Nem, ez nem jelenti, hogy utobbi szar lett volna, csak ugye a kettosmerce.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 1., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 19:51
Lassan megerthetned, hogy hiaba gondolod azt, hogy tudsz helyettem (es mas helyett) gondolkodni, ez nem igaz. Nekem csak a stat...biztos azert a kedvencem 10+ eve Benzema, mert csak a stat szamithehetheoriginal írta:mint ahogy akkor egy djalminha sem a deporbol pl vagy denilson a betisbol. de mindjárt megmagyarazod, hogy ezek ilyen senkik voltak amugy, mint ahogy a multkor, hogy hazard se volt soha top3Tudom, akinek nem volt nyaka, es az Arsenal volt karrierje csucsa.
Nem hiszek neked, mert nincs miert. Bebizonyosodott az evek alatt. Sorry, semmi szemelyes, csak a tapasztalat.![]()
karrierje csucsa![]()
hány kurvajo vilagklasszis jatekos volt, aki nem nagyon nyert semmit? de neked csak a stat, meg a számok, az mindegy, hogy milyen a jatek minosege.
tudom tudom, semmiben sem, igazatok csak nektek lehet. mindenben. mindignincs igazad. Ebben sem.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 19:44
mint ahogy akkor egy djalminha sem a deporbol pl vagy denilson a betisbol. de mindjárt megmagyarazod, hogy ezek ilyen senkik voltak amugy, mint ahogy a multkor, hogy hazard se volt soha top3Tudom, akinek nem volt nyaka, es az Arsenal volt karrierje csucsa.
Nem hiszek neked, mert nincs miert. Bebizonyosodott az evek alatt. Sorry, semmi szemelyes, csak a tapasztalat.
tudom tudom, semmiben sem, igazatok csak nektek lehet. mindenben. mindignincs igazad. Ebben sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 19:37
Tudom, akinek nem volt nyaka, es az Arsenal volt karrierje csucsa.akkor mondom, az volt. ha te már ugyse tudod ki az, akkor csak higgyél nekem.
Ahogy a nagyok is szoktak mondani, egyszer lehet szerencsed, ketszer talan...de haromszor, az mar nem szerencse. De az erzeseidet nyilvan nem tudom befolyasolni, raadasul nem is akarom, csak annyi, hogy tudd, nincs igazad. Ebben sem.gyakran szerencsevel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 19:33
akkor mondom, az volt. ha te már ugyse tudod ki az, akkor csak higgyél nekem.Alexis Sanchez jogabonitos arc volt
kontrafocival, gyakran szerencsevel. 10-ből 9 meccsen valszeg nem mi jutunk tovabb tobb ellenfel eseteben sem a beellben pl, de mindig ott volt pont az a 10. meccs. legalabbis nekem mindig ez volt az erzesem.Vagy azt irod, hogy a szelsovedok es a tamadok extraja adja a cimeket, kozben nalunk szerinted sehol semmi nincs ebbol, megis igaba huztuk Europa legjobbjait.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 19:28
A logikai bukfencet az erveidben latom, amikor pl. olyat irsz, hogy egy Alexis Sanchez jogabonitos arc volt.hehetheoriginal írta:ha allandoan kötekedsz már te is, akkor mondjad már meg, hogy hol látod a logikai bukfencet?Realista24 írta: Hehe írta: mondtam, hogy nem erdekel az eredmeny,
Hehe írta: a győzelem, az alap.
nem erdekel az eredmeny, mert a győzelem alap/nak kell lennie. ezen felül szépen is kell jatszani. nyilvan ha szep jatek van, es nagy az onbizalom, akkor nagyobb az esely is tobbgolos gyozelemre.
vagy ennyire szájba kell rágni mindent?
szomorú.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 19:27
hehetheoriginal írta: mint ahogy az is, hogy barmit ir az ember, akár tény, akár vélemény, akár faszság, csak downvote megy, aki meg engem oszt, annak csakis upvote, hátul megbujva. unalmas.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 19:22
ha allandoan kötekedsz már te is, akkor mondjad már meg, hogy hol látod a logikai bukfencet?Realista24 írta: Hehe írta: mondtam, hogy nem erdekel az eredmeny,
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. november 1., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 18:56
Óriási.Realista24 írta: Hehe írta: mondtam, hogy nem erdekel az eredmeny,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 18:38
Ők is jogabonitot nyomtak vajon?sonic írta: De legalabb a dupla turbos kevin prince boatengnel, meg a bohoc david luiznal jobb jatekos volt. Az is valami.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. november 1., kedd 18:34
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 18:12
Realista24 írta:Momentumai voltak, mint Higuainnak. Arsenalban volt talán a legjobb, az volt az ő szintje.realmadrid95 írta:
Ketszeres Copa America gyoztes, Barcaban is nagyon jol jatszott egyebkent, a golja ellenunk varazslatos volt. Arsenalban eveken at kimagaslo teljesitmenyt rakott le, pl egyik legjobbja volt. Aztan jott a nagy Mus fizu es kapufa…![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 18:06
Momentumai voltak, mint Higuainnak. Arsenalban volt talán a legjobb, az volt az ő szintje.realmadrid95 írta:Ketszeres Copa America gyoztes, Barcaban is nagyon jol jatszott egyebkent, a golja ellenunk varazslatos volt. Arsenalban eveken at kimagaslo teljesitmenyt rakott le, pl egyik legjobbja volt. Aztan jott a nagy Mus fizu es kapufa…Realista24 írta: Alexire bárhogy próbálok visszaemlékezni, valami értelmesre, nem sikerül, csak hogy nincs nyaka.
Nagyjabol semmit nem ért el karrierje során, ami miatta lett volna.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. november 1., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 18:00
Ketszeres Copa America gyoztes, Barcaban is nagyon jol jatszott egyebkent, a golja ellenunk varazslatos volt. Arsenalban eveken at kimagaslo teljesitmenyt rakott le, pl egyik legjobbja volt. Aztan jott a nagy Mus fizu es kapufa…Realista24 írta: Alexire bárhogy próbálok visszaemlékezni, valami értelmesre, nem sikerül, csak hogy nincs nyaka.
Nagyjabol semmit nem ért el karrierje során, ami miatta lett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 17:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 17:32
azert az udineseben, es utana a barcaban eleg penge volt, ha nem emlekszel, nezzel vissza el clasicot, mikor mindig szamunkra siras lett a vege..Az melyik? Amelyiknek nincs nyaka?
es mindkettonel kotelezo szepen jatszani, az eredmenyessegen felül.de klub és válogatott szinten is a legsikeresebb a kedvenced
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem