Nincs az az Isten.gutihaz14 írta: Aston Villa are interested in signing Eden Hazard and have not ruled out making their move in January.![]()
(Source: Defensa Central)

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 1., kedd 13:18
Nincs az az Isten.gutihaz14 írta: Aston Villa are interested in signing Eden Hazard and have not ruled out making their move in January.![]()
(Source: Defensa Central)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 1., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 1., kedd 12:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. november 1., kedd 11:14
hehetheoriginal írta: Persze jottok ilyenkor es mondjatok, hogy de hat a gyozelmek meg a cimek, nekem az kevés. En a szep fociert ulok le, nem fogok verre menoen frocsogni mar, ha nem nyer a csapatom, tobbre ertekelek egy otletes tamadasvezetest vagy par szep megoldast, amire senki nem szamit, mint egy nyogvenyelos 1:0-at, ami valoban harom pont meg jol mutat a tablazaton, de az en szorakozasom es az eletembol elvett 90 perc igy ettol meg nem lesz kielegitve, ezt egyre ritkabban kapom meg manapsag.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 1., kedd 11:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 1., kedd 10:46
Mondjuk most nem rosszból, de mi a *** baj van Higuaínnal? Ha csak scout oldalról nézzük, olcsón, fiatalon előhalásztak egy játékost, akit végül jó áron adtunk el.hehetheoriginal írta:azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint beloleklubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket![]()
Ezekhez aztan kell szakertelem![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. november 1., kedd 10:40
Gakpo idén az összes meccsen bal szélen tolta a bajnokságban. A jobb oldalon alig tűnt fel. Nem kellene erőltetni, hogy "majd ott is tolja"!...realmadrid95 írta:Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.
Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.
Gakpo mindket szelen tud jatszani. Bellingham ara olyan 120-130 millio korul lesz szerintem, nagyon felnyomja majd az arat a pl csapatok. Liverpooli es Chelsea mar 100 m font koruli ajanlattal keszulnek mar most.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 10:38
azaz kokainoznak es kurvaznak a klub penzen, hogy aztan elhozzanak egy higuaint beloleklubok megfigyelői egy csomót utaznak hogy személyesen, a helyszínen nézzék meg a kiszemelt tehetségeket
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. november 1., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 1., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:33
Galacticos írta: Viszont en eddig sokkal inkabb a barella vagy tielemans igazolas mellett lettem volna de ez az angol gyerek kezdd nagyon meggyozni. Persze lehet hogy magasabb polcon sules lesz, mert egett mar meg sok ember a dortmund utan de a gyerek nagyon erett jatekot mutat. Meg mindig piszok fiatal iden a golok is jonnek, es az is sokat elmond rola szerintem hogy 16evesen mehetett volna barmelyik pl top klubba de inkabb a dortmundot valasztotta. Tchouameni ar korul hoznam mostmar.
Meg a hollandoknal arra a gakpora is erdemes lehet figyelni, ha tud a jobboson is jatszani, jo aron o is hasznos lehetne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:30
Nagyok tarsasaga, azert vagy ovodas szinten…hehetheoriginal írta: Menjel jatszani inkabb a kis konzoloddal, ne szolj bele a nagyok tarsalgasaba
HozzászólásSzerző: füst » 2022. november 1., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 1., kedd 9:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 1., kedd 9:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. november 1., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. november 1., kedd 9:08
Pont errol beszeltem neki multkor. Azt sem fogta fel igazabol, hogy gyenge bajnoksagban jatszik Sesko, de meg ONNAN sem emelkedik ki. Csatar lettere nevetseges statisztikaja van, csetlik botlik sokszor. Ott volt Daka, aki tobb golt lott, mint ahany meccsen jatszott, aztan angliaban siralmas statot hoz. De ott volt az az azsiai csatar is, akit szinten a lipcse vett meg es adta is tovabb, mert 0 az ember, pedig meg o is sokkal jobb volt tole. Minamino is felsult, egyedul csak Haaland alkot azota is. Itt van a legnagyobb brazil tehetseg, aki sokkal jobb hatekonysaggal fejezi be a tamadasokat, sokkal harciasabb, tobbet fut. Erettebb mar most, mint par 25 eves tamado es akkor a nagy eye test szakerto megmondja a tutit.Süti írta: Mondjuk a jóistetn magyarázza meg nekem hogy eyetesten seskoban miben látszik több, mint endrickben "OLYAN KVALITÁSOK ALAPJÁN AMIBEN ÚGYSE FOG FEJLŐDNI EGY 16 (!!!!!) ÉVES GYEREK".
De lehet csak kellene az a szemműtét.![]()
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem