Tavaly BLt és bajnokságot nyertünk, pedig szerinted nincs extra a védelem szélén, és támadásban sem voltunk akkora királyok.
mondtam, hogy nem erdekel az eredmeny, persze jo dolog juniusig erintettnek lenni, de en a szep fociert ulok le, az meg nem volt jelen. Nyilvan elvarja az ember a gyozelmet egy realtol, ez az alap, ezen nottem fel, de ez itt keves. Ide tobb kell. Nekem is, es szurkolok millioinak is. Mint ahogy most is keves a firepower ugye, nem valtozott semmi, es ertem en, hogy nincs penz nagy emberre, ezert keresunk tehetsegeket, akik meg csiszolatlanok, aztan vagy bevalnak, vagy nem, de szomoru, hogy egy Brazília ezt tudja jelenleg mint legnagyobb tehetseg felmutatni, mint ez az endre gyerek
Pár napja piritottad szét a jogabonitos CRt és emelted ki hogy miután abbahagyta azután lett valaki a szemedben.
két különböző dolog a mostani meg a par nappal ezelotti tema, szoval nincs igazad.
(Nem az a joga bonito, hogy cel es ertelem nelkul ugralok a labda felett es visszapasszolom, csak mert tul nagy a mellény) a jogabonito ugy eredmenyes, hogy mellette szep is. Ceronaldo ugralasa - mikor ugrabugralt, nem mikor celratoro volt, ne sarkitsd le -, nem volt eredmenyes