Lassan megerthetned, hogy hiaba gondolod azt, hogy tudsz helyettem (es mas helyett) gondolkodni, ez nem igaz. Nekem csak a stat...biztos azert a kedvencem 10+ eve Benzema, mert csak a stat szamithehetheoriginal írta:mint ahogy akkor egy djalminha sem a deporbol pl vagy denilson a betisbol. de mindjárt megmagyarazod, hogy ezek ilyen senkik voltak amugy, mint ahogy a multkor, hogy hazard se volt soha top3Tudom, akinek nem volt nyaka, es az Arsenal volt karrierje csucsa.
Nem hiszek neked, mert nincs miert. Bebizonyosodott az evek alatt. Sorry, semmi szemelyes, csak a tapasztalat.![]()
karrierje csucsa![]()
hány kurvajo vilagklasszis jatekos volt, aki nem nagyon nyert semmit? de neked csak a stat, meg a számok, az mindegy, hogy milyen a jatek minosege.
tudom tudom, semmiben sem, igazatok csak nektek lehet. mindenben. mindignincs igazad. Ebben sem.![]()

Ugy adod elo a dolgokat, mintha csak te lattal volna focit 2000 elott, igy mindenkit meg tudsz szediteni a hulyesegeiddel Nincs szerencsed. Ez ugyanolyan dolog, mint az, hogy amiert te szereted a brazilokat es viszonylag sokat tudsz roluk, mindenki mas velemenye, akie ellenkezik a tieddel, az hulye es tudatlan.
Olyan magas lovon ulsz, hogy valami felelmetes, de nyugodtan folytasd, meg rakjal hatvan rohogo smile-t, es sirj tovabb a downvote-ok miatt. Bar ha jol tudom, nem kene hisztis picsanak meg erzekenynek lenni, legalabbis valami ilyet szoktal kozvetiteni, megis - ahogy mar tobbszor irtam - te vagy itt a legerzekenyebb.