nincs igazad. Ebben sem.gyakran szerencsevel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema