hehetheoriginal írta: mint ahogy az is, hogy barmit ir az ember, akár tény, akár vélemény, akár faszság, csak downvote megy, aki meg engem oszt, annak csakis upvote, hátul megbujva. unalmas.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 19:27
hehetheoriginal írta: mint ahogy az is, hogy barmit ir az ember, akár tény, akár vélemény, akár faszság, csak downvote megy, aki meg engem oszt, annak csakis upvote, hátul megbujva. unalmas.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 19:22
ha allandoan kötekedsz már te is, akkor mondjad már meg, hogy hol látod a logikai bukfencet?Realista24 írta: Hehe írta: mondtam, hogy nem erdekel az eredmeny,
Hehe írta: a győzelem, az alap.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. november 1., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 18:56
Óriási.Realista24 írta: Hehe írta: mondtam, hogy nem erdekel az eredmeny,
Hehe írta: a győzelem, az alap.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 18:38
Ők is jogabonitot nyomtak vajon?sonic írta: De legalabb a dupla turbos kevin prince boatengnel, meg a bohoc david luiznal jobb jatekos volt. Az is valami.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. november 1., kedd 18:34
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 18:12
Realista24 írta:Momentumai voltak, mint Higuainnak. Arsenalban volt talán a legjobb, az volt az ő szintje.realmadrid95 írta:
Ketszeres Copa America gyoztes, Barcaban is nagyon jol jatszott egyebkent, a golja ellenunk varazslatos volt. Arsenalban eveken at kimagaslo teljesitmenyt rakott le, pl egyik legjobbja volt. Aztan jott a nagy Mus fizu es kapufa…![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 18:06
Momentumai voltak, mint Higuainnak. Arsenalban volt talán a legjobb, az volt az ő szintje.realmadrid95 írta:Ketszeres Copa America gyoztes, Barcaban is nagyon jol jatszott egyebkent, a golja ellenunk varazslatos volt. Arsenalban eveken at kimagaslo teljesitmenyt rakott le, pl egyik legjobbja volt. Aztan jott a nagy Mus fizu es kapufa…Realista24 írta: Alexire bárhogy próbálok visszaemlékezni, valami értelmesre, nem sikerül, csak hogy nincs nyaka.
Nagyjabol semmit nem ért el karrierje során, ami miatta lett volna.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. november 1., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 18:00
Ketszeres Copa America gyoztes, Barcaban is nagyon jol jatszott egyebkent, a golja ellenunk varazslatos volt. Arsenalban eveken at kimagaslo teljesitmenyt rakott le, pl egyik legjobbja volt. Aztan jott a nagy Mus fizu es kapufa…Realista24 írta: Alexire bárhogy próbálok visszaemlékezni, valami értelmesre, nem sikerül, csak hogy nincs nyaka.
Nagyjabol semmit nem ért el karrierje során, ami miatta lett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 17:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 17:32
azert az udineseben, es utana a barcaban eleg penge volt, ha nem emlekszel, nezzel vissza el clasicot, mikor mindig szamunkra siras lett a vege..Az melyik? Amelyiknek nincs nyaka?
es mindkettonel kotelezo szepen jatszani, az eredmenyessegen felül.de klub és válogatott szinten is a legsikeresebb a kedvenced
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 1., kedd 17:06
De azt írod, hogy ez neked is megfelelne ha szépen játszanánk Neymar vezetésével. Vagy felreertem?hehetheoriginal írta: mondom, végulis valakinek a folyamat 2., 3. hely meg a tavaszi elso fordulos kieses is megfelel, legalabb marciustol lesz sok szabadideje![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 16:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 16:49
Hát de most tényleg, eltett 121 gólt, okozott sok szép pillanatot, és hazai szinten sok gólt szerzett. Az elmúlt 30 évből nem sok játékos szerzett 100 gólnál többet a Realban. BL-ben volt ő kevés, de ettől függetlenül egy jó játékos.hehetheoriginal írta: végülis asensio is jó játékos akkor, meg lucas vaszkez
Szerintem meg kiegészítő embernek tökéletes lett volna, de a spanyol bajnokságban kezdőként is kiemelkedő játékos volt.ferni írta: Szép volt, jó volt, de ahogy írtam kevesek voltak arra a szintre, ami a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 16:43
kurva jó játékos volt. Csak nem a legfelső szinten
én itt voltam édesem 2004 es 2014 között is, mikor a barca odahaza, a többiek meg europaban törölték fel velünk a padlót, vagy mert nem volt kp, vagy mert pont épp a nem túl tehetseges átlagemberrekkel volt tele a csapat folyamatosan, amirol pont itt alabb a mai napon beszeltemAmúgy azért arra kíváncsi lennék, ha nem jönnének a kupák évekig, de joga bonitot meg flikk-flakk focit tolnánk, akkor mit szólnál
naugyehogy...Az a baj, hogy mi a Real vagyunk, erre a szintre egyszerűen nem volt elég jó, lehet itt szépíteni a dolgokat, meg nekem is van róla jó pár szép emlékem, de ezek a tények.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 1., kedd 16:37
Az a baj, hogy mi a Real vagyunk, erre a szintre egyszerűen nem volt elég jó, lehet itt szépíteni a dolgokat, meg nekem is van róla jó pár szép emlékem, de ezek a tények.Sierra írta:Azért basszus ennyire lenézni szerencsétlent.hehetheoriginal írta: Akkor sok sikert kivanok a higuainokhoz![]()
Egyáltalán nem volt rossz játékos, sőt, kurva jó játékos volt. Csak nem a legfelső szinten. De sokat adott a csapatnak. Bár most is lenne a keretben egy Higuaín.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 16:17
Azért basszus ennyire lenézni szerencsétlent.hehetheoriginal írta: Akkor sok sikert kivanok a higuainokhoz![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem